موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
شما امضای آقای امین با نام کاربری itex رو اگه پیدا کنید، ایشون جدولی تنظیم کردن مربوط به زمان انتظار. خیلی کمکتون میکنه. اما مورد شما کاملا عادیه. حتی اگر دو سال پیش بود. الان فکر می کنم روند کمی کندتر هم شده باشه. بنابراین صبور باشید. امید که زودتر پاسخ بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من و نامزدم داريم مدارك لازم براي شروع پروسه ويزاي نامزديو اماده ميكنيم ميخاستم بدونم به جز فرم I-129f ديگه چه فرمهايي بايد پر بكنيم؟ فرم g-325a چي هست اونم لازمه؟
و اينكه tax return هم لازمه فرستاده بشه تو اين مرحله يا بعدا تو مصاحبه ميخان ازمون؟
ممنون ميشم زود جواب بديد
مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-06-05 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-05 ساعت 21:53 توسط bah90.)
دو تا سوال ديگه هم برام پيش اومده. در مورد نحوه امضا كردن فرم ها. شما فرمهارو چجوري امضا كرديد؟ امضا كرديد و براي نامزدتون تو امريكا پست كرديد يا امضا كرديد اسكن و بعد ايميل كرديد به نامزدتون تو امريكا؟ يعني امضا بايد حتما اصلش باشه يا اسكن بشه ايرادي داره؟
و اینکه کدوم سفارتو انتخاب کنم بهتره؟ احتمال ap زدنش کمتره و...؟
لطفا راهنماييم كنيد ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دارم فرم مالياتى ١٣٤ رو برا نامزدم پر مى كنم. چند تا سوْال داشتم:
در مورد مقدار saving من سوْال كرده. با توجه به اينكه مادر من dependent من برا ماليات هست چقدر بايد بنويسم؟
Life insurance ندارم. أيا مشكلى پيش مى ياد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دارم فرم مالياتى ١٣٤ رو برا نامزدم پر مى كنم. چند تا سوْال داشتم:
در مورد مقدار saving من سوْال كرده. با توجه به اينكه مادر من dependent من برا ماليات هست چقدر بايد بنويسم؟
Life insurance ندارم. أيا مشكلى پيش مى ياد؟
آيا نياز هست كه voided check با فرم بفرستم كه اونا بتونن bank account number رو داشته باشن؟
در امدم ٥٧،٠٠٠.٠٠ $ هست آيا برا ساپورت ٢ نَفَر كافى هست يا نه؟
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
عزیز برای آمریکا از ایران نیار به سوء پیشینه نداری. به صراحت نوشته شده.
ولی شناسنامه رو ترجمه کن و مهر دادگستری رو بگیر. معمولا دفاتر دارالترجمه خودشون انجام میدن.
من مدارک تحصیلی رو به تایید اون وزارت مربوطه رساندم ترجمه و مهر دادگستری هم زدم. که البته هنوز استفاده نشده.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
امور خارجه هم اگه اشتباه نکنم تا آنجا که یادمه واسه هیچ کدوم لازم نیست.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نامزد من فرم I 129f رو پر کرده والان نامه نهایی اومده که پرونده به ابوظبی منتقل شده و توی نامه کیس نامیر زده شده. الان من باید چکار کنم؟ باید فرم ds 160 رو پر کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوست عزیز گواهی عدم سوء پیشه برا اونا اعتباری نداره . مدرک تحصیلی برا ویزای نامزدی یا ازدواج مهم نیست ولی کارتون مهمه و میپرسن که کارتون چیه و اگه کارتون دولتی باشه و یا خدمت رفته باشید حتما fbi چک میخورید و شناسنامه هم فقط ترجمه کافیه چون من بدون مهر دادگستری و وزارت امور خارجه فرستادم. موفق باشید (2017-06-09 ساعت 18:18)nazanin35 نوشته: خیلی ممنونم نگار جان.
میتونم بپرسم کجا نوشته شده که گواهی سوء پیشینه نیاز نیست؟
ولی چند جا خوندم که نوشتند مدارک تحصیلی نیاز به مهر دادگستری و وزارت خارجه نداره چون آمریکا اصلا این دو نهاد ایران رو قبول نداره.
Category: K1
Embassy: Ankara
Evidence Sent to uscis: 13 December 2016
Reciept Number:17 December 2016 (I-797E Form)
Request for extra information by USCIS: 23 March 2017
Approved by USCIS and sent to NVC: 17 April 2017
NVC approved letter AND send to the Ankara embassy : 15 May 2017
Case Number:15 May 2017
Consulate Recived Case: ……….
Interview date: …………
Resault: …………..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . ببخشید برا من یه ایمیلی اومده که برم و وقت سفارت بگیرم برا ویزای نامزدی . میتونم بپرسم ایا میشه برا سه یا چهار ماه دیگه وقت گرفت یا نه ؟ سفارت هم انکارا هستش . ممنون میشم پاسخم رو بدید.
Category: K1
Embassy: Ankara
Evidence Sent to uscis: 13 December 2016
Reciept Number:17 December 2016 (I-797E Form)
Request for extra information by USCIS: 23 March 2017
Approved by USCIS and sent to NVC: 17 April 2017
NVC approved letter AND send to the Ankara embassy : 15 May 2017
Case Number:15 May 2017
Consulate Recived Case: ……….
Interview date: …………
Resault: …………..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سه تا سوال دارم اگر امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم
نامزد بنده درامد ماهانه داره اما نه از یه کار ثابت به نظرتون این مشکلی ایجاد نمیکنه واسه اسپانسر شدن ؟
میزان درامد سال اخر مهمه یا کلا سه سال اخر ؟ چون یه جا خوندم که مدارک مالیاتی سه سال اخر رو میخوان
و اینکه برای اقایون کارت پایان خدمت یا معافیت نیاز هست یا نه ؟ چون بنده در حال گرفتن معافی هستم اما حداکثر کارت معافیتم تا یه سال دیگه دستم میاد و نمیدونم چه فکری واسه مصاحبه و سفارت کنم
لطفا راهنمایی کنید چون از نگرانی کم مونده تلف بشیم