موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من كيسم تو uscis ريجكت شد
واسه اينكه قبل از اينكه مداركو بفرستيم همو نديده بوديم ما فبريه فرستاديم ولي تو اپريل و اگوست همو ديديم
همه مثل من بد شانس نيستن ايشالا يه زري ميگيري
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من با ویزای نامزدی امدم و بعد گرین کارت 2 ساله گرفتم و بعد گرین کارت 10ساله وقت اقدام برای سیتسرنی هست چه طور باید اپلای کنم.
با تشکر
ممنونم اگه زود جواب بدید.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم.چند وقت بود درخواست داده بودین؟چه قدر طول کشید بهتون وقت دادن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما اپریل اقدام کردیم و توی اکتبر به ما کیس نامبر دادن...خودمون وفت گرفتیم برای مصاحبه ( آنکارا) ...نوامبر مصاحبه بود...خیلی اسون بود فقط باید مدارک کامل باشه ..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك
خواهشا سر فرصت يه سفرنامه كامل بنويسيد . سوال چي پرسيدند ؟ به نظرتون مصاحبه حالت فرماليته داشت ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-21 ساعت 02:21)shiva201 نوشته: (2014-11-21 ساعت 00:23)Mahanturbo نوشته: تبريك
خواهشا سر فرصت يه سفرنامه كامل بنويسيد . سوال چي پرسيدند ؟ به نظرتون مصاحبه حالت فرماليته داشت ؟
من تجربه خودم بگم خدمتتون و اون اینکه اصلا فرمالیته نبود. باید آفیسر متقاعد بشه که رابطه شما واقعی هست. خیلی جدی و مصمم با من برخورد کرد و از یه سوال تا قانع نشده بود رد نمیشد . من فکر میکردم پروندم مطالعه کرده و حداقل اطلاعات کلی داره ولی این طور نبود شاید به همین دلیل همه چیو جز بجز میپرسید.اونقدرها هم سخت نیست ولی بهرحال فرمالیته هم برگزار نمیشه. بنظرم باید با اعتماد بنفس و جدی برخرد کرد و حقیقت را عنوان کنید. موفق باشید
ممنون ازتون . من تنها ترسی که دارم اینه که چون پسر هستم و 22 سالمه و تا حالا کار نکردم ازم بپرسه کجا کار کردی بگم هیچ جا . فک کنه دروغ می گم . تنها ترسم همینه . خدمت هم معاف شدم .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل