موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من يه سري سوال تو پر كردن فرمها دارم ممنو ميشم كمكم كنيد.
١. من ادرس خونم تو امريكا تويع مقدار جايي كه تو فرم i-129f گذاشته جا نميشه، همچنين كده پستي ايران هم اونجا جا نميشه. چيكار كنم؟ اينارو بهده پرينت دستي وارد كنم اشكال نداره؟
٢. تو فرم g-325 اينكه تاريخ امضاي من و نامزدم كي باشه مهمه يا بايد هر دو تو يه روز امضا كنيم؟
٣.توي g-325 اون قسمت كه last 5 years employment رو خواسته بايد دانشجويي رو بنويسيم يا نه؟ بعدش منظور كار رسميه يا پروژه دانشجويي كه هيچ قراردادي هم مداري ازش هم بايد بنويسيم؟
٤. توي g325 اخرين ادرس خارج از ايران رو خواسته كه ماله نامزدم ميشه ادرس كنونيش كه هنوزم توشه. اما اجازه نميده بنويسيد تا present يا current و مله و سال ميخواد. چيكار كنيم؟ آينده بزنيم؟
٥. برگه تجرد يا يه چنين چيزي واسه مني كه سيتيزن امريكام و درخواست كننده هستم هم لازمه؟
من خيلي استرس دارم ممنون ميشم كسي سوالامو جواب بده. مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برای سفارت عکس 5*5 گرفتم اما برای مدیکال گفتند 4*3 لازم.من 4*3 دارم اما با حجاب.مشکلی پیش نمیاد این ببرم با برم جدید بدون حجاب بگیرم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-18 ساعت 15:14)mojgan63 نوشته: بچه ها من برای سفارت عکس ۵*5 گرفتم اما برای مدیکال گفتند ۴*۳ لازم.من ۴*۳ دارم اما با حجاب.مشکلی پیش نمیاد این ببرم با برم جدید بدون حجاب بگیرم؟
پرسیدم گفتن با حجاب باشه مشکلی نداره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سریعترین پست از امریکا به ایران چیه؟من 9 روزه منتظر دریافت فرم های مالیاتی از امریکا هستم اما فکر کنم دوباره باید پست بشه چون 12 شهریور مصاحبه دارم و انگار داره دیر میشه و چیزی دستم نیومده
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دي اچ ال از خيلي جاها امريكا به ايران نمياره.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من نميدونم فقط ميدونم از خيلي جاهاي ا م ري ك ا دي اچ ال قبول نمي كنه براي ايران بايد .نامزدتون اونجا بپرسه سريعترين حالت چيه مصاحبه نزديكه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من اطلاع ندارم ايشون كه اونجا هستن بايد بپرسن از اون ايالت يا شهر چه پستي سرعتر و امن تره من يه بار از اينجا دي اچ ال فرستادم ٢٠ روز طول كشيد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
يه كاره ديگه هم ميشه روش فكر كرد.٨ ٩ روز وقت دارين اگه نرسيد بگين بفرستن ارمنستان حالا هتلي كه ميرين همه جاي دنيا ٣ ٤ روزه ميرسه باز تحقيق كنيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم
من با نامزدم 3 سال اینجا با هم بودیم
قصد رفتن به امریکارو داشتیم
اون تحصیلی تونست پذیرش بگیره اما من نتونستم
به گفته برادرش که 9 ساله تو امریکاست( البته هنوز گرین کارت نگرفته) تو مشخصات فردی خودش رو مجرد اعلام کرد
حالا به نظرتون من میتونم برای ویزای نامزدی اقدام کنم
در ضمن من نامزدم یک هفته است که رفته
لطفا در اسرع وقت پاسخ بدین نیاز مبرم به این پاسخ دارم هزینه گزافی تا همین الان برای خیلی چیزا و راههای دیگه کردم
تقریبا این اخرین راهه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 04:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 04:56 توسط negar6043.)
ايشون بايد حتما سيتيزن باشن تا اونجا كه من ميدونم براى ويزاى نامزدى
و براى ويزاى ازدواج يا گرين كارت داشته باشن يا سيتيزن باشن
ايشون كه هنوز وضعيت اقامت خودشون مشخص نيست و ويزايى هستن نميتونن براى شما اقامت بگيرن
فقط اگه اشتباه نكنم اگر ايشون همسر شما بودن ميتونستن زمانى كه ويزاى دانشجويى ميگرفتن شما رو هم براى اون مدت همراه خودشون ببرن
دوستان اگه من اشتباه ميكنم اصلاح بفرماييد لطفا