2015-10-14 ساعت 15:58
(2015-09-30 ساعت 08:27)Amrika نوشته:من کیس F4 هستم فرم DS-260 رو یک ماه و نیم هستش پر کردم در اون فرم on line از مون کیس نامبر و این وویس نامبر رو خواستند ولی benificiary ID number رو نخواستند در حالی که در فرم نمونه که تو سایت گذاشته بودند این شماره رو بایستی وارد میکردی بعد از ارسال فرم ها نامه تائید و وشماره تاییدیه رو دادند ولی الان به پتیشنر نامه دادند که اگه بخواهی فرم ها را فیزیکال به مصاحبه ببرند حتما روی هر مدرک ورقه کاور شیت باید باشه و در کمال تعجب اظهار بی اطلاعی از ارسال فرم ds- 260 از طرف ما کردند در حالی که شماره تاییدیه رو حتی برام و برای پتیشنرم ارسال کردند در ضمن پتیشنر من خواهر خانمم هستش و در آمریکا زندگی میکنه و ما کیس فوریه 2003 کسی هست راهنمکایی کنه؟ ممکنه بخاطر نبودن اون benificiary ID باشه اگه اینطوره چرا موقع ارسال فرم به مشکل بر نخوردم و صفحه کامفرم نامبر برام اومد(2015-09-30 ساعت 01:30)hamiii نوشته: خب
من همین الان تماس گرفتم NVC. جالب اینجاست که کلاً ۵ دقیقه هم پشت خط نبودم. خیلی سریع وصل شدم.
از خانومه پرسیدم که " اصولاً قبل از کارنت شدن تاریخ مصاحبه مشخص میشه چرا من که 13 مارچ هستم بهم تاریخ مصاحبه نمیدین؟"
گفت که ما الان داریخ تاریخ مصاحبه رو برای اپلیکنت هایی که PDشون ۱ مارچ هست تاریخ نعیین میکنیم. بنابراین باید تا چند روز آینده نوبت شما بشه.
پرسیدم این 12 روز تقریباً چقدر طول میکشه که به من برسه؟
گفت تا چند روز اول اکتبر بگذره نوبت شما هم میشه.
بنابراین 123goli عزیز شما حتماً باید پیگیر ماجرا بشی چون ممکنه این تاخیر دلیل خاصی داشته باشه که نیاز به پیگیری داره.
امیدوارم همگی همین فردا که چشاتون رو باز کردین توی خاک آمریکا باشن.
سلام دوست عزیز
یعنی من که تاریخ کارنت شدنم ۳ ماه مونده ، میتونم ازشون بپرسم که کِی تاریخ مصاحبه هست؟ البته اینطور که شما میفرمایین که واسه مارس هنوز تاریخ نذاشتن، واسه منم هنوز نذاشته باشن
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید