کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
دوست عزيز سلام
نميشه براتون پيام خصوصي داد.
بله بايد كل فرم پر بشه
امضا هم درسته

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-24 ساعت 18:34)vahid4573 نوشته:  دوست عزيز سلام
بله بايد كل فرم پر بشه
امضا هم درسته

مرسي آقا وحيد لطف كردين
ويزاي نامزدي، ابوظبي
ارسال مدارك : ٣٠ june
تائيد uscis : ٢٨ september
تائيد nvc : ٢٣ october
دريافت توسط سفارت : ٢ november
تاريخ مصاحبه : ١٦ december
نتيجه : AP
آپديت : 23dec, 25jan, 16feb, 21feb
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-18 ساعت 21:37)مريم مريم نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 21:08)oct 31 نوشته:  دوستان کسی هست جدیدا وقت مصاحبه داشته باشه . میخوام تو سفارت ارمنستان برای من وقت مصاحبه بگیره .
یک نفر رفته سفارت جلو در بهش گفتن شما اصلا وقت ندارین . بعد از وقت گرفتن براتون ایمل میاد ولی واسه اون ایمل نیامده بود مثل اینکه تایید نهایی را نکرده بود ولی همونجا برای دو روز دیگه بهش وقت دادن .
با توجه باینکه وقتها بسته هست مثل اینکه جلو سفارت کارسازتره .

18 نوامبر هم گذشت وقتي باز نشد، من به سفارت ايميل زدم گفتن منتظر باشيد وقت واسه ژانويه و فبريه باز ميكنيم Sad
اين و از كجا شنيديد؟ چقد مطمعنيد؟ اگه واقعا اينطوريه ادم باشه بره ارمنستان همينطوري. الكي دو ماه داره كارمون عقب ميوفته
دوست عزیز اعتمادی به وقت ارمنستان نیست الان بیشتر از دوماهه که وقت نمیده
من الان دیدم چند وقت باز تو دسامبر و ژانویه برای دبی باز شده و سریع یک وقت گرفتم .
مثل اینکه دو هفته طول میکشه تا درخواست انتفال مدارک را از یک سفارت به سفارت دیگه بدید . من امروز به سفارتها در مورد انتقال مدارکم ایمل میدم .
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان و شب همگي بخير

سوالي داشتم از شما عزيزان، من سربازي نرفتم و جز خريد خدمتي هاي اخير هستم، رشته تحصيليم مهندسي مكانيكه و يازده سال مهندس فروش تاسيسات تهويه مطبوع بودم و هيچ ارگان دولتي كار نكردم.
بنظرتون اف بي آي چك مي خورم؟ يعني برنامه ريزيم رو براي شيش ماه بذارم يا هشت نه ماه؟ من تازه كيس نامبرم ديروز اومده.
ممنونم
هفت نوامبر دوهزارو پونزده
ارسال مدارك : هفده نوامبر دوهزاروپونزده
تاييده مدارك : بيست و سه نوامبر -----مدارك به اداره uscis نبرسكا ارجاع داده شده
كيس نامبر nvc : دوم مي دوهزار و شيش
تكميل مدارك : يك ماه بعدش  
منتظر وقت سفارت ابوظبي
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله بايد كل فرم پر بشه
امضا هم درسته

منظور از اصل فرم یعنی امضاء زیر فرم اورجينال باشه و کپی نباشه؟
همین؟

شما برای چی background check خوردین؟
من هم ایروان مصاحبه داشتم 17 نوامبر، همین بلا سرم اومد
خیلی طول میکشه؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: کيوان مريم
(2015-11-25 ساعت 01:25)sarahnokhod نوشته:  
بله بايد كل فرم پر بشه
امضا هم درسته

منظور از اصل فرم یعنی امضاء زیر فرم اورجينال باشه و کپی نباشه؟
همین؟

شما برای چی background check خوردین؟
من هم ایروان مصاحبه داشتم 17 نوامبر، همین بلا سرم اومد
خیلی طول میکشه؟Sad

مرسي سارا جان لطف كردي عزيزم

سلام دوستان
ديروز بالا خره نامه ي دعوت به سفارتم اومد، خيالم راحت شد.SmileSmile
ويزاي نامزدي، ابوظبي
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، amirsalehish
(2015-11-24 ساعت 21:07)oct 31 نوشته:  
(2015-11-18 ساعت 21:08)oct 31 نوشته:  دوستان کسی هست جدیدا وقت مصاحبه داشته باشه . میخوام تو سفارت ارمنستان برای من وقت مصاحبه بگیره .
یک نفر رفته سفارت جلو در بهش گفتن شما اصلا وقت ندارین . بعد از وقت گرفتن براتون ایمل میاد ولی واسه اون ایمل نیامده بود مثل اینکه تایید نهایی را نکرده بود ولی همونجا برای دو روز دیگه بهش وقت دادن .

18 نوامبر هم گذشت وقتي باز نشد، من به سفارت ايميل زدم گفتن منتظر باشيد وقت واسه ژانويه و فبريه باز ميكنيم Sad
اين و از كجا شنيديد؟ چقد مطمعنيد؟ اگه واقعا اينطوريه ادم باشه بره ارمنستان همينطوري. الكي دو ماه داره كارمون عقب ميوفته
من الان دیدم چند وقت باز تو دسامبر و ژانویه برای دبی باز شده و سریع یک وقت گرفتم .
مثل اینکه دو هفته طول میکشه تا درخواست انتفال مدارک را از یک سفارت به سفارت دیگه بدید . من امروز به سفارتها در مورد انتقال مدارکم ایمل میدم .

شما چه جوري وقت براي دبي گرفتيم وقتي مداركتون تو ارمنستانه؟
من شنيدم اين داستان انتقال خيلي طول ميكشه ها.
لطفن من و در جريان بزاريد. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما الان نزديكه سه هفتست منتظريم وقته سفارت باز شه همش زده نداره. سلبقه داره كسي انقد منتظر باز شدن وقت سفارت بمونه. كسي اطلاعي داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 21:07)oct 31 نوشته:  

شما ايميل زديد؟ چي شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 19:37)مريم مريم نوشته:  دوستان ما الان نزديكه سه هفتست منتظريم وقته سفارت باز شه همش زده نداره. سلبقه داره كسي انقد منتظر باز شدن وقت سفارت بمونه. كسي اطلاعي داره؟

سلام
دوست خوبم تو همین لینک برگرد به ابتدای سال 2014 و کمی جلوتر می بینی که بچه ها از جمله آقا وحید سر وقت گرفتن چقدر دردسر داشتن، فکر می کنم اگه اونارو مطالعه کنی خیلی کمکت کنه.
ایشالا که هر چه زودتر بتونین وقت بگیرین .
ويزاي نامزدي، ابوظبي
كليرنس 21feb ?
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان.!

بالاخره ویزام صادر شد.

از همه کسانی‌ که راهنمایی‌ کردن تشکر می‌کنم.

برای همه آرزوی موفقیت دارم.

--------------
Us Embassy - Malaysia
Destination - Las Vegas
Visa Type K1
Approval: 3rd Nov 2015
Arrival: 2nd Feb 2016
Las Vegas
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsalehish ، behnamshokri
[/quote]

شما ايميل زديد؟ چي شد؟
[/quote]
به ارمنستان ایمل دادم
جواب دادن دیگه اینجا ایمل نزدید دبی باید تماس بگیرید و اگر اونا قبول کردن به ما ایمل میدن ما ارسال میکنیم جهار هفته تا بنج هفته طول میکشه . یک ایمل از ابوظبی داشتم ایمل زدم مثل اینکه ایمل اشتباه بود بعد تعطیلات زنک میزم و ایمل میگیرم .
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-11-27 ساعت 13:10)oct 31 نوشته:  مثل اینکه دو هفته طول میکشه تا درخواست انتفال مدارک را از یک سفارت به سفارت دیگه بدید . من امروز به سفارتها در مورد انتقال مدارکم ایمل میدم .

شما ايميل زديد؟ چي شد؟
[/quote]
به ارمنستان ایمل دادم
جواب دادن دیگه اینجا ایمل نزدید دبی باید تماس بگیرید و اگر اونا قبول کردن به ما ایمل میدن ما ارسال میکنیم جهار هفته تا بنج هفته طول میکشه . یک ایمل از ابوظبی داشتم ایمل زدم مثل اینکه ایمل اشتباه بود بعد تعطیلات زنک میزم و ایمل میگیرم .
[/quote]

خوب الان يه سوالي؟ شما كه مداركتون تو سفارت ارمنستان هست چجوري واسه دوبي وقت گرفتيد؟ وقت دوبي واسه كي باز بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-27 ساعت 13:10)oct 31 نوشته:  مثل اینکه دو هفته طول میکشه تا درخواست انتفال مدارک را از یک سفارت به سفارت دیگه بدید . من امروز به سفارتها در مورد انتقال مدارکم ایمل میدم .

شما ايميل زديد؟ چي شد؟
[/quote]
به ارمنستان ایمل دادم
[/quote]

ارمنستان واسه جانويه وقت باز كردههههههه
پاسخ
تشکر کنندگان:
اینم از شانس بد ما
تا بول راواریز دبی کردیم و خودمون را درگیر انتقال مدارک ارمنستان وقت داد
20 May  دریافت ویزا.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان