موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
والا اینجا یکی داشتیم در پروفایل زده بود درحال گرفتن فوق دکتراست (صدرا میشناسه)
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-03 ساعت 10:44)ccpj نوشته: به نظر من با درج مدرک تحصیلی میتوان از تجربیات و راهنمایی دوستانی که الان در بلاد کفر تشریف دارند و یا کسانی که در شرف عضیمت به آن مکان مبارک را دارند استفاده کرد .
چراکه داشتن بعضی مدارک برای رفتن بسنده نمی کند بلکه باید آنرا تبدیل و یا up to date کرد و این چیزی بود که اکسر کسانی که قصد مهاجرت در فامیل ما داشتند تجربه کردند چه بسا بعضی ها مجبور به عوض کردن رشته تحصیلی و تحصیل مجدد شدند که این خود باعث هزینه زیاد و صرف وقت زیاد میشود.
(2009-12-31 ساعت 02:04)hvm نوشته: دوست عزیزم
مطمئن باش که همه افراد اینجا مثل خودت تحصیلکرده هستند
کم کم با همه آشنا خواهی شد
با تشکر از شما.
18
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
چه بچه خوبی بود.
پدرِ منفیِ ایران بود. یادش گرامی!
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من با اینکه حدود 15 سال پیش تمام واحدهای درسی را پاس کردم ولی بخاطر مشکلات مالی دانشگاه آزاد به من مدرکم را نداد. حتی سی واحد هم اضافه پاس کرده بودم چون بعدها آن واحدها حذف شده بود و به فوق لیسانس مهندسی منتقل شد. توی ایران هیچ وقت کسی از من مدرک نمی خواست و وقتی که می خواستم بیام امریکا چون قرار بود که سه ماهه بیام و برگردم به خودم گفتم که وقتی برگشتم یه پولی به یه کسی توی دانشگاه آزاد میدم و مدرکم رو درست می کنم که توی امریکا بتونم ازش استفاده کنم. ولی حالا توی امریکا گیر کردم و توی این سه سال هم هیچ کسی از من هیچ مدرکی نخواست. حتی مدرک دوره هایی که توی امریکا از طرف محل کارم دیدم را هم از من نخواستند. وقتی که برای اداره پلیس سن فرانسیسکو برای مصاحبه کار رفتم هم به آنها گفتم که من مدرک دانشگاهیم را به همراه ندارم و نمیتوانم آن را بگیرم ولی با اینکه آنجا یک اداره دولتی بود آنها گفتند که اصلا مهم نیست و تو رتبه خوبی در استخدام آوردی. البته با اینکه جاب آفر گرفتم و حقوقش هم کمی بیشتر بود ولی بخاطر دوری راه و هزینه روزانه گلدن گیت وقتی که حساب کردم دیدم اصلا نمی ارزد و مجبور می شدم کلی ترافیک روزانه را هم تحمل کنم. بهرحال من الآن در امریکا حتی مدرک دیپلم و یا هیچ مدرک تحصیلی دیگری هم ندارم.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
آرش جون لو رفتی! بچه ها کجائید که سوتی رو داد آرش!
نوییییییییییدددددد!!!!! کجایی!؟!؟!؟!؟ بدو بیا!!!!!
راستی نوید صدرا رو داشتی! اینجا بود که صدرا تیز بودنش رو به رُخت کشید!
1-1 مساوی شدید!
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
اشکان جان منفی از نظر رتبه
2010AS3xxx
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-03 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-04 ساعت 02:10 توسط payam_prz.)
(2009-12-25 ساعت 15:07)rasarasa نوشته: درسته که اینجا (آمریکا)برای مدرکمون تره هم خرد نمیکنند ولی بدون اون اصلا راهمون نمیدن تو این کشور.در ضمن شما تنها با داشتن مدرک تحصیلی میتونید ویزای تحصیلی بگیرید.طبق دیده ها و شنیده های من هم معمولا آدمهای تحصیل کرده توی لاتاری برنده می شن،حتی وقتی من وارد آمریکا شدم توی فرودگاه یک مسئولی میخواست یک فرمی بده پر کنم،پرسید زبانم چیه؟گفتم فارسی ،گفت متاسفانه فرم فارسی نداریم،گفتم خب من که مشکلی ندارم فرم انگلیسی بده ،گفت "آه ببخشید البته کسایی که تو لاتاری برنده میشن تحصیلات بالا دارن پس حتما انگلیسی بلدن."
البته بلا نسبت شما و ما و بقیه ی دوستان مهاجر سرا تجربه ی من در این مورد چیز دیگه ای میگه...
کسی که از هیچ طریقی نمیتونه اقدام کنه لاتاری اقدام میکنه
من در آمریکا برنده ی لاتاری زیاد دیدم ولی متاسفانه یکی از یکی................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دو تاپیک فایده مدرک تحصیلی و مدرک تحصیلی اعضا با هم ادغام شد.