کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
نميدونم چون سايتشون درست شده شكل سايتم عوض شده ميشه وقت گرفت اگه بشه يا بايد منتظر ايميل بود

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 19:21)vahid4573 نوشته:  بله كيس شمارا مطلع هستم فكر كنم ارمنستان فقط من و خانم مژگان هستيم.شما دي اس ١٦٠ پر كردين واستون ايميل كانفرمشن امد؟

من فرم پر کردم چرا ایمیل کتنفرمشن نیومد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
واسه منم نيومد پرينت بگيريد فعلا

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 20:24)vahid4573 نوشته:  واسه منم نيومد پرينت بگيريد فعلا

من احساس میکنم یه پارت جا انداختم.حالا چیکار کنم.
Have you attended any educational institutions at a secondary level or above
پاسخ
تشکر کنندگان:
هيج كاري نميشه كرد اديت نداره.رفتين مصاحبه قبل اينكه قسم بخوريد بگيد .راجبه تحصيلات فكر نكنم چيزه خاصي باشه باز بگيد.منم ٣ مدرك تحصيلي دارم تو فرم فقط ١ جا داشت من ١ ليسانس نوشتم منم ميگم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 21:25)vahid4573 نوشته:  هيج كاري نميشه كرد اديت نداره.رفتين مصاحبه قبل اينكه قسم بخوريد بگيد .راجبه تحصيلات فكر نكنم چيزه خاصي باشه باز بگيد.منم ٣ مدرك تحصيلي دارم تو فرم فقط ١ جا داشت من ١ ليسانس نوشتم منم ميگم

میشه دوباره فکر کنم پر کرد البته جدید.وای من دیگه داره حالم از این پروسه بهم میخوره.مخصوصا این مصاحبه که ازش خبری نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
خسته كننده است بايد صبر كرد درست ميشه.بپرسيد كه ميشه دوباره پر كرد يا نه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 21:32)vahid4573 نوشته:  خسته كننده است بايد صبر كرد درست ميشه.بپرسيد كه ميشه دوباره پر كرد يا نه

آخه ارمنستان میگه منتظر نامه دعوت به مصاحبه باش دیگه کی میخواد نامه بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا سايتشون كه خراب بود امروز درست شده ديدم ايشالا اين هفته يه خبري بشه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 21:36)vahid4573 نوشته:  والا سايتشون كه خراب بود امروز درست شده ديدم ايشالا اين هفته يه خبري بشه

امیدوارم خبری بشه و تا اواخر مرداد بتونیم بریم مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالااگه مرداد بشه انفولانزا هم بايد بزنيم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 21:40)vahid4573 نوشته:  ايشالااگه مرداد بشه انفولانزا هم بايد بزنيم

من شنیدم تو نامه دعوت به مصاحبه دقیقا میگن چه واکسن هایی لازمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
خيلي هم خوب

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام يك سال و سه ماه طول نمي كشه گرين كارت بياد ٤ ٥ ماه طول ميكشه فكر ميكنم ٣ سال بعد گرين كارت حساب بشه نظر شخصي منه

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان