کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اغذیه ترکیه ای
این تاپیک به معرفی اغذیه و میان وعده های ترکیه ای می پردازد و دستور طبخ این اغذیه را می توان در اینجا به اشتراک گذاشت.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، msar
[عکس: 6sst25sy13t2c5ru39yg.jpg]

مواد لازم:یک کیلو کدو کباب
۷۵۰ گرم گوشت سینه مرغ خورد شده
دو عدد پیاز
دو عدد گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری کره گیاهی
یک فنجان قهوه خوری روغن مایع
یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق مربا خوری رب فلفل
یک قاشق مرباخوری نمک
یک عدد لیمو ترش


طرز تهیه:
پوست کدو کبابها راگرفته، شسته و حلقه حلقه خورد کرده روی آنها کمی نمک بپاشید.
کره را داخل ماهیتابه ریخته گاز را روشن کنید تا آب شود، گوشت خرد شده مرغ را اضافه کنید.
داخل ماهیتابه دیگر پیازها را ریخته کمی روی آتش نگه دارید تا رنگشان صورتی شود، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه نموده بهم بزنید و کوشت مرغ را به آن اضافه نمایید.
داخل قابلمه دو قاشق روغن ریخته، حلقه های کدو کباب را بچینید روی آنها آب مرغ و گوشتش را اضافه کنید بهمراه کمی رب و به مین ترتیب طبقه طبقه اماده کنید.
سسی که آماده کردید بهمراه نخود که از قبل پخته شده و آب لیمو را هم اضافه کنید. روی همه اینها هم گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه بگذارید. وقتی به جوش امد بگذارید کمی روی آتش ملایم بپزد.
وقتی کاملاً پخت حلقه های گوجه فرنگی را برداشته، قابلمه را تماماً روی دیس برگردانید و حلقه های پخته شده گوجه فرنگی را دوباره روی غذا بچینید.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، sh-b ، hvm ، honareirani ، otaku ، سارا کوچولو ، msar
[عکس: cz18lrxh9f0qoj6qjmf.jpg]

نوع خاصی از کباب هست که بصورت دونر کباب ترکی (Döner Kebab) آماده شده بهمراه سس و نان پیده (از بربری هم میشه استفاده کرد) در کنار ماست سرو میشود. گوشت (قرمز) مورد استفاده نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد.
کبابی است مخصوص که در شهر بورسا (Bursa) در ترکیه تهیه میشود. برای اولین بار در سال ۱۸۶۷ میلادی توسط اسکندر از شهر آنتاکیا (Antakya) شهری در جنوب ترکیه هم مرز با سوریه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود البته در اکثر شهرهای ترکیه میتوانید در منوی رستورانها کباب اسکندر را ببینید اما آنچه که در بورسا درست میشود طعمش بسیار متفاوت و لذیذتر است.


مواد لازم:
گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
ماست: ۱۰۰ گرم
نان پیده ویا بربری: نصف
آب گوشت: یک لیوان
رب گوجه فرنگی و فلفل: یک قاشق غذا خوری (مخلوط)

طرز تهیه:
۱. گوشت را بسیار ناز (در حد مقوای جعبه شیرینی) ببرید. (من معمولاً گوشت را از فریزر درآورده برش میزنم) در ماهیتابه با مقدار کمی کره تفت دهید.
۲. در ماهیتابه دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید.
۳. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فرن کمی سرخش کنید (نباید خشک شود) ۲ الی ۳ دقیقه.
۴. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس چند قاشق رب روی نانها بمالید.
۵. گوشتهایی که خیلی نازک بریده بودید و آماده شده را روی نان بگذارید. باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید.
۶. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی (فلفل ترکی) و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید.
... و یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، otaku ، سارا کوچولو ، سمانه777 ، msar
مواد لازم:
مغز ران گوساله= 500 گرم
روغن مايع= 5 قاشق غذاخوري
پودر سير= 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم
پياز رنده شده= 1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده= 2 عدد
آويشن= 1 قاشق مربا خوري
سير= 2-3 حبه
آلومينيوم و يا كاغذ روغني= 1 تكه
نان= چند تكه
گوجه فرنگي= 3-4 عدد
پياز= 2 عدد
فلفل كبابي =3-4 عدد
طرز تهیه:
گوشت را به تكه هاي نازك به اندازه كف دست ببريد . مواد سس را آماده كنيد و گوشت را داخل اين سس بگذاريد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند . گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تكه در پايين بعد روي آن همه تكه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محكم بپوشانيد . آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آن كه از فريزر در آورديد قبل از اين كه يخش باز شود برشهاي خيلي نازك بزنيد . در يك ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ كنيد . پودر سير ، نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . لاي نان را با گوشت ، پياز خلال شده ، برشهاي گوجه و فلفل پر كنيد ( سس گوشت را با پياز رنده شده - گوجه فرنگي رنده شده - روغن مايع - آويشن - سير له شده - نمك و فلفل تهيه كنيد ).
نكته :1- اين غذا براي بچه هايي كه از خانه به مدرس تغذيه مي برند بسيار مغذي مي باشد 2- مقداري پروتئين و آهن به بدن مي رساند.اين مقدار مواد براي 4 نفر در نظر گرفته شده است .

منبع

عکسهایی از کباب ترکی :
کباب ترکی مرغ :
[عکس: 18-Turkish%20Kebab.jpg]
کباب ترکی گوشت :

[عکس: D%C3%B6ner_kebab_slicing.jpg]
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، سمانه777 ، msar
[عکس: 8to7qek68lwnr43sjs5b.jpg]

مواد لازم:

سیب زمینی ۲عدد

تخم مرغ ۴عدد

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

کره ۱ق.سوپخوری

پیازچه

ریحان(بنفش)

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را ریز خرد کرده و با روغن مایع سرخ میکنیم و در ظرف دیگری ۴ عدد تخم مرغ را شکسته و پنیر پیتزای رنده شده را هم اضافه میکنیم و پیازچه های خرد شده و ریحان و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم و در آخر سیب زمینی های سرخ شده را به موادمان اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در ماهی تابه ای کره را ریخته و مواد را میریزیم و یک طرف که سرخ شد طرف دیگر برمیگردانیم و سرخ میکنیم

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: hvm ، otaku ، سارا کوچولو ، سمانه777 ، msar
[عکس: h97d13imqvluj1lu13s.jpg]

مواد لازم:

اسفناج

گوجه فرنگی های ریز

لیمو

روغن زیتون

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و سپس در ظرف مورد نظر اسفناجها را بریزید و گوجه فرنگی های و آب لیمو و روغن زیتون را هم ریخته و مخلوط کنید

این یک سالاد ساده و واقعا خوشمزه می باشد .

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، msar ، maryam.azad
من وقتي آنكارا بودم از Lahmacun (لاهماجون) خيلي خوشم اومد. واقعاً خوشمزه بود:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lahmacun
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، سارا کوچولو ، sobhanet ، سمانه777 ، msar ، maryam.azad
[عکس: 1162975221_khoresh.jpg]

مواد لازم:
هویج خلال شده = یک کیلو
گوشت ماهیچه = نیم کیلو
پیاز =یک عدد
گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
آب گوشت =یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
روغن مایع = به اندازه کافی



طرز تهیه:
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، msar
[عکس: d1jtznce9db853yhfg9v.jpg]

مواد لازم:

بلغور ۲لیوان

فلفل ۳عدد

پیاز ۱عدد

سیب زمینی ۲عدد

سس فلفل تند ۱ق.سوپخوری

آب گوشت ۱لیوان

روغن مایع و کره به مقدار لازم

نمک و آب

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه کمی روغن مایع و۱ قاشق سوپخوری کره را میریزیم و ۲ لیوان بلغور را اضافه میکنیم تا کمی تفت داده شوند و بعد پیاز و فلفل های خرد شده را اضافه میکنیم و سپس یک قاشق سوپخوری سس فلفل تند را هم میریزیم و نمک را هم اضافه کرده و سپس سیب زمینی های خرد شده را نیز به موادمان اضافه میکنیم و در آخر ۱لیوان آب گوشت را ریخته و آب غذا که کم شد میگذاریم تا دم بکشد.

و این غذا رو میشه با کوفته های ریز هم سرو کرد.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، msar ، maryam.azad
(2009-12-21 ساعت 19:38)jMaster نوشته:  من وقتي آنكارا بودم از Lahmacun (لاهماجون) خيلي خوشم اومد. واقعاً خوشمزه بود:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lahmacun

چقدر تند بود!!!!!!!!!!!!!!!Sad ولی خوشمزه!!!!!!!Smile
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، jMaster ، msar ، maryam.azad
[عکس: fni7f2hs2udvq5htorur.jpg]

مواد لازم:

جوانه هاي مختلف(گندم وعدسو ماش) 1كاسه

سويا 1كاسه

گوجه فرنگي تزئيني چند تا

انار 1عدد

جعفري كمي

روغن زيتون و آب ليموي تازه



طرز تهيه:

در ظرف مورد نظر ابتدا جوانه ها را ريخته و سويا را هم اضافه ميكنيم و رويش جعفري ريخته و با گوجه فرنگي هاي ريز و دانه هاي انار تزئين ميكنيم و در آخر روغن زيتون و آب ليموي تازه را هم ميريزيم.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: hvm ، otaku ، سارا کوچولو ، msar ، maryam.azad
[عکس: 7qlx8c0zmz66fe8v1r9.jpg]

مواد لازم:

بلغور ۱.۵لیوان

برنج ۱.۵لیوان

پیاز ۱عدد

رب گوجه فرنگی ۱ق.سوپخوری

بادمجان کباب شده ۲عدد

کدو ۲عدد

ران مرغ ۳عدد

آب مرغ ۱لیوان

نمک و روغن مایع

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در قابلمه ای کمی روغن مایع می ریزیم و پیازها را تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را می زنیم و ۱.۵ لیوان بلغور و ۱.۵ لیوان برنج را ریخته و کمی تفت می دهیم و در ماهی تابه ای این مواد را ریخته و کنارش مرغهای آب پز شده را میچینیم و کدوها را همینطور و بادمجانهای کباب شده را هم میچینیم و در صورت تمایل فلفل هم میگذاریم و رویش آب مرغ را بهمراه نمک ریخته و در فری که قبلاْ روشن کرده ایم با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم بپزد.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، msar
[عکس: 8imyvv2frzpl3hcid8vu.jpg]

مواد لازم:

سینه مرغ ۱عدد

پیاز ۴عدد

فلفل ۴عدد

گوجه فرنگی ۲عدد

کدو ۱عدد

هویج ۲عدد

سیر ۲حبه

پودر فلفل و نمک و فلفل سیاه

روغن زیتون ۲ق.سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ و پیاز و هویج و کدو را بصورت ریز خرد کرده و در ظرفی می ریزیم و پودر فلفل و گوجه فرنگی های ریز شده و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را هم میریزیم و همه مواد را با هم مخلوط کرده و در کیسه مخصوص فر میریزیم و میبندیم و در فر که قبلا روشن کرده ایم در دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم نیم ساعت بپزد.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، msar
[عکس: 5365dwu9gmek5vj94xel.jpg]

مواد لازم برای کیک:

تخم مرغ ۳عدد

آرد ۴ق.سوپخوری

شکر ۱لیوان

پودر فندق ۲قاشق سوپخوری

روغن مایع ۱فنجان

شیر ۱فنجان

وانیل ۱پاکت

بکینگ پودر ۱پاکت

کاکائو ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای وسط کیک:

گلابی ۲عدد

شکر ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس کیک:

شیر ۱.۵لیوان

روغن نصف فنجان

شکر ۲قاشق سوپخوری

کاکائو ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرفی ۳عدد تخم مرغ را میشکنیم و همراه با شکر با همزن میزنیم و ۱فنجان شیر و ۱ فنجان روغن مایع را ریخته و۲ ق.سوپخوری کاکائو و ۲ق.سوپخوری پودر فندق را اضافه کرده و با همزن بزنید.وسپس۴ ق.سوپخوری آرد و۱پاکت وانیل و ۱ پاکت بکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فری که قبلا روشن کرده اید بگذارید با دمای ۱۷۰ درجه بپزد.

در این فاصله که کیک میپزد مواد میانی کیک را آماده کنید.ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و ریز خرد کنید و ۲ق.سوپخوری شکر را اضافه کرده و در ماهی تابه ای تفت دهید تا گلابی ها نرم شود.

طرز تهیه سس کیک:

در ظرفی ۱.۵لیوان شیر و روغن مایع و ۲ ق.سوپخوری شکر و ۱ق سوپخوری کاکائو را مخلوط کنید.

کیک که پخته شد بگذارید کمی خنک شود سپس یک برش افقی از وسط کیک بزنید و لای کیک با گلابی ها بپوشانید و رویش نصف سسی که آماده کرده ایم بریزید و نصف دیگر کیک را رویش بگذارید و مابقی سس را روی کیک بریزیدو سپس کیک را از قالب برگردانید و رویش را با شکلات آب شده و مروارید های رنگی خوراکی تزئین کنید.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، msar
[عکس: oxcjptq4j5327v5kfv.jpg]

مواد لازم:

سیب ۲کیلو

شکر ۲کیلو

کشمش ۱ لیوان

لیموی تازه ۲ عدد

دارچین ۲ شاخه کوچک

طرز تهیه:

بعد از اینکه پوست سیبها رو گرفتید بصورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد

بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود

بعد از اتمام کار و سرد شدن مربا آن را داخل شیشه بریزید.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان