موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-08 ساعت 04:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-08 ساعت 04:17 توسط nana.)
ممنون خیلی جالب بود.اسم من2700 نفر بود.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من این چا شو نفهمیدم. میشه بگین این قسمت یعنی چی ؟؟؟؟
The sum of alphabetical order of letters in SAMIRA is 61 and this makes SAMIRA arithmetic buddies with words like Urbane, Humble, Refined, Carefree, Droll, Quick.
ممنون!
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!
رتبه:
-11
0 تشکر در 0 ارسال
من به دو صورت zaniar و zanyar وارد کردم .
اول نوشت اصلا وجود ندارد و بعد نوشته که اگر وجود دارد ! کمتر از 439 نفر است !
و کمتر از 4 نفر ورود در سال به آمریکا !(تناقض)
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
اسم من که ظاهرا زیاد هست توی آمریکا 12330 نفر و سالانه 105 نفر هم اسمم وارد آمریکا میشن.
پس تا سهمیه پر نشده باید زودتر بجنبم
برای خانمم این آمار 30000 و 250 هست.
Impossible n'est pas français!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من هم نام ندارم
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
ای بابا پس من چی بگم؟ به آمریکاییه گفتم اسمم ساراست، گفت اسم ایرانیت چیه؟ گفتم سارا .گفت اینجا متولد شدی ؟ گفتم نه بابا به خدا من از بیخ ایرانیم ،تازه اومدم اینجا .گفت پس چطور اسمت ساراست ؟گفتم بابا جان سارا اسم اینترنشناله.همچین بهم با تعجب نگاه کرد انگار بهش گفتم مثلا زمین مکعبه ،اینم از اطلاعات عمومیه فوق العادۀ بعضی از این آمریکاییهاست!!!
اسم من یک چیزی شبیه قارچه ،همه جا سبز می شه ،بنابراین من از این آمارها نگیرم سنگین ترم، احتمالا اسم یک پنجم جمعیت آمریکا سارا ست.
تو مدرسه که همیشه چند تا چند تا سارا داشتیم ،بنابراین فامیلیم با اینکه برای خیلیها سخت بود ولی بیشتر از اسمم کاربرد داشت، تو دانشگاه هم که مثل این هنرپیشه ها که همیشه اسم وفامیلشون پشت هم میاد ،همه من رو با اسم وفامیل کامل می شناختند،همیشه وقتی یکی صدا می کرد سارا 4-5 تا کله در آن واحد برمی گشت از جمله کلۀ منه منه کله گنده.
این اواخر هم تو دانشکده مون مد شده بود خیلی از دخترها اسمشون رو به سارا تغییر می دادند.مثلا طرف تا دیروز سمیه بود یهو می شد سارا .دیگه کارد می زدی خونم در نمیومد ، آخه تو که داری اسمت رو عوض می کنی یه اسم کمیابتر رو خودت می ذاشتی که به جمعیت قارچی ساراها اضافه نمی شد.بابا پدرم در اومد اینقدر در طول عمرم بیخودی سرم رو با شنیدن هر سارایی برگردوندم.همیشه وقتی راجع به یک سارایی صحبت میشه جملۀ دوم اینه :کدوم سارا ؟
قبلاها همیشه از اینکه اسمم اینقدر اپیدمیه از دست پدر و مادرم شاکی بودم، ولی الان خداروشکر می کنم که اسمم برای این آمریکاییهای از دنیا بی خبر شناخته شده است و مجبور نیستم هی اسمم رو براشون تکرارکنم تا دست آخر با یک تلفظ عجیب و غریب تحویلم بدهند.و البته خوشبختانه مثل اینکه اینجا جمعیت ساراها کمتر از ایرانه ،چون تا الان با هیچ سارای دیگری در محیط مشترک نبوده ام .
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
یکی هم به ما بگه این قضیه 6 چیه؟؟؟!؟!!؟
باید داستان جذابی باشه که جناب کاوشگر از بلیط 6/6 صرف نظر کرده!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
هم اسم من هم تو امریکا 12117 نفر هست که هر سال 15نفر به آنها اضافه میشود
تو ایران هم 87304 نفر هم اسم دارم
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
یکی از دوستان من که کاربر سایت هم هست و ویزای لاتاریشم گرفته به عدد 13 اعتقاد زیادی داره و میگه این عدد شانس منه برای مثال شماره کیسش 229 بود که جمع 9+2+2 میشد 13 و یا چند تا تاریخ دیگه . با اینکه من به این چیزها اعتقادی ندارم اما این همه اتفاق مبارک با عدد 13 برای این دوست ما خیلی برام جالب بود.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
indulgent, determined, whimsical, witty, plausible, beautiful, brilliant, orderly, yummy, noblemindedا این کلمه ها رو برای اسم من داده که این کلمه ها هم مجموعشون ۹۷ میشه مثل اسم من . و کاملا با شخصیت من مطابقت داره! البته فکر کنم برای همه همین چیزای خوبو مینویسه!
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.