کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
سلام بر دوستان عزیز،

من کیس نامزدی بودم و 8 اکتبر پذیرفته شدم و منتظره کیس نامبر هستم. اگر همه چیز مرتب پیش بره، امیدوارم بتونم برای دسامبر وقت سفارت از ارمنستان بگیرم و برم. میخواستم بپرسم برای مدارک مالی که از کواسپانسر می گیرم باید مدارک مالیاتی سال 2012، 2013 و 2014 بگیریم دیگه؟ چون اونطور که من متوجه شدم برای 2015 در ماه اول و دوم سال بعد صادر میشه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
من هفته پیش هم رفتم پاستور و واکسن هامو زدم و کارت بین المللی گرفتم. آیا با توجه به اینکه میخوام توی دسامبر برم سفارت، کارتم اعتبارشو که از دست نمیده؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR
(2015-10-21 ساعت 11:09)علیرضا علیرضا نوشته:  سلام بر دوستان عزیز،

من کیس نامزدی بودم و ۸ اکتبر پذیرفته شدم و منتظره کیس نامبر هستم. اگر همه چیز مرتب پیش بره، امیدوارم بتونم برای دسامبر وقت سفارت از ارمنستان بگیرم و برم. میخواستم بپرسم برای مدارک مالی که از کواسپانسر می گیرم باید مدارک مالیاتی سال ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ بگیریم دیگه؟ چون اونطور که من متوجه شدم برای ۲۰۱۵ در ماه اول و دوم سال بعد صادر میشه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.
من هفته پیش هم رفتم پاستور و واکسن هامو زدم و کارت بین المللی گرفتم. آیا با توجه به اینکه میخوام توی دسامبر برم سفارت، کارتم اعتبارشو که از دست نمیده؟

ممنون

مبارک باشه
بله برای همون سه سال تا 2014 بگیرید کارت واکسن شما اگه تمام واکسن ها رو کامل زده باشید تا زمانی که پاسپورت شما عوض نشده اعتبار داره استثنا وجود داره مثلا یکسری واکسن ها تاریخ اعتبار داره مثل کزاز یا ابله اگه زده باشید بیشتر از 6 ماه یکسال باشه احتمالا میگند بزنید
کارت زردی که من داشتم برای دوسال پیش بود همه واکسن هارو قبول کردند اون دومورد هم دوباره تزریق شد!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: علیرضا علیرضا ، amirsalehish ، Tolu IR
ممنون از پاسخ کاملتون،

با توجه به اینکه الان رو به اتمام سال میلادی هستیم، به نظر شما سفارت ارمنستان در دسامبر وقت میده یا باید منتظره سال بعد بمونم؟

متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR ، shadoow
دوستان
چند روز قبل از وقت مصاحبه باید ایروان باشم؟
واسه مدیکال چند روز وقت لازمه؟
پاسخ
فکر کنم وقت گیرتون بیاد واسه همین امسال
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-10-20 ساعت 17:29)Nightsky007 نوشته:  
(2015-10-20 ساعت 17:01)sepidkashanian نوشته:  
(2015-10-20 ساعت 12:44)Nightsky007 نوشته:  
(2015-10-20 ساعت 10:15)sepidkashanian نوشته:  سلام،
بچه ها معمولا چند وقت بعد از approve شدن نامه case number میاد؟ دیگه طاقتم تموم شد Tongue
من 28 سپتامبر approve شدم.

تو نامه اپرو 30 روز نوشته شده اگه نیومد تماس بگیرید بهتون تلفنی هم اعلام میکنند

سلام، ممنون از جوابتون
الآن به nvc زنگ زدم و گفتن هنوز کیس من به دستشون نرسیده و برای پیگیری به uscis زنگ بزنم. با اونجا هم تماس گرفتم ولی میگه شماره رسید رو وارد کنید و همونطور که همگی میدونین اولش سه تا حرف انگلیسی داره که نمیدونم چطوری واردشون کنم اگر هم اونهارو وارد نکنم جواب نمیده Sad

سه حرف اول چيه؟ رو بيشتر تلفن ها حروف نوشته شده هست
مثلا w بجاش ميتونيد ٩ بزنيد
مرسی از راهنماییتون، اتفاقا این کارم کردم ولی جواب نمیده
ويزاي نامزدي، ابوظبي
ارسال مدارك : ٣٠ june
تائيد uscis : ٢٨ september
تائيد nvc : ٢٣ october
دريافت توسط سفارت : ٢ november
تاريخ مصاحبه : ١٦ december
نتيجه : AP
آپديت : 23dec, 25jan, 16feb, 21feb
كليرنس 21feb ?
پاسخ
لطفا یه نفر جواب به من بده
چند روز قبل از روز مصاحبه باید ایروان باشم؟؟؟
واسه کارای مدیکال چند روز قبل باید اونجا باشم؟؟؟
پاسخ
سلام دوست عزیز طبق تجربه دوستان فکر میکنم 2 روز کاری کافی باشه. بطور مثال اگر شما امروز صبح برید مدیکال برای فردا عصر جواب ازمایشات اماده است البته اگر تنها هستید و بچه همراهتون نیست
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، Nightsky007 ، Tolu IR
(2015-10-22 ساعت 12:43)sarahnokhod نوشته:  لطفا یه نفر جواب به من بده

2 الی 3 روز قبل مصاحبه باشید اگر به تعطیلی نمیخورید چون جواب ازمایش حداقل یک روز ممکنه طول بکشه بستگی به شلوغ بودن اون زمان که تشریف میبرید داره
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod ، Tolu IR ، shadoow
(2015-10-22 ساعت 12:43)sarahnokhod نوشته:  لطفا یه نفر جواب به من بده

سلام
فقط کافیه صفحه آخر سفرنامه ارمنستان رو مطالعه بفرمایید، البته کلا 3 صفحه بیشتر دوستان ننوشتن، اما جدیدترینشو من نوشتم که یه مقدار تغییرات داره نسبت به تجربه سال های اول دوستان. تو اونجا از سیر تا پیاز توضیح دادم، امیدوارم به کارتون بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، sarahnokhod ، Nightsky007
(2015-10-21 ساعت 11:09)علیرضا علیرضا نوشته:  سلام بر دوستان عزیز،

من کیس نامزدی بودم و ۸ اکتبر پذیرفته شدم و منتظره کیس نامبر هستم. اگر همه چیز مرتب پیش بره، امیدوارم بتونم برای دسامبر وقت سفارت از ارمنستان بگیرم و برم. میخواستم بپرسم برای مدارک مالی که از کواسپانسر می گیرم باید مدارک مالیاتی سال ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ بگیریم دیگه؟ چون اونطور که من متوجه شدم برای ۲۰۱۵ در ماه اول و دوم سال بعد صادر میشه. ممنون میشم اگر راهنمایی کنین.

ممنون

سلام
برای کیس نامزدی فقط مدارک مالیاتی سال آخر (2014) مورد نیاز هست، و اگر ای پی بخورید و به سال جدید بیفته ویزاتون، مثلا برای فوریه ، میگن زمان دریافت ویزا مدارک مالیاتی 2015 رو هم با خودتون ببرید. مدارک سه سال آخر برای کیس های ازدواجی هست.
لطفا دوستان تو راهنمایی ها دقت کنن. اینجا چت روم نیست که مطالبی که مطرح میفرمایید روزمره باشه یا بعدا بهش مراجعه نشه، اینجا رو مطالبی که نوشته میشه باقیه دوستان تصمیم گیری میکنن و حتی یه اشتباه کوچیک ممکنه با آینده و زندگی بهره بردار بازی کنه وخساراتی بهش بزنه که جبرانش به همین راحتی نباشه. امیدوارم همه مون رعایت کنیم، ممنون
پاسخ
دوستان
من 11نوامبر میرم ارمنستان
12 نوامبر وقت مدیکال دارم
17 نوامبر هم روز مصاحبه هست
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، Tolu IR ، shadoow ، علیرضا علیرضا
سلام،

بالاخره دیروز تلفنی case number گرفتم، اینطور که میگفتن 22 oct کیس به دستشون رسیده Cool
ويزاي نامزدي، ابوظبي
ارسال مدارك : ٣٠ june
تائيد uscis : ٢٨ september
تائيد nvc : ٢٣ october
دريافت توسط سفارت : ٢ november
تاريخ مصاحبه : ١٦ december
نتيجه : AP
آپديت : 23dec, 25jan, 16feb, 21feb
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، علیرضا علیرضا ، Tolu IR
(2015-10-27 ساعت 13:58)sepidkashanian نوشته:  سلام،

بالاخره دیروز تلفنی case number گرفتم، اینطور که میگفتن 22 oct کیس به دستشون رسیده Cool

سلام،
مبارک باشه.
انشالالله بتونین سریع تر وقت سفارت بگیرین و به امید ویزای یک ضرب.
شما سفارتتون کجاست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
از راهنمایی و تذکر شما سپاسگزارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان