کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-09-30 ساعت 07:14)kiarash_classic نوشته:  عذرخواهی میکنم.. اشتباه تایپی بود. هزینه وکیل 1500 تا 2000 دلار
وکیل اصلا اصلا اصلا نگیر تمام اطلاعات توی مهاجر سرا هست من هم هر سوالی بتونم جواب میدم

(2014-09-30 ساعت 07:14)kiarash_classic نوشته:  عذرخواهی میکنم.. اشتباه تایپی بود. هزینه وکیل 1500 تا 2000 دلار
وکیل اصلا اصلا اصلا نگیر تمام اطلاعات توی مهاجر سرا هست من هم هر سوالی بتونم جواب میدم
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-03 ساعت 19:30)دخترمهربون نوشته:  من هم صورتی شدم بچه ها............................Smile
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به به به مبارک باشه عزیزم ، اگه اشتباه نکنم سفارت ابوظبی بودی درسته ؟ یکم میگی چطوری بود و چه سوالایی ازت پرسیدن ؟ و اینکه مدیکال رو کجا رفتی و چند روز بعد از مصاحبه پاسپورتت اومد ؟ مرسی
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
مذیکال رو از بچه های اینجا شنیدم nmc انجام بدیم بهتره ....اسم دکتر یادم نیست ....هنذی بود ...کاری نداشت .....اسونترین کار همین مدیکاله
1شنبه مصاحبه کردم 3 شنبه ظهر تو سایت زد issued که دیگه دیر بود تا برسیم ابوظبی .........4شنبه با مومنی رفتم ویزامو گرفتم.........حالا اگه لایک زیاد بزنین سفرنامه میذارم ولی سفرنامه که مفید باشه هاااااااااااااا Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، shiva201 ، aidaone ، shaya ، inanna ، سوونیا
(2014-10-03 ساعت 21:07)دخترمهربون نوشته:  مذیکال رو از بچه های اینجا شنیدم nmc انجام بدیم بهتره ....اسم دکتر یادم نیست ....هنذی بود ...کاری نداشت .....اسونترین کار همین مدیکاله
1شنبه مصاحبه کردم 3 شنبه ظهر تو سایت زد issued که دیگه دیر بود تا برسیم ابوظبی .........4شنبه با مومنی رفتم ویزامو گرفتم.........حالا اگه لایک زیاد بزنین سفرنامه میذارم ولی سفرنامه که مفید باشه هاااااااااااااا Wink

دست راستتون رو سد ما Big Grin من تکی 1000 تا لایک میزنم بزارید سفرنامتون لطفاTongue
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
(2014-10-03 ساعت 21:07)دخترمهربون نوشته:  مذیکال رو از بچه های اینجا شنیدم nmc انجام بدیم بهتره ....اسم دکتر یادم نیست ....هنذی بود ...کاری نداشت .....اسونترین کار همین مدیکاله

مصاحبه هم آسون بود ؟ منم روز مصاحبه ام یکشنبه هست . وای ی ی منم لایک زیاددددد سفرنامه بذار برامون لطفا ً Big GrinWink
K1
پاسخ
تشکر کنندگان: دخترمهربون
(2014-10-03 ساعت 00:20)shiva201 نوشته:  
(2014-10-02 ساعت 20:42)Cheshmberah نوشته:  سلام دوستان من عضو جدید هستم که تازه پروندم اپروو شده بلطف خدا، دوستان من خیلی از صحبت های شما استفاده کردم و توی راه مهاجرت راهنمام بودین از همتون متشکرم،
فقط اینجا جای یه چیزی خالیه و اون خاطرات بچه های نامزدی از نوع برنامه ریزیشون برای جشن عروسیه من و نامزدم واقعا نمیدونیم با این شلوغی بیزینس ایشون در آمریکا واینکه نمیتونن کارشونو برای مدت زیاد رها کنن و هم اینکه نمیدونیم ویزا یکضرب میگیریم یا کلیرنس میشیم برای عروسی چیکار کنیم لطفا دوستان قدیمی تر و حتی جدیدتر اگه لطف کنن و تجربشونو بگن ممنون میشم

سلام.
والا منم شرایطی مشابه دارم صبر میکنم اول معلوم بشه کی ویزا بدستم میرسه بعد تصمیم بگیریم چکار میشه کرد. چاره ای نیست.
امیدوارم همه مراحل به خوبی سپری کنید.

سلام.
من هم بعد از 5 ماه اپرو شدم...حالا منتظر کیس نامبر هستم...راجب به ازدواج و جشن گرفتن من خیلی تحقیق کردم و مشورت کردم با خانوادم..آخرش به این نتیجه رسیدیم که فعلا بهتره که با عجله جشن نگیریم چون بعضی دوستان تجربه داشتن که مجبور بودن بیان ایران با تایم خیلی کم و یک جشن به این مهمی رو راه بندازن...خیلیا که کلی دعوا و جرو بحث داشتن واسه این موضوع بعضی ها هم که فشار مالی زیادی رو متحمل شدن...پس چون مهمترین اتفاق توی زندگی آدم هست بهتره که با حوصله باشه مثلا 7-8 ماه بعد از اینکه رفتیم ...البته باز تصمیم با خودتونه ...
دوستان دیگه این روزا تحملش خیلی سخته می خوام زود تمام بشه ..Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
با تشکر دختر مهربون.
در صفحه قبل دو سوال مطرح کردم
که هنوز پاسخی بهش داده نشده.
درباره اقامت 3ماهه غیر قانونی در مالزی و همچنین چک لیست کدهای ریجکت ویزای k1. لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-03 ساعت 22:07)aidaone نوشته:  

مصاحبه هم آسون بود ؟ منم روز مصاحبه ام یکشنبه هست . وای ی ی منم لایک زیاددددد سفرنامه بذار برامون لطفا ً Big GrinWink
کارمندا ژولی پولی و بد اخلاق.......افیسر که مصاحبه میکنه تمیزو سخت گیرو جدی ........سوال هم میپرسید یه جورایی میپرید به ادم ....ولی چیز خاصی نپرسید......حالا امشب میشینم سوالا رو دقیق مینویسم:*
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone ، shaya ، مریم فتوحی
سلام دوستان. ما تقريبا يك ماهه كه اپروود شديم،همين روزهاست كه نامه سفارت هم برسه. من ساكن اصفهان هستم و دارم براي انجام كاري مي رم چند روزه تهران. گفتم خوبه واكسنها رو هم بزنم. ميشه راهنمايي كنيد كلا بايد چه واكسنهايي بزنم؟ و تو اين مرحله چه واكسنهايي رو بزنم بهتره؟ جريان دندون رو هم نفهميدم! كي و كجا چك مي كنه؟ضمنا ويزاي من از نوع نامزدي هست.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-11 ساعت 03:01)negar6043 نوشته:  سلام دوستان. ما تقريبا يك ماهه كه اپروود شديم،همين روزهاست كه نامه سفارت هم برسه. من ساكن اصفهان هستم و دارم براي انجام كاري مي رم چند روزه تهران. گفتم خوبه واكسنها رو هم بزنم. ميشه راهنمايي كنيد كلا بايد چه واكسنهايي بزنم؟ و تو اين مرحله چه واكسنهايي رو بزنم بهتره؟ جريان دندون رو هم نفهميدم! كي و كجا چك مي كنه؟ضمنا ويزاي من از نوع نامزدي هست.

سلام.
تو تهران مرکز پاستور تجریش واکسیناسیون انجام میده و اینم در نظر بگیرید که کارتون تو یه جلسه انجام نمیشه. واکسن ام ام آر تو دو جلسه با فاصله یک ماه باید زده شه td هپاتیت آنفولانزا هم زده میشه برای آبله مرغون اگه قبلا گرفته باشید ازتون تست آنتی بادی گرفته میشه یک هفته طول میکشه جواب بدن. پاسپورت هم همراهتون باشه. دندونارو تو nmc چک میکنن
موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوباره.
دوستان یک نامه واسه ما اومده که کیس نامبر توش هست و گفته شده که یک سزی مدارک و آماده کنیم ....توی مدارکی که خواستن گواهی پلیس هم بوده من شنیدم که 1 ماه بیشتر اعتبار نداره...کی باید این و بگیرم..
حالا بعد از اینکه این مدارک و آماده کردم باید چیکار کنم؟ کپی همه رو بفرستم سفارت؟ انها خودشون به من می گن کی می تونم وقت بگیرم یا اگه خودم باید بگیرم چطوری هست ...مدارکی هم که مربوط به تکس می شه را هم که کپی رو باید بفرستم بعد اصلشو موقع مصاحبه ببرم درسته؟ خیلی استرس دارم قبلا کل سایت و خوندم اما حالا از استرس نمی تونم سوال هایی که دارم رو پیدا کنم....
یک سوال دیگه اینکه پول رو می شه از ایران هم فرستاد واسه وقت سفارت اگه آره چطوری؟مرسی اگه سریع جواب بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 10:09)هستی 1985 نوشته:  سلام دوباره.
دوستان یک نامه واسه ما اومده که کیس نامبر توش هست و گفته شده که یک سزی مدارک و آماده کنیم ....توی مدارکی که خواستن گواهی پلیس هم بوده من شنیدم که 1 ماه بیشتر اعتبار نداره...کی باید این و بگیرم..
حالا بعد از اینکه این مدارک و آماده کردم باید چیکار کنم؟ کپی همه رو بفرستم سفارت؟ انها خودشون به من می گن کی می تونم وقت بگیرم یا اگه خودم باید بگیرم چطوری هست ...مدارکی هم که مربوط به تکس می شه را هم که کپی رو باید بفرستم بعد اصلشو موقع مصاحبه ببرم درسته؟ خیلی استرس دارم قبلا کل سایت و خوندم اما حالا از استرس نمی تونم سوال هایی که دارم رو پیدا کنم....
یک سوال دیگه اینکه پول رو می شه از ایران هم فرستاد واسه وقت سفارت اگه آره چطوری؟مرسی اگه سریع جواب بدید.

دوست عزیز کدوم سفارت هستید ؟ 3 حرف اول کیس نامبرتون چیه ؟ اگه آنکارا باشید باید آنلاین وقت بگیرید و هزینه رو آنلاین پرداخت کنید و 2 هفته قبل از مصاحبه مدارک رو پست کنید . اگر ابوظبی باشید خود سفارت بهتون ایمیل میده و وقت رو مشخص میکنه ، هزینه توی سفارت پرداخت میشه و مدارک رو هم روز مصاحبه با خودتون باید ببرید .
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
سفارت آنکارا
ANK 201478.....
می شه راهنمایی کنید یعنی همین الان هم می تونم وقت بگیرم ؟ چه سایتی و دقیقه کدم قسمت باید برم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 11:33)هستی 1985 نوشته:  سفارت آنکارا
ANK 201478.....
می شه راهنمایی کنید یعنی همین الان هم می تونم وقت بگیرم ؟ چه سایتی و دقیقه کدم قسمت باید برم؟

توی نامه چیزی بهتون نگفتن ؟ والا بچه های آنکارا بهتر میدونن ، امضا ها رو نگاه کنید از اونایی که آنکارا بودن بپرسید ولی من یادمه که باید توی این سایت ثبت نام میکردید و هزینه رو آنلاین پرداخت میکردید بعد اجازه میداد وقت بگیرید

https://usvisa-info.com/en-tr/selfservic...ry_welcome

این تاپیک ها رو هم بخونید قبلش
http://www.mohajersara.com/thread-1650.html
http://www.mohajersara.com/thread-6668.html
K1
پاسخ
تشکر کنندگان:
تنها چیزی که نوشتن این بود:
the national visa center received your fiance approved I-129f petition form u.s.
citizenship and immigartion services.
the nvc will now forward the petition to the u.s embassy or consulate in ankara.the u.s embassy or consulate will contact your fiance when they are ready tp process his or her petition.
بعد هم کیس نامبر رو نوشته..ANK20147
و گفته که برو به این سایت :http://nvc.state.gov/k1
توی سایت هم که رفتم این و زده :
متقاضیان ویزای نامزد های خارجی K1و هم چنین فرزندان آن ها K2می بایست مدرک زیر را برای مصاحبه ویزا همراه داشته باشند:
• تکمیل دو فرم ویزای غیر مهاجرتی (فرم DS-156)
• تکمیل فرم غیر مهاجرتی نامزدی (فرم DS-156K)
• پاسپورت معتبر
• شناسنامه
• طلاق یا گواهی فوت (ها) و یا هر همسر قبلی (ها) برای هر دو ( نامزد و شهروند)

• گواهینامه پلیس از کشور خود یا محل اقامت و تمام کشورهایی که از سن ۱۶ سالگی در آنها برای 6 ماه یا بیشتر زندگی کرده اید. (گواهینامه پلیس نیز برای کودکان همراه دارای سن 16 یا بیشتر مورد نیاز است.)

• معاینه پزشکی
• مدارک و پشتیبانی مالی ( فرم I-134)
• دو عکس ۲*۲ اینچی
• مدارک از رابطه با نامزد خود شهروند ایالات متحده
• پرداخت هزینه ها.
آخه گفته وقت مصاحبه با خودتون بیارید؟ شاید باید برم وقت بگیرم نمی دونم شاید هم باید مدارکو بفرستم بعد منتظر خبر باشم .....کسی نظری نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان