موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من به اميد خدا طي چند ماه آينده وارد برنو خوام شد (به واسطه استخدام در يكي از شركتهاي دوستان ) اما بايد دنبال كار بگردم .. همچنين زبان فقط انگليسي در حد متوسط در حال حاضر بلدم اما دارم ميخونم ..
ميخواستم بپرسم با انگليسي چقدر ميشه كار كرد ( من ليسانس برق هستم و تجربيات نسبتا خوبي دارم) همچنين به سخت افزار و نرم افزار كامپيوتر و مثلا كاري مثل خدمات كامپيوتري مسلط هستم
در صورت امكان روش يافتن كار و همچنين انجام كارهاي موقت و همچنين سايتهاي كاريابي در برنو را بفرماييد.
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خب البته زبان چكي در كشور چك بهترين گزينه هست
اما
من قصد ماندن ندارم (يعني نميدونم اون كشور به درد ماندن ميخوره يا به كشوري مثل استراليا مهاجرت كنم) حقيقت بيشتر براي آشنايي با محيط و همچنين مجبور شدن به يادگيري زبان ميخوام برم و فعلا تنها جايي كه كسي هست كه بهم جا بده چك هست.
من در مورد چك فكر زندگي و ماندگاري نكردم .. به نظر شما زندگي در كشور غير انگليسي زبان چه محدوديتهايي براي تحصيل و همچنين شغل و درآمد خواهد داشت .(سوالم خيلي بزرگ هست لطفا تا جايي كه حوصله داريد مبسوط جواب بدهيد)
همانطور كه گفتم من مهندس برق هستم و تجربه كاري نسبتا خوبي هم دارم و به سخت افزار (اسمبل و فروش) مسلط هستم همچنين به برنامه هاي كاربردي و كنترل و تنظيم كامپيوتر (خيلي كم برنامه نويسي) و مقدار قابل توجهي هم به 3D و انيميشن ومدلسازي مسلط هستم (بقيه كارها از قبيل جوشكاري و آهنگري و رنگكاري رو كه در مابين كارهاي اصليم يادگرفتم رو در نظر نميگيرم)
آيا كشور چك براي من آينده خوبي خواهد داشت .. يا بايد سعي كنم به آلمان (درصورت انتخاب زبان غير انگليسي) يا استراليا يا امريكا فكر كنم
اما در هر حال من به چك خواهم آمد ( به اميد خدا(اونجا هست!!؟)) براي مدت يكسال اول آيا به صورت شخصي ميتونم با زبان انگليسي به كارهاي خدمات كامپيوتري خونه ها و مغازه ها بپردازم ؟ البته خب سخته مثلا تلفن پخش كنم ... وقتي زنگ ميزنن فقط بايد به زور بگم كه آدرس رو بديد ..حالا برو ادرس رو به زبان چكي پيدا كن .. واقعا سخته
خب شايد مجبور شم 100 تا جمله چكي كه كار راه انداز باشه ياد بگيرم .. اصلا چرا اذيت ميكنم ..
به نظر شما
زبان چكي رو ميشه طي سه ماه به حد قابل قبول ياد گرفت ..
كلاسهاي زبان چكي مجاني در برنو هست ؟ يا برم در مغازه ها با مردم صحبت كنم تا راه بيوفتم ؟
مرجع يا كتابي هست ؟ ترجيحا فارسي؟ خب اگر نيست انگليسي كه حتما هست ؟
ممنون از جوابتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از حوصله و جواب خوبتون
به اميد خدا همين كار رو خواهم كرد چند ماهي اونجا خواهم بود و بيشتر روي يادگيري زبان (انگليسي) تمركز خواهم كرد و ارتباط با مردم
شايد نتونم به سرعت به جاي ديگه اي برم و تا گرفتن اقامت اونجا بمونم .. شايد خدا خواست و درآمد خوبي داشتم .. يك سر هم آلمان بايد بزنم كه دم دست هست ..
شما سوئد هستيد؟ براي ارتباط با شركتهاي انگليسي زبان و پيدا كردن شغل راه حل و سايتهاي مفيدي ميشناسيد؟
يك سوال :
درآمد متوسط مهندس يا تكنسين در كشوري مثل چك - اتريش - آلمان و سوئد چقدرهست؟ من در سايتها عددهاي مختلفي مي بينم ..
با تشكر و احترام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید من دارم ویزای کار توی جمهوری چک میگیرم یعنی یک شرکتی اونجا داره من رو استخدام میکنه....سوالم اینه که آیا من وقتی رفتم اونجا میتونم کسی رو به عنوان پارتنر ( همسر یادوست دختر) با خودم ببرم و آیا این کسی که با خودم میخوام ببرم باید حتما ازدواج به شکل ایرانیش صورت گرفته باشه یا نه صرف معرفی به عنوان پارتنر کافیه...
سوال بعدیم اینه که با داشتن ۵ سال سابقه کار( ویزای کار) تو این کشور آیا میشه اقامت دایم گرفت؟
لطفا در این موارد هر گونه اطلاعات یا لینکی هست به من بدین ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و تشکر از اطلاعاته مفیدتون
قصد سفر به پراگ رو دارم ،میخوام ریال رو به کرون چک چنج کنم ، چون نمیخوام اونجا اینکار رو بکنم.از کجا میتونم کرون چک رو تهیه کنم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما
ممنون از اینکه پاسخگوی هموطنان عزیز هستید و راهنمایی ها و جوابتون رو که در پست های شما خوندم کامل و جامع بودند.نمیدونم ایا به اینگ.نه سوالات پاسخ میدید یا خیر.
میخواستم سوالی در مورد تحصیل در جمهوری چک ازتون بپرسم .خواهش میکنم پاسخ دهید
من فارغ الحصیل مهندسی برق الکترونیک هستم با معدل 14.35 و کارشناسی ارشد رو در رشته مهندسی IT گرایش شبکه های کامپیوتری 2 ترم رو گذروندم.
میخاستم بپرسم اگه دانشجو برای تحصیل در کشور چک بتونه اپلای بگیره ایا این همه گرفتاری که در گرفتن ویزای مهاجرت داره رو شاملش میشه.
و سوال دیگه اینکه اگه خود دانشگاه دانشجو رو برای دوره دکترا بورس کنه ایا مراحل گرفتن ویزا با توجه به اینکه خودشون بورس کردن راحتره؟
وسوال سوم اینکه شرایط کار در کشور چک چگونه هست؟زبان انگلیسی رو با توجه به تخصصم مسلط هستم.
ممنون میشم پاسخ بدبد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امید وارم تاپیک و سوالم در جای خودش انجام داده باشم ..
من سوالی داشتم در رابطه با اینکه:
یک شرکتی از جمهوری چک برای من یک ویزای کاری میخواد بفرسته در چند روزه دیگه و میگه که اگر شما بعد ارسال Job Offer خود در سفارت چک در ایران و پر کردن فرم ویزای کاری در خود ...
ویزای کاری شما بعد از ۴ روز ارسل میشود ...
من خیلی از کشور ها رو دیدم که بعد از اقدام به ویزای کار خیلی ماه طول میکشه
اما این برای من کمی تعجب آوره ..
کسی هست من رو در جریان این موضوع بزاره ...
ممنون.
البته اطلاعات کافی رو میرم از سفارت می پرسم ...
اما دوستان داخل فروم جواب هاشون برام مهم تره ..
البته خانم شیما (SH!M@) اطلاعات فوق العاده جامعی داشت از چک که نمیدونم کجاست !
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
البته خانم شیما (SH!M@) اطلاعات فوق العاده جامعی داشت از چک که نمیدونم کجاست !
[/quote]
شیما جان همان یه مهاجر عزیزه .