کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2014-11-12 ساعت 11:52)Mostafa_M7 نوشته:  سلام دوستان
يه چند وقتي اوكي نبودم شرمنده نيومدم كيسم متاسفانه ريجكت شدو دوباره اپلاي كرديم حالا بعد از اين همه بدبختي يكي به من ميگه اين چيه وقتي كيسمو ميخوام چك كنم اينو ميزنه
Validation Error(s)
You must correct the following error(s) before proceeding:

At this time USCIS cannot provide you with information for your case. Please contact the NCSC 1 (800) 375-5283 for additional information.

با سلام...می گه که اطلاعاتی که وارد می کنید درست نیست باید حتما تماس بگیرید به اون شماره که دادن یک سری اطلاعات اضافه بگیرید....
من هم هفته دیگه مصاحبه دارم خیلی ناراحت شدم می شه بگید چرا قبول نکردن استرس دارم الان ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
من كيسم تو uscis ريجكت شد
واسه اينكه قبل از اينكه مداركو بفرستيم همو نديده بوديم ما فبريه فرستاديم ولي تو اپريل و اگوست همو ديديم
همه مثل من بد شانس نيستن ايشالا يه زري ميگيري

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-13 ساعت 01:36)Mostafa_M7 نوشته:  من كيسم تو uscis ريجكت شد
واسه اينكه قبل از اينكه مداركو بفرستيم همو نديده بوديم ما فبريه فرستاديم ولي تو اپريل و اگوست همو ديديم
همه مثل من بد شانس نيستن ايشالا يه زري ميگيري

نگران نباش ایشالا به زودی واسه شما هم اکی می شه سعی کن + فکر کنی...مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-28 ساعت 17:56)houmanmir نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 02:38)maryam.ali نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 02:17)هستی 1985 نوشته:  با سلام
دوستان یک سوال دارم برگه های مالیاتی یا همون tax باید notarize بشه یعنی باید اصلی باشه و مهر بخوره؟ من الان دارم کپی می فرستم و پرسیدم گفتن که این tax ها معمولا کپی هستند و دردسر داره واسه اصلش....دوستان اگه کسی تجربه داره به من بگه مرسی.
سلام. من همون کپی امضا شده رو فرستادم. مشکلی هم پیش نیومد.

دوستای عزیز ، فقط برا یاداوری میگم که یه موقع رفتید مصاحبه کسری مدارک پیدا نکنید! کپی مدارکو به سفارت پست کنید ولی با خودتون حتما باید اصل مدارک اسپانسر یا کواسپانسر رو ببرید!

میشه بگید اسپانسر یا کو اسپانسر در امد ماهیانه اش باید چند باشه؟ و اگر دو سال هست که تو امریکا ست میتونه اسپانسر بشه ؟ کسی که ماهی 1600 دلار حقوق داره و 2013 پنج ماه کار کرده و تکس داده و 2014 کامل کار کرده و تکس قراره بده آیا میتونه اسپانسر بشه . چون شنیدم سه سال باید تکس داده باشند .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-13 ساعت 08:46)شهلا 1346 نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 17:56)houmanmir نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 02:38)maryam.ali نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 02:17)هستی 1985 نوشته:  با سلام
دوستان یک سوال دارم برگه های مالیاتی یا همون tax باید notarize بشه یعنی باید اصلی باشه و مهر بخوره؟ من الان دارم کپی می فرستم و پرسیدم گفتن که این tax ها معمولا کپی هستند و دردسر داره واسه اصلش....دوستان اگه کسی تجربه داره به من بگه مرسی.
سلام. من همون کپی امضا شده رو فرستادم. مشکلی هم پیش نیومد.

دوستای عزیز ، فقط برا یاداوری میگم که یه موقع رفتید مصاحبه کسری مدارک پیدا نکنید! کپی مدارکو به سفارت پست کنید ولی با خودتون حتما باید اصل مدارک اسپانسر یا کواسپانسر رو ببرید!

میشه بگید اسپانسر یا کو اسپانسر در امد ماهیانه اش باید چند باشه؟ و اگر دو سال هست که تو آمریکا ست میتونه اسپانسر بشه ؟ کسی که ماهی 1600 دلار حقوق داره و 2013 پنج ماه کار کرده و تکس داده و 2014 کامل کار کرده و تکس قراره بده آیا میتونه اسپانسر بشه . چون شنیدم سه سال باید تکس داده باشند .

ببخشید من الان یادم نیست درآمد کافی چقدر باید باشه ولی زمانی که ازتون مدارک میخوان بهتون میگن ، ولی اینو یادمه تو اون فرم هایی که اسپانسر باید پر کنه یه جایی هست که میتونن بنویسن اگه ماشین یا خونه به اسمشون هست هم بنویسن! یه جور امتیاز حساب میشه!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام
من با ویزای نامزدی امدم و بعد گرین کارت 2 ساله گرفتم و بعد گرین کارت 10ساله وقت اقدام برای سیتسرنی هست چه طور باید اپلای کنم.
با تشکر
ممنونم اگه زود جواب بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-15 ساعت 19:00)leylaa2002 نوشته:  سلام
من با ویزای نامزدی امدم و بعد گرین کارت 2 ساله گرفتم و بعد گرین کارت 10ساله وقت اقدام برای سیتسرنی هست چه طور باید اپلای کنم.
با تشکر
ممنونم اگه زود جواب بدید.

