موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چندتا سوال دارم که ممنون میشم اگه کسی جوابش رو میدونه راهنماییم کنه.
من سیتیزن آمریکا هستم و نامزدم هم ایرانیه ولی بلژیک زندگی میکنه (البته پاسپورت بلژیکی نداره و به تازگی براش اقدام کرده). سوال اولم اینه که اگه قبل از اینکه برای ویزای نامزدی اقدام کنم پاسپورت بلژیکیش بیاد میتونه با ویزای توریستی بیاد آمریکا و بعد برگرده؟ منظورم اینه که بعد که برای ویزای نامزدی اقدام میکنم مشکلی تو پرونده پیش نمیاد اگه بفهمن قبلا با ویزای توریستی اومده؟ بعد از اینکه براش اقدام کردم چطور؟ میتونه تا زمانی که تو پروسه قرار گرفتیم بیاد پیشم؟ آیا من هم تو اون مدت باید آمریکا بمونم یا اجازه دارم از کشور خارج بشم؟
سوال دومم اینه که نامزدم تو فکرشه بعد از اینکه پاسپورت بلژیکیش رو گرفت و من برای ویزای نامزدی اقدام کردم بره کشور دیگه ای پیش خانواده اش زندگی کنه تا اون پروسه طی بشه. می خواستم بدونم میتونه اصن از کشور خارج بشه طی اون مدت و دیگه اونجا بر نگرده؟
یک سوال دیگه هم دارم که ربطی به ویزای نامزدی نداره ولی گفتم مطرح کنم شاید کسی بدونه... اینکه آیا نامزدم با اینکه بلژیک زندگی میکنه میتونه با پاسپورت ایرانیش برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کنه؟ دلیل اینکه این سوال ها رو پرسیدم اینه که ویزای نامزدی هم کمی طول میکشه تا اوکی بشه و دوری برامون خیلی سخته. دنبال راهی هستیم تا بتونه یه سفر بیاد همدیگه رو ببینیم. من هم به دلایلی نمیتونم فعلا برم پیشش...
رتبه:
1
2 تشکر در 2 ارسال
سلام.
از دوستان کسی اطلاع داره فرم i-864 برای چی هست. باید همراه با فرم i-134 پر شه و ببریم سفارت؟ ؟؟ممنون میشم از راهنماییتون.
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-06 ساعت 18:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-07 ساعت 12:48 توسط Fighii.)
سلام دوستان ٢ ماه قبل من و نامزدم كه سيتيزن آمريكا هستش پرونده نامزديمون رو به اداره مهاجرت تحويل داديم، بعد از approved شدن پرونده رو به nvc فرستادن يه هفته قبل باهاشون تماس گرفتيم و به ما شماره كيس جديد دادن كه ds-160 رو پر كنيم و گفتن پرونده رو به سفارت دبي فرستادن ، بايد منتظر شين كه باهاتون تماس بگيرن. ميخواستم بپرسم مرحله بعد چيه؟ سفارت چه جوري بايد تماس بگيره، ما الان بايد خودمون ds-160 رو پر كنيم يا منتظر باشيم از سفات تماس بگيرن و مرحله بعد رو اعلام كنند؟، ممنون ميشم از كمكتون
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-11 ساعت 02:41)Fighii نوشته: (2016-09-20 ساعت 16:36)ziziii نوشته: (2016-09-19 ساعت 19:53)naaazi نوشته: ببخشيد شما مصاحبه تون دووبي بود؟ خودتون تو سايت وقت مصاحبه گرفتين يا از سفارت بهتون ايمل زدن؟ سيستم هر سفارت فرق ميكنه؟
سلام دوست عزيز، تو هر ايالتي ميشه بفرستيم مداركو؟ مثلا كسي كه فلوريداست ميتونه مداركشو بفرسته كاليفرنيا؟ اخه چون گفتين ٢ ماهه اپروو شدين خيلي تايمش خوب بوده معمولا ٥ ماه طول ميكشه سنترهاي ديگه!!!
دوست عزیز فکر میکنم کیس با کیس فرق داره چون منم سرویس سنترم کالیفرنیاست دوماه گذشته و خبری از اپروو شدن نیست.
سلام من مدارکم و فرستادم تگزاس بعد از دو ماه نامه دادن که پرونده رفته کالیفرنیا و مدارکی و که رابطه مارو ثابت کنه ازمون خواستن. الان یک ماه از ارسال مدارک ما میگذره و فعلا خبری نیست. اما از تو سایت که با کیس نامبرم چک کردم دیدم که هنوز مدارک تو uscis هست. میگن معمولا 5 تا 6 ماه طول میکشه. من که برای راحتی اعصاب خودم سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم.
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-01 ساعت 09:21)mojgan63 نوشته: (2016-09-29 ساعت 18:26)ziziii نوشته: (2015-10-19 ساعت 13:34)mojgan63 نوشته: واکسن ها هم که زدی و کارت زرد داری باید با 6 تا عکس 4*3 ببری یروان همراه کپی پاسپورت تحویل دکتر بدی.کار سختی نیست فقط ایمیل دستورالعمل سفارت با دقت بخون
سلام مژگان جون خوب هستین؟ با توجه به اینکه کیس شما مثل من نامزدی بوده میخواستم ازتون یه سوال بپرسم، متاسفانه بچه های جدید خیلی اطلاعات مثل زمان شما ندارن و من بااینکه الان با سه چهار نفر کیس نامزدی اشناهستم و زمان مصاحبشونم هست اطلاع ندارن که باید مدارک خاصی رو قبل از مصاحبه به سفارت ترکیه فرستاد. میشه لطفا راهنماییم کنین که چه مدارکی رو باید فرستاد سفارت؟ و اینکه اصل مدارک رو باید فرستاد یا کپی هم میشه؟ تو خصوصی مطرح نکردم که دوستان همه بتونن از راهنماییتون استفاده کنن. ممنونم
دوست عزیز من سفارت ارمنستان مصاحبه داشتم.اما تا اونجایی که میدونم اصل مدارک مالیاتی ,اسپانسر,مدارک هویتی مثل شناسنامه با ترجمه به سفارت ترکیه پست کنی.هم چنین مدارک اثبات رابطه مثل چت یا ایمیل که پرینت باید بگیری.سفارت ایمیل یا نامه میده و میگه چه مدارکی میخواد.نگران نباش
سلام دوست عزیر که سفارت ارمنستان مصاحبه داشتین میشه خواهش کنم بگین چه سوالاتی ازتون پرسیدن؟ و اینکه نامزدتون هم همراهتون بود؟
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا: