موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من berkeley هستم اول dmv elcerrito أقدام كردم آيين نامه قبول شدم
يه ماه بعد وقت داد رفتم بخاطر windshield ماشين رفيقم رو رد كرد .
فرداش يكي از دوستام سن هوزه برا پس فرداش تلفني وقت گرفت و تمام .
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کسی توی اکلاهما امتحان رانندگی داده؟برای آیین نامه چه چیزایی باید خوند؟
93##, ۱نفر ,ایروان
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان کسی اگه لینک دانلود دفترچه آیین نامه رانندگی تو تگزاس و نمونه سوالات فارسی رانندگی در تگزاس رو داره بذاره همه لینکهای قبلی از بین رفتند.ممنونم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
منم تو این مدت بی حرف پیش ... بزنم به تخته ... داشتم با گواهینامه بین المللی رانندگی می کردم
سعی می کردم آسه برم آسه بیام تا گربه شاخم نزنه
ولی انگار تا چند ماه (2 - 3 ماه) بهت هیچی نمیگن (کالیفرنیا)
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشکرازدوستان عزیزی که صمیمانه وقت ارزشمند خودشون رو واسه کمک به دیگران صرف می کنند و هیچگونه توقعی هم ندارند، یک سوال داشتم ،این فرم I-94 جریانش چیه؟ جدیداً واسه گرفتن گواهینامه باید فرم روپر کنید و از آن پرینت بگیرید. مشکل من اینه که وقت پرکردن درقسمت Class of Admission گزینه مربوط به لاتاری یعنی DV-1 رو نداره؟ خوشحال می شم دوستان اگه کمکی ازدستشون می آد راهنمایی کنند.بازهم ممنون.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
سلام امتحان تو کالیفرنیا رو کاغذه ؟؟ اینجا رو کامپیوتر باید امتحان بدی و اغلب عکس یک خیابان و انواع علامتها و میپرسه حق تقدم با کیه ؟ یا جاده بارونی و ماشین داره میاد و پرسیده لاستیکها را کی باید عوض کرد ؟؟ جوابش یک نوامبر تا یک اپریل بود چون جواب غلط را که بزنی جواب صجیح را بهت نشون میده
یا یک ادم کور را نشون میده که داره از خیابان رد میشه میپرسه شما کی میتونید حرکت کنید ؟ جوابش هم اینه که وقتی کاملا از خیابان رد شد و به پیاده رو رسید . یا خیابانی را نشون میده که چند را داره و علایم مختلف میپرسه از یک طرفه به یکطرفه میشه رفت یا یک طرفه به دو طرفه یا میشه رفت سمت راست یا هرسه و .....