کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-06-30 ساعت 17:20)Ida1987 نوشته:  دوستان پول سفارت واسه مصاحبه ابوظبى نقدى مى گيرن؟
سلام
بله نقدی روز مصاحبه
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسى عزيزم، پس يعنى پولى به حساب نبايد بريزيم؟ نقديه .... ١ هفته ديگه مصاحبمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 23:54)Ida1987 نوشته:  مرسى عزيزم، پس يعنى پولى به حساب نبايد بريزيم؟ نقديه .... ١ هفته ديگه مصاحبمه
نه همون روز که مصاحبه داری داخل سفارت صدات میکنن ازت میگیرن هم میتونی پول بدی بهشون هم اگه کردیت داشته باشی یا دبیت کارت با اون پرداخت کنی فرقی نداره. من آبان پارسال رفتم مصاحبه این مدلی بود. فکر کنم پایین نامه دعوت به مصاحبه قید شده که باید تو سفارت پرداخت بشه. 265 دلار بود پارسال الان نمیدونم همونه یا نه. ایشالا به سلامتی کارات انجام میشه[emoji4]
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 03:07)mohammadlove نوشته:  دوست عزیز از مسیجت تو فیسبوک بک آپ بگیر. بهت یه لینک میده فیسبوک. لینکش رو توی مدارک ارسالی به USCIS بذار. چند صفحه هم پرینت بگیر.
واتس اپ هم میتونی اسکریت شات بگیری. اکثرا همین کار رو میکنن. کلا بیشتر از ۴ یا ۵ تا برگه نشن. میتونی ۱۰ تا ۱۰ تا با فتوشاپ توی یه برگه بذاری اسکرین شاتها رو.
در مورد ملاقات پنج روز خوبه. من و همسرم ۴ روز پیش هم بودیم.
تا میتونی عکس بگیر. همچنین عکسهای مهربانانه (ابراز عشق و این حرفها). بین ۱۰ تا 40 قطعه عکس کفایت میکنه. فقط یادت نره پشت هر عکس رو باید تاریخ و اسمهاتونو بزنی و مکانشم بنویسی.
خیلی ها هم نامه intent to marry رو می‌نویسند که RFE میخورن و کارشون عقب میوفته. یادت نره.
بچه هم مشکلی نیست. فقط باید حتما توی فرم I-129f مشخصات فرزندتونم ذکر کنید. توی برگه جداگانه سوال 34A قسمت B توضیح بدید که بچه جریانش چیه (البته این نظر شخصی منه. کار از محکم کاری عیب نمیکنه). نامه تولد فرزند را هم ضمیمه مدارک کنید حتما. در آمریکا واجب نیست برای بچه دار شدن ازدواج کرده باشید. پس نگران هیچی نباش...
رفتید استانبول حتما برید جزیره پرنسس یا همون آدالار. خیلی حال میده و عکسهای خوبی هم میتونید بگیرید. مخصوصا سوار بر دوچرخه
موفق باشید

با سپاس از شما محمد عزیز
وکیل چقدر میتونه کمک کنه؟ هزینه چقدر میگیرن؟
نامه intent to marry چیه؟ خوب ما قصدمون ازدواجه در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
احتياج به وكيل نيست چون كار سختي نيست تو سايت همه چي واضح توضيح داده شده اينجا هم راهنمايي مي كنيم.يه نامه ساده بنويسيد من تعهد ميكنم وارد امريكا شدم طي٩٠ روز ازدواج ميكنم يه دونم بدين مثالا خانواده يا دوستان بنويسن امضا كنيد.در كل باشه ولي اونيكه همسرتون مينويسه مهمه چون امضا داره.

