موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, من قصد دارم تا چند ماه اینده برای شروع زندگی به لاس وگاس بیام, لطفا اگه کسی رو (ایرانی) میشناسید که در لاس وگاس بتونیم باهم یک اپارتمان بگیریم به من اطلاع بدید, سپاس از توجه شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یعنی واقعا ایرانی که توی لاس وگاس باشه و توی این تایپیک هم باشه وجود نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام خدمت شما و تمامی خوانندگان گرامی سایت.
ممکنه زمانیکه من این مطلب رو مینویسم شما در لاس وگاس نباشید. چون من این تاپیک رو اخیرا مشاهده کردم.
فرمودید که رشته تون معماریه و توی لاس وگاس کار پیدا نکردید. خوب فکر کنید، میان رشته شما و بازار توریستی لاس وگاس یک ارتباط مخفی وجود داره.
شما میتونید با درخواست سرمایه گذاری در سایت هایی که در زمینه هتل داری به کمک سرمایه گذاران فرشته یا کراودفاندینگ فعالیت میکنن و از از صاحبان ایدههای تجاری مانند رستوران، کازینو، هتل کازینو و ریزورت و دیگر صنایعی که توی لاس وگاس روی بورس هست، حمایت میکنن، درخواست سرمایه پذیری بدید و بعنوان مثال یک هتل با تملک خودتون راه اندازی کنید. این امر فقط مستلزم دانستن دانشهای مرتبط با کارآفرینی، سرمایه گذاری و اقتصاد، مدیریت و علوم مرتبط درراستای هدف اصلی هست. شما میتونید بعد از برنامه ریزیهای موردنیاز و اساسی که بیس کار رو تشکیل میدن، (دونستن اینا به این علت لازمه که سیستم شما نیاز داره بر اساس اصول کار کنه و جلو بره) در سایتهایی مانند Realty Mogul، Equity Roots، iCrowd Hotels درخواست جذب سرمایه ثبت کنید. ضمنا باید طرح توجیهی برای کارتون داشته باشید و تعیین کنید که دورهی بازگشت سرمایه تون چقدر طول میکشه، چقدر این سرمایه گذاری سودداره و نحوه فرنچایز و نحوه بازگشت سرمایه رو مشخص کنید. پس از اینکه از دقیق تعیین شدن تمامی اینها اطمینان حاصل گردید و سیستم برپایهی اصول درست و محکم و استوار پایهگذاری شد، شما در سایت هایی که خدمتتون عرض کردم، درخواستتون رو ثبت میکنید. تا پس از بررسی کارشناسان سایت، درصورت مناسب بودن اون، تایید بشه و برای مراحل بعدی درخواستتون جلو بره. شما باید میزان سرمایه ای که میخواید رو معلوم کنید. از اونجاییکه اجرای چنین پروژه هایی امور بسیار بزرگ و پیچیده ایه، بهتره که کارتون رو فازبندی کنید. ابتدا درخواست acquisition بزنید که بتونید یک سایت (زمین) رو دراختیار بگیرید. حتما قید کنید که هدفتون از اجرای این پروژه چیه که سرمایه گذار بدونه که چه زمانی سرمایهش شروع به بازگشت میکنه. چون شما اول باید زمین رو بخرید و هتل رو بسازید، این مرحله خیلی حساس و حیاتیه. پس سرمایه گذارتون رو درجریان قرار بدید که دوره بازگشت سرمایه تون بعد از اتمام ساخت هتل و شروع کسب درآمد اون هست. در فاز بعدی، درخواست ground up new construction/development ثبت کنید. ازونجاییکه هتل های لاس وگاس هتل های خاصی هستند و ارزش زمین در اونجا بسیار بالاست (4.02 میلیون دلار به ازای هر جریب)، شما بایستی هزینه های تجهیزات و نصب تمامی تجهیزات هتل رو هم شامل این فاز کنید. یا میتونید برای هزینه furnishing هتل یه درخواست دیگه ثبت کنید. ولی درنظر داشته باشید که این کار پروژهتون رو دچار گسستگی میکنه و رسیدن به نتیجه مطلوب و پایان کار رو به تعویق میندازه یا با مشکلات جدی روبرو میکنه.
جهت توضیحات بیشتر، یه زمین خالی 5 جریبی که فعلا کاربری پارکینگ داره، درضلع جنوبی سایت هتل ریویرای سابق موجوده که اتفاقا برای فروش گذاشته شده. اما قیمتش نامعقول هست. سی میلیون دلار به ازای هر جریب. و از اونجاییکه اجرای یه مگاریزورت حداقل نیازمند 30 جریب زمین هست، لذا پیشنهاد میشه اون رو با سایت هتل لندمارک سابق، و دیگر سایت های مجاور که در شمال هتل انکور وین واقع شدهاند رو ترکیب کنید.
باتشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در زمینه ی عمده فروشی مواد غذایی آنلاین میشه بیزینس خودمون رو راه اندازی کنیم؟