موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی خوش حالم که همه ماشا ال... فعالا ولی یه پیش نهادی دارم برای اونایی که می خوان برن .
لطفا یکم اطلاعات از خودشون بدن تا به شه راحت تر کمکشون کرد .
و یه چیزه دیگه اونم اینه که اگر توانمند هستید از وکیل امریکایی استفاده کنید .
راه رسیدن به آمریکا بسیارند .
مهم تلاشتونه
اگه سوال خواصی بود در خدمتم
موفق باشید .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من الان 22 سالمه و آخرای دوره کارشناسیم و مثل شاید خیلی از دوستای دیگه رویای زندگی تو آمریکا ک شاید شده تنها هدفم
ممنون میشم دوستان شرایطم را ببینند و راهنماییم کنند
اول به فکر لاتاری بودم ک دیدم واقعا حیف وقت ک منتظر شانس و لاتاری باشم ک شاید تا آخر عمرم اتفاق نیفته
سرمایه زیادی هم برای ویزای سرمایه گذاری ندارم
ویزای تحصیلی هم ک شهریه ها واسه داشجوی اینترنشنال سرسام آوره تازه اگه پذیرش بدن
میخواستم ازدواج اقدام کنم ک اونم مشکلات خودش را داره و فعلا گذاشتم گزینه آخر تا این تاپیک را دیدم
پدرم تحصیل کرده آمریکاس و 30 سال پیش اونجا بوده الان هم اقوام زیادی اونجا داریم. خواستم از شما بپرسم میشه برام دعوت نامه بفرستند و از این طریق ویزای ویزیت بگیرم؟
و اگه با ویزای ویزیت برم میشه اونجا کار کنم یا ویزا را به ویزای دیگه ای مثل ویزای کار تبدیل کنم؟
و اگه درخواست ویزای ویزیت بدم و سفارت ویزا بهم نده آیا بعدا اگه بخوام از طریق کیس ازدواج و نامزدی اقدام کنم این رد شدن رو اون هم تأثیر میذاره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بازم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردین. منم نمیخواستم این پولو به ایشون بدم. عمراً. فقط میخواستم بدونم ایشون رو میشناسید یا چیزی شنیدید؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 01:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-25 ساعت 01:40 توسط الهه سابق.)
آخه اصلا من نمیفهمم!!!! مگه ویزارو کسی میتونه واسه آدم بگیره؟ یه فرمه که باید پر بشه که هر آدمی که در حد It is a book انگلیسی بدونه میتونه خودش پر کنه (الان خیلی آژانسا با 40-50 تومن واستون پر میکنن) بعدشم عکس و ترجمه شناسنامه و گواهی اشتغال بکار یا اشتغال به تحصیل و حساب بانکی میخواد. همین و بس
نمیفهمم واسه کار به این سادگی اینهمه پول میخواد ازتون بگیره یا ادعا میکنه با گرفتن این پول ویزا میده دستتون!!!! اگه چنین ادعایی میکنه که خیلی عجیبه که شما باور کردید. ویزا فقط و فقط توسط کارمندان کنسولگری صادر میشه و خدا هم نمیتونه پارتی بازی کنه در این زمینه.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
شما چرا برای کانادا و استرالیا اقدام نمیکنی؟ الان استرالیا که داره ویزای مهاجرتی کاری خیلی خوب میده. 1.5 سال هم مثل اینکه بیشتر طول نمیکشه.
بنظرم از همه جهت از آمریکا بهتره تازه چون با ویزای کار میرید دیگه خیالتون راحته که یه شغلی دارید. آمریکا برید باید فقط توی رستوران و فروشگاه کار کنید تازه اگه اونم گیر بیارید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-25 ساعت 21:51 توسط ParsTrader.)
(2013-01-25 ساعت 17:38)الهه سابق نوشته: شما چرا برای کانادا و استرالیا اقدام نمیکنی؟ الان استرالیا که داره ویزای مهاجرتی کاری خیلی خوب میده. 1.5 سال هم مثل اینکه بیشتر طول نمیکشه.
بنظرم از همه جهت از آمریکا بهتره تازه چون با ویزای کار میرید دیگه خیالتون راحته که یه شغلی دارید. آمریکا برید باید فقط توی رستوران و فروشگاه کار کنید تازه اگه اونم گیر بیارید
سلام
برای استرالیا می توان اقامت دائم گرفت و یا اینکه ویزای 3 ساله کاری مخصوص شهرهای کم جمعیت را دریافت کرد .
ولی نه گرفتن اقامت دائم و نه ویزای 3 ساله کاری به این معنی نیست که فرد به محض اینکه رسید اینجا صاحب کار میشه بلکه ان فرد باید دنبال کار باشه تا بتونه کار گیر بیاره برای همین هم خیلی ها در همین استرالیا هم کارهای کژوال مانند کار تو رستوران و فروشگاه و.... انجام میدهند .
البته یک ویزای کاری 4 ساله است که افرادی که یک شرکت معتبر اگر خواهان انها باشه براشون ویزای کاری 4 ساله صادر میشه . اما گرفتن پیشنهاد کاری برای این نوع ویزا از ایران تقریبا غیر ممکن است .
متاسفانه این دوست ما حتی نگفتن رشته تحصیلی شون چی بوده و شغلشون چی هست و مدرک زبان و....
حالا ما چه جوری باید ایشون را راهنمایی کنیم ؟!!
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پارس تریدر عزیز
خوب اخه دوستان من که رفتن استرالیا اول از همینجا کار پیدا کردن و بعد ویزا گرفتن و واسه همین یکراست رفتن سرکار. البته دوستان من همه مهندس عمران هستن، ولی شنیدم برای خیلی رشته های دیگه هم ظرفیت ویزای کار بالا است
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسخ دوستان
من رشتم کامپیوتره اما ببمه و سابقه کار ک میگم ماله شرکت ساختمانیه و اونجا کار نمیکنم فقط بیمه برام رد میشه
راستش ویزای کار فکر نمیکنم به درد من بخوره چون نه مدرک زبان دارم نه معدل خوب تو کارشناسیم و این ک استرالیا کسی را هم ندارم.
امریکا را ترجیح میدم چون 100% میتونم رو کمک آشنایان حساب کنم
فقط میمونه این ک حالا اگه بتونم ویزای توریستی بگیرم ( شرایطم را پست قبلیم نوشتم ممنون میشم بسنجند ببینند چقدر شانس دارم) و از درسم انصراف بدم و برم ( میخوام زمان دانشجویی اقدام کنم ک شانس گرفتن ویزا بیشتر باشه چون درسم را تموم هم کنم مدرکم اونجا ارزشی نداره) میتونم ویزام را تغییر بدم و بمونم؟
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-25 ساعت 21:56)الهه سابق نوشته: ممنون از پارس تریدر عزیز
خوب اخه دوستان من که رفتن استرالیا اول از همینجا کار پیدا کردن و بعد ویزا گرفتن و واسه همین یکراست رفتن سرکار. البته دوستان من همه مهندس عمران هستن، ولی شنیدم برای خیلی رشته های دیگه هم ظرفیت ویزای کار بالا است
سلام
من خودم استرالیا هستم نمی دونم دوستانتون کی رفتند و ایا اشنایی داشتن که تونسته براشون پیشنهاد کاری بگیره یا خیر
ولی الان که وضعیت رشته عمران اصلا خوب نیست . ولی 2. 3 سال قبل شرایط کاری خیلی خوب بود .
البته رشته من صنایع است که متاسفانه از شانس ما اینظوری شد ومن هنوز دنبال میگردم
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی