موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
اینجا ساندویچ مورد علاقه من ساب وی عالیهههههههههههههههههههه ......
راستی به دلیل علاقه شدید همسر من به تنوع غذاها ما خیلی از غذاها رو امتحان کردیم اینجا
و به تازگی در مرکز شهر یه کافه رستوران ایرانی پیدا کردیم با غذای خیلی عالی به نام کافه صمد دوستای دالاس نشین میتونن برن و کاملا یاد ایران بیافتن
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 0
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
خواهر من اخه ساب وی ؟!!! دیگه قلابی تر از اینم هست ؟ بهرحال نوش جان. سلیقه ها یکی نیسن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
in & out خيلي بهتر از بقيه است يكي نيست تو منطقه كوپرتينو به من كلاس زبان معرفي بكنه يا يه راهنمايي بده البته نميخوام گرون باشه none credit باشه لطفا لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کی اف سی چندین ماه هست توی ایران راه اندازی شده ! حالا نمی دونم چطوری و با چه جوازی (پارتی بازی ) این برند رو اوردن ! توی خیابان ولیعصر تهران.بین نیایش و پارک وی هست ! (اسم کوچش رو الان یادم نیست اما سر نبش یه کوچه بود تو راسته ی ولیعصر)
غذاهاش هم نسبت به جاهای دیگه عالی بود
ضمنا این رستوران مربوط به کریم باقری هست :دی
حتما برید چون مشتریش می شید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
منم یه همچین چیزی رو شنیده بودم اما خود کی اف سی اعلام کرده که به هیچ وجه در ایران شعبه ای نداره میتونین یه سرچ کنین تا جواب بگیرین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم که قلابی هست !:دی شکی درش نیست !اما واسه تجربه عالیه چون خداییش غذاهاش خوبه نسبت به هم رده های خودش
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
اسم تاپیک فست فود بود بهتر نبود؟اینا هیچ کدوم رستوران نیستن که
موضوعها: 5
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من خودم به واسته سالیان دراز زندگی در انگلیس و بعد مهاجرت به کانادا به صورت مجردی همیشه پاتوقمان همین رستوران ها است که من پیتزا هات را در پیتزا و کی اف سی را در بحث کنتاکی اول میدانم و هر هفته به همه این رستوران ها سری میزنم ولی اگر شما در امریکا هستید حتما به وایت کسل بروید که ساندویچ هاش حرف نداره !!!¡¡¡
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پودر kfc رو همینجا تو ایران از سوپرمارکت های بزرگ یا خارجی فروشی ها هم میتونید تهیه کنید من شیراز از سوپر سروش می خرم دوستم تهران از تو بازار تهیه کرد. نوش جان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی شیراز هم دو تا به نام kfc هست توی ستارخان من یکشو رفتم مشخص بود برند اصلی نیست خارج از کشور تا سفارش میدی همون موقع سینی رو میزارن بعد غذایی که سفارش دادین میزارن توش و میرین می خورین بون معطلی. ولی اینجا باید یه 20 دقیقه بشینی بعد شمارتو اعلام می کنن اصلا هم کیفیت نداره ضمنا برخورداشون خوب نبود خودشونم باورشون شده که شعبه اصلی هستند بعد زیر پرچم کپی برداری شده kfc رو خوندم خیلی کوچک جوری که توجه جلب نکنه نوشته بودkeyhan ftekhar cina ! خجالت هم خوب چیزیه
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-16 ساعت 11:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 13:49 توسط mhy_1985.)
بچه ها سلام
کسی آمریکا رفته کله پاچه بخوره؟ لطفا قیمت شو اعلام کنید. مرسی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
من این تاپیک رو تازه امروز همه پستهاشو خوندم و دیدم چند نفری نوشته بودن که مزه کی اف سی و مک دونالد در آمریکا بدتر از ترکیه و دوبی هست راستش من و همسرم قبل اومدن به آمریکا در کشور رومانی زندگی میکردیم من خودم از مشتریهای پرو پا قرص کی اف سی بودم که واقعااااااا خوشمزه بود موقعی که رفتیم آمریکا فکر میکردم که اینجا که مهد کی اف سی هستش و مطمئنا کیفیتش بهتره ولی برعکس تصورم شد تو آمریکا کی اف سی واقعا بد بود طوریکه من و همسرم کلا از خوردن کی اف سی منصرف شدیم البته من تو آلمان هم کی اف سی خوردم به خوشمزگی رومانی نبود ولی تو آمریکا دیگه خیلی افتضاحه و خیلی هم این موضوع برام جالبه . در ضمن خود ساختمونهای کی اف سی هم بسیار قدیمی هستن در حالیکه تو رومانی خیلییییی شیک و تمیز بودن و هر چند سال دیزاینشونو عوض میکردن و شیک تر میشدن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
در امریکا و در سالهای اخیر رسم بر این شده که سرمایه های بزرگتر بسیاری از برندها و بیزنسهای کوچک تر و در هر زمینه ای رو خریدن و بعد از اون دیگر کسی شاهد کیفیت سابق اونها نبوده و با تغییر مدیریت و وسعت گرفتن اونها همه چیز تغییر کرده از این جمله هست کی اف سی - پیتزا هات - لانگ جان سیلور - برگر کینگ- اپل بیز و بسیاری دیگر که خارج از امریکا کیفیت و بهداشت به مراتب بهتری دارند. ولی در امریکا درامد و بیزنس حرف اخر رو میزنه.