کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-06-06 ساعت 02:47)dadgw نوشته:  سلام یه سوال یکی خداییش درست جواب بده! Smile
اختلاف سنی برای گرفتن ویزای نامزدی(یا ازدواج)، طوری که زن مسن تر از مرد باشه باعث نمیشه که ویزا ندن؟
کلا یه توضحی بفرمایین
قانونی برای این مساله وجود نداره ولی باید آفیسر مجاب بشه که رابطه فرمالیته نیست.
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، babak12
مهتاب خانم توى سيس واستون چى ميتويسه؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 02:47)dadgw نوشته:  سلام یه سوال یکی خداییش درست جواب بده! Smile
اختلاف سنی برای گرفتن ویزای نامزدی(یا ازدواج)، طوری که زن مسن تر از مرد باشه باعث نمیشه که ویزا ندن؟
کلا یه توضحی بفرمایین
سلام دوست عزیز من و نامزدم هم اختلاف سنی زیادی داریم و یک بار باعث شد که رد مون کنن و تقصیر اقای نامزد بود چون فکر نمیکرد که همچین چیزی دلیل بر رد شدن بشه مدارک کمی رو ارایه کرده بود، شما اگه به تونین ثابت کنید که راب طه واقعی هست و از اول مدارک بیشتری رو بفرستید نه رد نمیشید[emoji5]

(2015-06-06 ساعت 08:33)negar6043 نوشته:  مهتاب خانم توى سيس واستون چى ميتويسه؟
سلام نگار جان هر سه با هم ایشود شدیم ولی نمیدونم چرا ماله من چرا نیامده [emoji17]
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از کسانی که پاسخ دادن، میتونین بگین اختلاف سنیتون چقدره؟
فک کنم شما سنتون بالاتره درسته؟! Smile
No one dies a virgin, life f#cks us all...
پاسخ
تشکر کنندگان:
ما هم اختلاف سن زيادى داريم، اما هيچ جا سوال هم نشد، البته نامزدم از من بزرگترن. فكر كنم كاملا توجيه شده بودن Smile
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
خب شما که خانم هستین کاملا طبیعیه آقاتون بزرگتر از شما باشن!
پاسخ
تشکر کنندگان:
آخه خيلى بزرگترن، وكيلمون ميگفت ممكنه آفيسر به خاطر اين اختلاف سن سوال پيچت كنه، اما خدا رو شكر نكرد، ببينيد كلا هر چيز غير عرف آفيسر رو به تفكر وادار ميكنه و مدارك دال بر حقيقى بودن رابطه بايد محكمتر باشه، اين آيتم هاى غير متعارف (منظور آنچيزى است كه عرف نيست) ممكنه اختلاف سن زياد باشه مثلا ٢٠ سال، مخصوصا اينكه خانم بزرگتر باشه، يا هر چيز ديگه اى كه براى شما هم اگر ميشنيديد عجيب بود، مثلا شما آفيسر باش بعد يك كيس رو ببين با اختلاف سن زياد كه با هم عكس ندارن، يا چت نكردن يا مدارك با هم بودنشون خيلى كمه. خب شما هم بوديد مدارك بيشترى ميخواستيد. اما اگر ٤٠ سال هم اختلاف سن داشته باشيد و رابطه حقيقى باشه، اونو اين رو خيلى خوب ميفهمن و مطمئن باشيد به مشكل بر نميخوريد.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
بسیار ممنون
یه سوال
شما کسیو دیدین که با اختلاف سنی بالا(کیس شبیه من نه شبیه خودتون!) موفق شده باشن؟
کیس ما 25 سال اختلاف سنه، ولی رابطه جدیه و چهره هامون به هم میخوره از نظر نزدیکی سن
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقاى dadgw من يه سرچ كوچولو از فعاليتهاى شما در مهاجرسرا كردم، واسه من مشخص نشد شما دانشجويى ميخواهيد اقدام كنيد، توريستى، نامزدى يا ازدواج؟ ببينيد من كه يه كاربر از مهاجرسرا هستم با صرف ٥ دقيقه در مورد جدى بودن شما براى كيستون به شك افتادم، واى به حال سفارت و تحقيقاتش! البته مثال زدم كه بهتر درك كنيد كه اگر رابطه واقعى باشه جاى نگرانى نيست، انقدر هم بقيه رو قسم نده برادر من كه عدد و رقم بهت بگن راجع به درصد موفقيت يا زمان گرفتن ويزا، هيچكس به قطعيت نميتونه اينو بگه و شما خودت بايد وقت بذارى و مطالبو بخونى همه چيز دستت مياد. فقط در آخر يه نكته بگم ويزاى نامزدى يعنى واقعا نامزدى! به اين معنى كه شما خود اون شخص رو بر اساس شناختى كه ازش دارى انتخاب كردى، نه به عنوان وسيله اى براى اخذ ويزا! موفق باشى Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidoo_b
ممنونم از وقتی که صرف کردی که آبروی ما رو بیای ببری Wink
من واسه شوخیه که قسم میخورم، دست هر کسیم که کمک کنه میبوسم، ممنونشم هستم Smile
در مورد اقدام من برای اخذ ویزا کاملا اشتباه فکر میکنین!
یک فردی هست که قراره با هم مزدوج بشیم، ولی اینکه از طریق چه ویزایی من برم آمریکا (میدونی ریزه کاری زیاد داره) مساله هستش! وگرنه من درس خوندن رو همون موقع که از دانشگاه امیرکبیر انصراف دادم بوسیدم گذاشتم کنار (البته زبان خوندن با درس خوندن فرق داره واسه من!)
در مورد اینکه همه چیز رو باید با مطالعه ی خودم به دست بیارم و باقی مسائل هم من خطایی ازم سر نزده، چون سوال هام خصوصی و مربوط به خودم بوده که در تاپیک لازم نبود دنبالش بگردم، اون سوالیم که عمومی بود هر کسی یه چیزی گفته بود و منو شک انداخته بودن
قربان شما
!dadgw the great
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیزم امیدوارم کار همه با خوبی و خوشی هرچی زودتر انجام بشه وحید جان برای وقت سفارت اگه اینطور که میگن که بده یعنی 2ماه انتظار اضافه کسی از دوستان اطلاع بیشتری از وقت دادن سفارت آمریکا تو ارمنستان نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
و اما شما dadgw عزیز تا آنجایی که من اطلاع دارم بهترین راه برای شما ویزای ازدواج هست چون من کسی میشناسم با 21 سال اختلاف سنی خانم از همسرش بزرگتر ویزای یکضرب گرفتن در کل کیس که یکم باعث شک میشه فکر میکنم ازدواجی اقدام بشه بهتره بهرحال برای همه و شما آرزوی بهترین ها رو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، barfi1
دمت گرم خیلی امیدورام کردی واقعا ممنونم ازت ...BIG LIKE
پاسخ
تشکر کنندگان:
حرف منو به دل نگير دوست عزيز، قصدم اين نبود كه گفتين Smile اين ap روحيه ما رو هم عوض كرده، يه پا آفيسر شديم Big Grin اما اگر اينجوريه كه ميگين و كيستون واقعيه، پس شك نكن كه با ارائه مدارك ويزارو ميگيرى، يعنى اگه كسى كارش درست باشه دليلى نداره ويزارو نگيره، البته منظورم اين نبود كه سوال نپرس، اصلا ما اينجاييم كه سوال و جواباى همديگرو جواب بديم، منظورم اين بود كسى نميتونه زمان قطعى بده، شما با مطالعه مطالب دستت مياد كه با توجه به شرايطت، كارت چقدر زمان ميبره.
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1
دوستان شماري ان و سي چنده؟مي خوام شماره كيس نامبر بپرسم ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان