موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2016-07-10 ساعت 05:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-10 ساعت 07:03 توسط ps5.)
(2016-07-10 ساعت 00:40)M... نوشته: (2016-07-09 ساعت 00:13)Vahid_aflaki نوشته: (2016-01-18 ساعت 14:51)hosseinslm نوشته: آره ولی وقتی طرف با نامزدش 20 سال اختلاف سنی داره ونامزدش که واسش اقدام کرده 2 تا بچه هم داره منم جای آفیسر باشم اگه مصاحبه خوبی نداشته باشه و توجواب ها از کلمه نمیدونم استفاده کنه قانع نمیشم و تو جواب میگم ببخشید من قانع نشدم و REFUSE اونیکی هم 8 ماه قبل ارمنستان دانشجویی اقدام کرده بود و حالا اینبار نامزدی اقدام کرده خوب اینجور کیس ها که نرمال نیست اگه مصاحبه خوبی نداشته باشه احتمال REFUSE شدن زیاده!!!
ممنون عزیز امیدوارم شما هم به خیر و خوشی این مرحله رو سپری کنی.
سلام شما كه مصاحبه رفتي ميخواستم بپرسم خواهرم و خواهر زادم ميخوان برن براي مصاحبه ويزاي نامزدي خواهرم استرس نداره ولي خواهر زادم كه ١٤ سالشه ميترسه از خواهر زادم چي ميپرسن اصلا با اونم مصاحبه ميكنن ? ممنون اگه جواب بديد
سلام دوست عزیز...من هم توی دوران کلیرینس به سر میبرم...الان نزدیک به 11ماه هست...روز مصاحبه افسر مصاحبه بهم گفت نیاز به مراحل اداری دارم.و این دو هفته تا سه ماه زمان میبره و دور آدرس سایتی رو که روی یه برگه سفید که کیس نامبر و یه سری چیزای دیگه نوشته شده بود خط کشید و گفت هرروز اون سایتو چک کنم....الان سوال من از شما اینه که در مورد کلیرینس به شما چی گفتن آیا بهتون گفتن که چقدر زمان میبره یا حد و حدودشو بهتون گفتن....؟؟؟ما سفارت ابوظبی بودیم.مصاحبه مون20 سپتامبر 2015بوده...ممنون میشم
همه توی این سایت وضعیت شما رو داشتن و دارن ... تنرسید تنها نیستید
به ما گفتن چند هفته و اصلا اسم ماه رو نیاوردن ولی 11 ماه طول کشید برای ما و الان دو سالی هست امریکاییم شما چشمت رو روی هم بزاری تمومه و میای اینجا. معمولا ماه یازده ماه شانسه
ویزای نامزدی یا غیره همش یکی هست اگر بخوان طولش بدن طولش میدن.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال در مورد پر کردن فرم I-129f داشتم، که آیا آن قسمت از فرم که گفته با native alphabet نوشته شود، منظور پر کردن آن بخش با فونت فارسی هست؟
و در مورد فرم G-325a در قسمت وارد کردن تاریخ برای محل زندگی و کار، ماه را باید با سه حرف اول ماه مثل FEB یا APR وارد کرد که بیشتر از دو حرف جا نمی شود، از دوستان مسی اطلاع داره که آن قسمت را باید چه طور پر کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال در مورد پر کردن فرم I-129f داشتم، که آیا آن قسمت از فرم که گفته با native alphabet نوشته شود، منظور پر کردن آن بخش با فونت فارسی هست؟
و در مورد فرم G-325a در قسمت وارد کردن تاریخ برای محل زندگی و کار، ماه را باید با سه حرف اول ماه مثل FEB یا APR وارد کرد که بیشتر از دو حرف جا نمی شود، از دوستان مسی اطلاع داره که آن قسمت را باید چه طور پر کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه بگید هزینه وکیل برای ویزای نامزدی برای من و پسرم 14 سالم چقدره؟خوشحال میشم راهنمایی کنید .ممنون از این مدیریت انجمن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست جونیا همچنان نیازمند یاریه سبزتان هستم .دوستتون دارم هوارتا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست جوووونییییا اگه من وکیل بگیرم فاصلش 6 ساعت با محل زندگی نامزدم باشه .اونوقت تامزدم نیازه بره به دفتر وکیل حتی یک بار ؟چون تایمش کمه برای این کار رفت و امد. قراره خودم پیگیری کنم وکیلو .اونوقت برا تحویل دادنه مدارک نامزدم به وکیل به چه صورتیه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فقط دوست جونیا اگه کسی وکیل خوب میشناسه بمن معرفی کنه اونوقت اگه بد باشه ابروم پیشه نامزدم میره و اعتمادش صلب میشه که بی عرضه ام??????.خیلی راه طولانی در پیش دارم .بمن روحیه بدید .واقعا مسوولیت یه پسر بچه تو مسیر راه هم خیلی برام سخته .یعنی احتمال داره تو سفارت بخاطر پسرم منو تایید کنن ؟؟???
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی لطفا راهنمایی کنید من رو . گرفتن وکیل برای انجام امور ویزای نامزدی و پر کردن فرمها و ارسال به اداره مهاجرت میتونه مفید باشه ؟ چرا بعضیا میگن اصلا وکیل نگیرید ؟ مخصوصا برای من که سطح زبانم اونقدرا بالا نیس . نامزد من در آمریکا قراره دعوت نامه رو ارسال کنه اون میگه باید وکیل بگیریم . کسی از هزینه های وکیل خبر داره ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی جوابمو نمیده ??????????????????????
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزيزم اصلا نيازي به وكيل نيست خود نامزدتون ميتونن همه كاراتون رو انجام بدن شما اگه مدارك دال بر رابطه تون زياد باشه بدون هيچ سختي اي مرحله مصاحبه رو رد خواهيد كرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براي كد پستي تون هم كد پستي جديدتون رو بنويسيد براشون ربطي به كارت ملي نداره من و نامزدم از طريق يه شركت اقدام كرديم ميتوني از اونا كمك بگيري پول خيلي كمي هم ميگيرن اگه خواستيد بهتون معرفي ميكنم