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
خواهش میکنم.
به هیچ وجه وکیل نگیر. چون باعث طولانی تر شدن زمان اخذ ویزاتون میشه. باور کنید بچه های مهاجرسرا و اپلای ابراد بهتر از وکلا بلدن پروسه رو.
از دو لینک زیر 90% پروسه رو یاد میگیری:
http://www.visajourney.com/content/k1flow
http://www.visajourney.com/content/k1guide
اینم نمونه نامه تعهد ازدواج در 90 روز :
http://www.visajourney.com/examples/Fian...Intent.doc
تمام مدارک لازم بعلاوه نمونه های پر شده و فرمهای خالی و آماده در ویزا جِرنی هست. توی هر مرحله ای کمک خواستید در فاروم های مرتبط بپرسید.

کیس: K1
تاییدیه ارسال مدارک: جون-23-2015 (5 روز بعد از ارسال مدارک)
قبولی USCIS کالیفرنیا : جولای-20-2015
قبولی NVC : آگوست-14-2015
رسیدن پرونده به سفارت آنکارا: سپتامبر-1-2015
گرفتن وقت سفارت: بعد از کلی خون دل خوردن سپتامبر-14-2015
مصاحبه: نوامبر-2-2015
نتیجه: ویزای یکضرب
ورود به امریکا: روز پس از گرفتن ویزا از پست
مرز ورود: سیب بزرگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 02:38)vahid4573 نوشته:  احتياج به وكيل نيست چون كار سختي نيست تو سايت همه چي واضح توضيح داده شده اينجا هم راهنمايي مي كنيم.يه نامه ساده بنويسيد من تعهد ميكنم وارد امريكا شدم طي٩٠ روز ازدواج ميكنم يه دونم بدين مثالا خانواده يا دوستان بنويسن امضا كنيد.در كل باشه ولي اونيكه همسرتون مينويسه مهمه چون امضا داره.

مرسی
آخه من استرس دارم این همه وقت و هزینه بکنم و موفق نشم.
یه نامه ساده مثل تعهد؟
یعنی همسرم هم همچین نامه ای بنویسه؟
عکس همراه خونواده لازم نیست؟ میگن سخت میگیرن بخاطر ایکه باور کنن ازدواج سوری نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگه مشكلي نداشته باشي اكي عكس رو پشتش تاريخ بزنيد يه كم از مكالمات پرينت بگريد و از نوشته ها از بليط يا مثلا هتل رفتين.اگه وايبر لاين يا تانگو باشه ميتونيد تو ستينگ ايميل كنيد مسيج رو بعد با ورد باز كنين واتس اپ نميدونم ولي اونم احتمالا داره پرينت اسكرين سخت تره

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 03:02)vahid4573 نوشته:  اگه مشكلي نداشته باشي اكي عكس رو پشتش تاريخ بزنيد يه كم از مكالمات پرينت بگريد و از نوشته ها از بليط يا مثلا هتل رفتين.اگه وايبر لاين يا تانگو باشه ميتونيد تو ستينگ ايميل كنيد مسيج رو بعد با ورد باز كنين واتس اپ نميدونم ولي اونم احتمالا داره پرينت اسكرين سخت تره

نیاز نیست نامزدم ایران بیاد؟ چرا همه قرارشون رو خارج از ایران میزارن؟
واتس آپ هم همین امکان رو داره. البته هرچی که باشه میتونم کپی پیست کنم . به نظرتون اگه خودم توی وورد ویرایشش کنم اشکالی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا شخصيه شايد نتونن بيان ايران ولي مهم اينه كه تو ٢ سال ديده باشين همديگرو ١ بار.من يه نصيحت بكنم به شما چون انجام دادم پرينت اسكرين يا كپي پيست خيلي طولاني ميشه .واسه من ٨٠٠٠ صفحه فقط وايبر بود.سند كنيد تو ايميل با ورد باز كنيد خيلي راحت از هر ماه مثلا ٦ ٧ صفحه اديت كنيد پرينت كنيد.از همه بهتر لاينه حتي زنگ زدينم براتون مشخص ميشه راحت انجام ميدين

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 03:15)vahid4573 نوشته:  والا شخصيه شايد نتونن بيان ايران ولي مهم اينه كه تو ٢ سال ديده باشين همديگرو ١ بار.من يه نصيحت بكنم به شما چون انجام دادم پرينت اسكرين يا كپي پيست خيلي طولاني ميشه .واسه من ٨٠٠٠ صفحه فقط وايبر بود.سند كنيد تو ايميل با ورد باز كنيد خيلي راحت از هر ماه مثلا ٦ ٧ صفحه اديت كنيد پرينت كنيد.از همه بهتر لاينه حتي زنگ زدينم براتون مشخص ميشه راحت انجام ميدين

یعنی بهشون گفتی که اینها فقط گوشه ای از مکالماتتونه؟
میتونم یرایش کنم ینی از حرفامون به سلیقه خودم کم و زیاد کنم؟
اگه من بخام برم آمیریکا یا کانادا برای دیدن اون خیلی هزینه داره؟
چون اون همش به من میگه بیا ولی من میگم نمیتونم و به ما ایرانی ها ویزا نمیدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
لازم نيست بگيم اونا ميخوان مطمءن بشن كه سوري نيست.شما هر چيزي كه نشون بده ارتباط دارين نشون ميدين.به نظر من كسي نمياد بشينه بخونه اونم به فارسي.حالا هزينه كه هيچ يه پروسه بايد واسه توريستي طي كنيد ايا ويزا بدن يا نه.تقريبا درسته زياد اسون نيست

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 03:37)vahid4573 نوشته:  لازم نيست بگيم اونا ميخوان مطمءن بشن كه سوري نيست.شما هر چيزي كه نشون بده ارتباط دارين نشون ميدين.به نظر من كسي نمياد بشينه بخونه اونم به فارسي.حالا هزينه كه هيچ يه پروسه بايد واسه توريستي طي كنيد ايا ويزا بدن يا نه.تقريبا درسته زياد اسون نيست

از همه دوستان معذرت میخام برای سوال های ساده و پیش پا افتاده چون من ایجا تازه واردم و اطلاعات کمی دارم.
دوست من تقریبا هیچی فارسی بلد نیست و به انگلیسی چت میکنیم ولی من صحبت کردن انگلیسیم و همچنین لسنینگم خیلی ضعیفه.
توی سفارت اگر من بگم نامزدم هم قدری فارسی بلده اشکال داره؟ چون شنیدم اگه زبانشو بلد نباشی بهت گیر میدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
اشكالي نداره هر سوالي دارين بپرسين.اگه رابطه انگليسي هست منطقا مصاحبه شما به انگليسي برگزار ميشه.پس تا وقت دارين زبان كار كنيد.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 03:47)parza نوشته:  
(2015-07-01 ساعت 03:37)vahid4573 نوشته:  لازم نيست بگيم اونا ميخوان مطمءن بشن كه سوري نيست.شما هر چيزي كه نشون بده ارتباط دارين نشون ميدين.به نظر من كسي نمياد بشينه بخونه اونم به فارسي.حالا هزينه كه هيچ يه پروسه بايد واسه توريستي طي كنيد ايا ويزا بدن يا نه.تقريبا درسته زياد اسون نيست

از همه دوستان معذرت میخام برای سوال های ساده و پیش پا افتاده چون من ایجا تازه واردم و اطلاعات کمی دارم.
دوست من تقریبا هیچی فارسی بلد نیست و به انگلیسی چت میکنیم ولی من صحبت کردن انگلیسیم و همچنین لسنینگم خیلی ضعیفه.
توی سفارت اگر من بگم نامزدم هم قدری فارسی بلده اشکال داره؟ چون شنیدم اگه زبانشو بلد نباشی بهت گیر میدن
وقتی نامزدتون امریکایی هست باهاتون انگلیسی مصاحبه میکنن. اگه نتونبن جواب بدین خب بهتون میگن پس شما چزوری باهم در ارتباطید وقتی زبان همو نمیتونین صحبت کنین. این مسالس خودش. رو زبانتون کار کنین اول
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان