(2016-10-14 ساعت 21:13)mojgan63 نوشته:ــــــــــــــــــــــــــــــــ(2016-10-14 ساعت 17:28)roteil نوشته:(2016-10-14 ساعت 11:37)mojgan63 نوشته: همونطور كه گفتم من ارمنستان مصاحبه داشتم.من و دوستان ديگه خيلي اذيت شديم، منتظر وقت سفارت بوديم و هيچ جواب وأضحي هم وقتي إيميل ميفرستاديم به ما نميدادن تا اينكه بعد از دو و نيم ماه انتظار خودمون وقت مصاحبه ان لاين گرفتيم. در مورد ابوظبي دوستاني كه تجربه مصاحبه دارن بهتر ميتونن راهنمايي كنن
ابوظبي خودش وقت مي ده با ايميل !! ارمنستان و انكارا رو خودتون بايد بگيريد !! البته خود من چون ايميل سفارت ابوظبي كه وقت داده بود رو نديدم ، وقتي با سفارت حرف زدم خودم وقت گرفتم انلاين
همونطور كه بالا نوشتم جديدا ميشه ان لاين ابوظبي مثل تركيه و ارمنستان وقت گرفت.
وقتتان به خیر و شادی
الان 2 ماه و 12 روز هست که پرونده نامزدی ما در امریکا بررسی و تمام شده و از امریکا به سفارت شان در وین فرستاده اند.
من منتظر اولین تماس یا ایمیل و یا هر گونه تماسی از سفارت هستم ولی اصلا هیچ خبری نشده است.
که طبق روال عادی تقاضای مدارک (پر کردن فرم ها و بعد مدیکال کنند بفرستم، بررسی کنند و بعد وقت مصاحبه) بدهند.
از وکیلمان در امریکا پرسیده ایم؛ چرا دیر شده و اصلا هیچ تماسی با من نگرفته اند؟ میگه بخاطر انتخابات امریکاست و باید صبر کنید. من ربط انتخابات و این را نمی فهمم! و در این سایت می بینم سفارت در ترکیه، ارمنستان و... فعال هستند و دوستان وقت مصاحبه دارند، جواب چک نیم میاد و همچنین ویزا خوشبختانه می گیرند.
حالا سوال اینجاست به نظر شما من با سفارت تماس بگیرم؟ ممکنه لطفا کسی راهنمایی کنه؟ بسیارممنون میشم.