سلام . این دو تاپیک رو بخونید و سوالتون رو اونجا بپرسید

http://www.mohajersara.com/thread-2065.html

http://www.mohajersara.com/thread-3233.html
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. وکالتا مورد تائید سفارت هست بشرطیکه زندگی مشترک شکل گرفته باشه باصطلاح ایرونیا زوج زیر یک سقف رفته باشند. بایستی اثبات کنید قضیه را
Relationships where one party is not present during the marriage ceremony (proxy marriages) unless the marriage has been consummated;​ [6] or​ ​
​http://www.uscis.gov/policymanual/HTML/PolicyManual-Volume12-PartG-Chapter2.html

(2014-11-12 ساعت 10:01)mosfo نوشته:  سلام من از طریق وکالت ازدواج کردم شنیدم دولت آمریکا قبول نداره آیا کسی‌ میدون که راهش چیه ممنون میشم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mosfo
سلام دوستان عزیزم..
امروز مصاحبه داشتم و ویزا رو یک ضرب گرفتم...هوراااااااااااااااااااااا....خیلی خوشحال هستم....الان آنکارا هستم اگه سوالی دارید بپرسید .... وقتی برگشتم حتما با جزئیات واستون تعریف می کنم...Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، شهلا 1346 ، houmanmir ، shadoow ، shmo ، Mahanturbo
تبریک میگم.چند وقت بود درخواست داده بودین؟چه قدر طول کشید بهتون وقت دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، Mahanturbo
ما اپریل اقدام کردیم و توی اکتبر به ما کیس نامبر دادن...خودمون وفت گرفتیم برای مصاحبه ( آنکارا) ...نوامبر مصاحبه بود...خیلی اسون بود فقط باید مدارک کامل باشه ..
پاسخ
تشکر کنندگان: hoorshid ، shadoow ، Mahanturbo
تبريك
خواهشا سر فرصت يه سفرنامه كامل بنويسيد . سوال چي پرسيدند ؟ به نظرتون مصاحبه حالت فرماليته داشت ؟
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 00:23)Mahanturbo نوشته:  تبريك
خواهشا سر فرصت يه سفرنامه كامل بنويسيد . سوال چي پرسيدند ؟ به نظرتون مصاحبه حالت فرماليته داشت ؟
من تجربه خودم بگم خدمتتون و اون اینکه اصلا فرمالیته نبود. باید آفیسر متقاعد بشه که رابطه شما واقعی هست. خیلی جدی و مصمم با من برخورد کرد و از یه سوال تا قانع نشده بود رد نمیشد . من فکر میکردم پروندم مطالعه کرده و حداقل اطلاعات کلی داره ولی این طور نبود شاید به همین دلیل همه چیو جز بجز میپرسید.اونقدرها هم سخت نیست ولی بهرحال فرمالیته هم برگزار نمیشه. بنظرم باید با اعتماد بنفس و جدی برخرد کرد و حقیقت را عنوان کنید. موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahanturbo
(2014-11-21 ساعت 02:21)shiva201 نوشته:  
من تجربه خودم بگم خدمتتون و اون اینکه اصلا فرمالیته نبود. باید آفیسر متقاعد بشه که رابطه شما واقعی هست. خیلی جدی و مصمم با من برخورد کرد و از یه سوال تا قانع نشده بود رد نمیشد . من فکر میکردم پروندم مطالعه کرده و حداقل اطلاعات کلی داره ولی این طور نبود شاید به همین دلیل همه چیو جز بجز میپرسید.اونقدرها هم سخت نیست ولی بهرحال فرمالیته هم برگزار نمیشه. بنظرم باید با اعتماد بنفس و جدی برخرد کرد و حقیقت را عنوان کنید. موفق باشید

ممنون ازتون . من تنها ترسی که دارم اینه که چون پسر هستم و 22 سالمه و تا حالا کار نکردم ازم بپرسه کجا کار کردی بگم هیچ جا . فک کنه دروغ می گم . تنها ترسم همینه . خدمت هم معاف شدم .
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-21 ساعت 03:10)Mahanturbo نوشته:  
(2014-11-21 ساعت 02:21)shiva201 نوشته:  

ممنون ازتون . من تنها ترسی که دارم اینه که چون پسر هستم و 22 سالمه و تا حالا کار نکردم ازم بپرسه کجا کار کردی بگم هیچ جا . فک کنه دروغ می گم . تنها ترسم همینه . خدمت هم معاف شدم .
مجبور نیستید بگید هیچ جا پسر من هم وقتی میخواست بیاد شرایط شما را داشت ولی گفت یکساله تو یک شرکت کار میکنم و کارم مونتاژ قطعات هست پرسید چه قطعاتی گفت مثل پیچ و مهره و واشر و پرسید شرکت چه تولیداتی داره ؟ یکم بیشتر توضیح بده . البته قبلش اسم شرکت و کار شرکت و ادرس و تلفن و ایمل را تو اطلاعاتش نوشته بود . شرکت یکی از اشنایان بود که هم به نحوه کارش آشنا بود و هم اگر نامه ای چیزی میخواستند میتونست تهیه کنه .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر   مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Mahanturbo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان