موضوعها: 111
رتبه:
110
2 تشکر در 0 ارسال
یکی از دغدغه های مهاجرین آموزش زبان فارسی به فرزندان است. یکی از راه حلها ثبت نام بچه ها در مدارسی ایرانی است که شنبه ها یا یکشنبه ها پذیرای دانش آموزان هستند. این تاپیک برای تبادل نظر در مورد این مدارس ایجاد شده است.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوالي كه برايم پيش آمده اين است كه در مدارس ايراني خارج از كشور آيا كلاسها همانند ايران در كليه ايام هفته تشكيل مي شود يا اينكه فقط در روزهاي خاصي كلاس تشكيل ميشود.
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
من یک تحقیقی کردم . ظاهرا" در بعضی کشورها که مدارس از طریق خود ایران برگزار می شود مثل مدارس ایران است مثل مدرسه ایرانیها در آنکارا . در آمریکا فکر نکنم چنین سیستمی باشد باز هم دوستان دیگر راهنمایی کنند ولی اگر هم مدرسه ای با این سیستم باشد فکر کنم در واشنگتن که کنسولگری است باشد.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام مدارس فارسي در تركيه استانبول معرفي كنيد.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان میخواستم بدونم تحصیل در امریکا برا بچه ها رایگانه مثلا در دالاس ؟؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا مدرسه فارسی زبان برای دالاس معرفی کنید؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض ادب و احترام بنده دبیر دبیرستان هستم در صورت پذیرش اقامت در آمریکا امگکان تدریس در مدارس فارسی زبان چگونه است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض ادب و احترام
بنده دبیر دبیرستان هستم . در صورت اخذ اقامت آمریکا .چگونه می توانم در مدارس فارسی زبان تدریس کنم