کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
دوستان من يه سري سوال تو پر كردن فرمها دارم ممنو ميشم كمكم كنيد.
١. من ادرس خونم تو امريكا تويع مقدار جايي كه تو فرم i-129f گذاشته جا نميشه، همچنين كده پستي ايران هم اونجا جا نميشه. چيكار كنم؟ اينارو بهده پرينت دستي وارد كنم اشكال نداره؟
٢. تو فرم g-325 اينكه تاريخ امضاي من و نامزدم كي باشه مهمه يا بايد هر دو تو يه روز امضا كنيم؟
٣.توي g-325 اون قسمت كه last 5 years employment رو خواسته بايد دانشجويي رو بنويسيم يا نه؟ بعدش منظور كار رسميه يا پروژه دانشجويي كه هيچ قراردادي هم مداري ازش هم بايد بنويسيم؟
٤. توي g325 اخرين ادرس خارج از ايران رو خواسته كه ماله نامزدم ميشه ادرس كنونيش كه هنوزم توشه. اما اجازه نميده بنويسيد تا present يا current و مله و سال ميخواد. چيكار كنيم؟ آينده بزنيم؟
٥. برگه تجرد يا يه چنين چيزي واسه مني كه سيتيزن امريكام و درخواست كننده هستم هم لازمه؟

من خيلي استرس دارم ممنون ميشم كسي سوالامو جواب بده. مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
بچه ها من برای سفارت عکس 5*5 گرفتم اما برای مدیکال گفتند 4*3 لازم.من 4*3 دارم اما با حجاب.مشکلی پیش نمیاد این ببرم با برم جدید بدون حجاب بگیرم؟
پاسخ
(2015-08-18 ساعت 15:14)mojgan63 نوشته:  بچه ها من برای سفارت عکس ۵*5 گرفتم اما برای مدیکال گفتند ۴*۳ لازم.من ۴*۳ دارم اما با حجاب.مشکلی پیش نمیاد این ببرم با برم جدید بدون حجاب بگیرم؟
پرسیدم گفتن با حجاب باشه مشکلی نداره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
پاسخ
(2015-08-18 ساعت 16:39)shadoow نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 15:14)mojgan63 نوشته:  بچه ها من برای سفارت عکس ۵*۵ گرفتم اما برای مدیکال گفتند ۴*۳ لازم.من ۴*۳ دارم اما با حجاب.مشکلی پیش نمیاد این ببرم با برم جدید بدون حجاب بگیرم؟
پرسیدم گفتن با حجاب باشه مشکلی نداره
خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR
بچه ها سریعترین پست از امریکا به ایران چیه؟من 9 روزه منتظر دریافت فرم های مالیاتی از امریکا هستم اما فکر کنم دوباره باید پست بشه چون 12 شهریور مصاحبه دارم و انگار داره دیر میشه و چیزی دستم نیومده
پاسخ
(2015-08-19 ساعت 22:53)mojgan63 نوشته:  بچه ها سریعترین پست از آمریکا به ایران چیه؟من ۹ روزه منتظر دریافت فرم های مالیاتی از آمریکا هستم اما فکر کنم دوباره باید پست بشه چون 12 شهریور مصاحبه دارم و انگار داره دیر میشه و چیزی دستم نیومده

مژگان جان من از ایران پست کردم باDHL 4 روز بعد به دستشون رسید نامزدم هم میگه این بهترین پست هست مزیتی که این پست داره اینه که هر لحظه میتونی پیگیری کنی که بسته در چه موقعیتی هست
پاسخ
دي اچ ال از خيلي جاها امريكا به ايران نمياره.

پاسخ
(2015-08-19 ساعت 23:26)shangol نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 22:53)mojgan63 نوشته:  بچه ها سریعترین پست از آمریکا به ایران چیه؟من ۹ روزه منتظر دریافت فرم های مالیاتی از آمریکا هستم اما فکر کنم دوباره باید پست بشه چون 12 شهریور مصاحبه دارم و انگار داره دیر میشه و چیزی دستم نیومده

مژگان جان من از ایران پست کردم باDHL ۴ روز بعد به دستشون رسید نامزدم هم میگه این بهترین پست هست مزیتی که این پست داره اینه که هر لحظه میتونی پیگیری کنی که بسته در چه موقعیتی هست

یعنی به نامزدم بگم دوباره با دی اچ ال پست کنه؟؟چون من واقعا میخوام سریع دستم برسه
پاسخ
من نميدونم فقط ميدونم از خيلي جاهاي ا م ري ك ا دي اچ ال قبول نمي كنه براي ايران بايد .نامزدتون اونجا بپرسه سريعترين حالت چيه مصاحبه نزديكه

پاسخ
(2015-08-19 ساعت 23:45)vahid4573 نوشته:  من نميدونم فقط ميدونم از خيلي جاهاي ا م ري ك ا دي اچ ال قبول نمي كنه براي ايران بايد .نامزدتون اونجا بپرسه سريعترين حالت چيه مصاحبه نزديكه

فدکس چطور؟
پاسخ
تشکر کنندگان: omidhosn
من اطلاع ندارم ايشون كه اونجا هستن بايد بپرسن از اون ايالت يا شهر چه پستي سرعتر و امن تره من يه بار از اينجا دي اچ ال فرستادم ٢٠ روز طول كشيد

پاسخ
تشکر کنندگان: omidhosn
يه كاره ديگه هم ميشه روش فكر كرد.٨ ٩ روز وقت دارين اگه نرسيد بگين بفرستن ارمنستان حالا هتلي كه ميرين همه جاي دنيا ٣ ٤ روزه ميرسه باز تحقيق كنيد.

پاسخ
تشکر کنندگان:
Fedex كنيد خيلى خوبه
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من یه سوال دارم
من با نامزدم 3 سال اینجا با هم بودیم
قصد رفتن به امریکارو داشتیم
اون تحصیلی تونست پذیرش بگیره اما من نتونستم
به گفته برادرش که 9 ساله تو امریکاست( البته هنوز گرین کارت نگرفته) تو مشخصات فردی خودش رو مجرد اعلام کرد
حالا به نظرتون من میتونم برای ویزای نامزدی اقدام کنم
در ضمن من نامزدم یک هفته است که رفته
لطفا در اسرع وقت پاسخ بدین نیاز مبرم به این پاسخ دارم هزینه گزافی تا همین الان برای خیلی چیزا و راههای دیگه کردم
تقریبا این اخرین راهه
پاسخ
ايشون بايد حتما سيتيزن باشن تا اونجا كه من ميدونم براى ويزاى نامزدى
و براى ويزاى ازدواج يا گرين كارت داشته باشن يا سيتيزن باشن
ايشون كه هنوز وضعيت اقامت خودشون مشخص نيست و ويزايى هستن نميتونن براى شما اقامت بگيرن
فقط اگه اشتباه نكنم اگر ايشون همسر شما بودن ميتونستن زمانى كه ويزاى دانشجويى ميگرفتن شما رو هم براى اون مدت همراه خودشون ببرن
دوستان اگه من اشتباه ميكنم اصلاح بفرماييد لطفا
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: omidhosn ، Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان