کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-12-09 ساعت 14:42)sarahnokhod نوشته:  دوستان با این اخباری که هست در مورد سخت گیری های ورود به آمریکا
آیا شامل ما هم میشه؟
اين سختگيري براي كشورهاييه كه بدونه ويزا وارد امريكا ميتونستن بشن، در مورد ايران كه هميشه اين سختگيريها وجود داشته و روند ويزا از نوعه سختش بوده. البته اين نظر شخصيه منه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، sarahnokhod ، negar6043
WHAT IS A FIANCE VISA AND HOW IS IT DIFFERENT?

A fiance visa, also known as K-1, is issued abroad to people who plan to marry American citizens upon traveling to the United States.

It is one of the smallest visa categories managed by the U.S. — accounting for 0.3 percent of the nearly 10 million visas issued in fiscal year 2014 — and was created to try to root out marriage fraud.

Applicants must give at least one in-person interview, fingerprints, be checked against U.S. terrorist watch lists and have their family members and travel and work histories reviewed.

Malik entered the U.S. in July 2014 on a K-1 visa and married American citizen Syed Farook a month later. She was approved by the U.S. government as a conditional resident and was eligible to seek a permanent green card in two more years.

Since the San Bernardino shootings, the Obama administration has said it is reviewing the program.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2015-12-10 ساعت 14:37)kasra نوشته:  WHAT IS A FIANCE VISA AND HOW IS IT DIFFERENT?

A fiance visa, also known as K-۱, is issued abroad to people who plan to marry American citizens upon traveling to the United States.

It is one of the smallest visa categories managed by the U.S. — accounting for 0.۳ percent of the nearly ۱۰ million visas issued in fiscal year ۲۰۱۴ — and was created to try to root out marriage fraud.

Applicants must give at least one in-person interview, fingerprints, be checked against U.S. terrorist watch lists and have their family members and travel and work histories reviewed.

Malik entered the U.S. in July ۲۰۱۴ on a K-۱ visa and married American citizen Syed Farook a month later. She was approved by the U.S. government as a conditional resident and was eligible to seek a permanent green card in two more years.

Since the San Bernardino shootings, the Obama administration has said it is reviewing the program.

معمولا این پروسه چقــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر طول میکشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
متوسط 8 9 ماه بدون کلیرنس
اگر فاکتور کلیرنس دارید که اخیرا فکر کنم فیلترها بیشتر شده، روی بیش از این حساب کنید.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behnamshokri ، sarahnokhod ، kasra
کسی هیست که کلیر شده باشه؟
مدت زمانش چقدر طول کشیده!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 03:11)sarahnokhod نوشته:  کسی هیست که کلیر شده باشه؟
بهتره تو تاپیک خوذش سوالنو مظرح کنی.راحت تر به جوابت میرسی
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%A9...7?page=637
کیس: K1‎
ارسال مدارک :  july 28  
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: ‎12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: کيوان مريم
[quote='vahid4573' pid='681638' dateline='1448373898']
دوست عزيز سلام
نميشه براتون پيام خصوصي داد.
بله بايد كل فرم پر بشه
امضا هم درسته

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
[/quote

]سلام، وقت بخیر آقا وحید... من فعلا دارم درمورد کیس نامزدی مطالعه میکنم و انشالله بعد عید میخوام مدارکم رو جمع و جور کنم و اقدام کنم... راستش زیاد از مراحل و کارهایی که باید انجام بدم اطلاع ندارم... اینکه تو سفارت مصاحبه فارسی یا انگلیسی... وقت رو خودشون میدن یا ما میگیریم... نامه به آدرسمون پست میشه یا ممکنه نیاد و فقط ایمیل میدن... کلا چقدر زمان میبره تا ویزا بیاد... ممنون میشم اطلاعات کاملی رو بهم بدی تا دچار مشکل نشم.... در ضمن من تو یه شرکت خصوصی هشت سال کار میکنم و خدمت سربازی هم تو موارد خاص بند ب معاف شدم، یعنی پدرم جانباز بود... این مشکلی تو ویزا صادر شدن ایجاد نمیکنه... منظورم همون FBI check... ممنون میشم سوالاتم رو پاسخ بدی ... چون تازه شروع کردم به پست گذاشتن نمیتونم پیام خصوصی بدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
تو سفارت مصاحبه فارسي هست البته اگه بخواين انگليسي باشه ميتونين.بستگي به سفارت داره -نامه براي شما نمياد .اگه همه چي منظم باشه شما بايد ايميل دعوت مصاحبه دريافت كنيد-والا دوست عزيز تو بحث زمان واقعا نميشه گفت واسه خودم الان حدود ١.٥ سال شده منم معاف بودم شغل خصوصي و بقيه موارد رو هم نداشتم نقص مدرك هم نداشتم .رو بحث چك ميتونم بگم كاملا نظر كانسولر هست اصلا نميشه ١٠٠٪ نظر داد.شما فعلا شروع كنيد مرحله به مرحله انجام بدين فعلا مدارك رو ازuscis كامل كنيد بايد در ٢ سال اخير حداقل ١ بار حضوري ملاقات داشته باشين عكس ايميل و بقيه چيزاي كه ثابت كنه شما در ارتباط واقعي هستين
پست هاتون رو بالا ببريد بشه پيغام خصوصي داد.
سوالي بود درخدمتم

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Mmohajer

سلام، يه سوالي؟ شما گواهي عدم سو پيشينه برديد با خودتون؟ ازتون خواستن اونجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،
دوستان نامزد من وقت سفارت ارمنستان داره. ميخواستم ببينم با توجه به اينكه مدارك اثبات رابطه ما حجم زيادي داره، سفارت تا چه مقدار مدرك اجازه ميده كه ببريم؟ آيا بايد براي مدارك cover letter داشته باشيم يا نه؟ مدارك بايد همگي با هم يكجا تحويل داده شود و يا آفيسر يكي يكي تحويل مي گيره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-16 ساعت 15:41)مريم مريم نوشته:  

سلام، يه سوالي؟ شما گواهي عدم سو پيشينه برديد با خودتون؟ ازتون خواستن اونجا؟

بله، من بردم ولی نخواستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-16 ساعت 21:19)مريم مريم نوشته:  سلام،
دوستان نامزد من وقت سفارت ارمنستان داره. ميخواستم ببينم با توجه به اينكه مدارك اثبات رابطه ما حجم زيادي داره، سفارت تا چه مقدار مدرك اجازه ميده كه ببريم؟ آيا بايد براي مدارك cover letter داشته باشيم يا نه؟ مدارك بايد همگي با هم يكجا تحويل داده شود و يا آفيسر يكي يكي تحويل مي گيره؟

شما هرچقدر مدارک بیشتر داشته باشید بهتره، البته باید درقالب عکس و کاغذ باشه
اجازه بردن cd, flash memory و از این قبیل رو ندارینبه صورت دسته بندی شده بهتره، ولی خود شخص مصاحبه کننده ازتون میخاد که مدارک اثبات رابطه رو بهش بدین
کلی میگیره
پاسخ
تشکر کنندگان: Partov
(2015-12-17 ساعت 13:13)sarahnokhod نوشته:  
(2015-12-16 ساعت 21:19)مريم مريم نوشته:  سلام،

شما هرچقدر مدارک بیشتر داشته باشید بهتره، البته باید درقالب عکس و کاغذ باشه
اجازه بردن cd, flash memory و از این قبیل رو ندارینبه صورت دسته بندی شده بهتره، ولی خود شخص مصاحبه کننده ازتون میخاد که مدارک اثبات رابطه رو بهش بدین
کلی میگیره

ممنون از راهنماييتون Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sarahnokhod
سلام به همگي
من مي خواستم با دوست پسرم نامزد كنم ولي هيچ عكسي باهم نداريم كه بخوام درخواست بزارم آيا حتما احتياج به عكس داره يا بيليط هواپيما
ممنون ميشم از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-20 ساعت 12:57)Nakisa نوشته:  سلام به همگي
من مي خواستم با دوست پسرم نامزد كنم ولي هيچ عكسي باهم نداريم كه بخوام درخواست بزارم آيا حتما احتياج به عكس داره يا بيليط هواپيما
ممنون ميشم از راهنماييتون

داشتن عکس مشترک یا بلیط سفرهای مشترک برای اثبات واقعی بودن رابطه مهمه. در حقیقت اداره مهاجرت از شما می خواد که بهشون ثابت کنین طی 2 سال گذشته حداقل یک بار همدیگه رو حضوری دیدین. اگه بلیط ندارین حدافل براشون عکس مشترک بفرستین که پروندتون سریع تر پیش بره.
ارسال مدارک 10-01-2015
دریافت رسیت نامبر 13-01-2015
اپروو 10-07-2015
دریافت کیس نامبر و ایمیل از سفارت آنکارا 12-08-2015
مصاحبه 19-10-2015، نتیجه مصاحبه AP
کلیرنس 11-01-2016
آپدیت در سایت سفارت 0
آپدیت در سایت CEAC سیس، 21-10-2015، 04-01-2016، 05-01-2016، 07-01-2016 (تبدیل / به or در متن)، 11-01-2016
بازگشت به سفارت برای دریافت ویزا 08-02-2016، دریافت ویزا 20-02-2016، ورود به آمریکا از واشنگتن 20-02-2016
ارسال فرم های گرین کارت و اجازه کار و اجازه ورود 17-05-2016، انگشت نگاری 07-07-2016
تایید درخواست اجازه کار و ورود 15-08-2016، دریافت کومبو کارت 22-08-2016
دریافت گرین کارت 2 ساله بدون مصاحبه 19-10-2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Nakisa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان