موضوعها: 1
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-09 ساعت 13:54)kavoshgarnet نوشته: در هر صورت هر چند که از نظر اقتصادی فلج شدم شاید اگر اینگونه نبود فرصت برنامه ریزی برای مهاجرت پیدا نمی کردم. و این تنها، خواست ایزد یگانه است.
مطمئن هستم که شما هم برنده 2011 خواهید بود و همدیگر را در مهد آزادی خواهیم دید.
با درود خدمت شما دوست گرامي.
از لحاظ اقتصادي كه فرمودي درست ، همه ما به نوعي داريم با آن دست و پنجه نرم ميكينم . اما كاوشگر جان اينو بدون و يقين داشته باش كه پشت سر هر سختي قطعا آرامش خاطر و لذتي وافر نهفته است. حال نميدونم شما دوست عزيز بصورت مجردي ميخواهي مهاجرت كني و يا با خانواده بماند. ولي شايد پيش خودت بگويي (( اي بابا اين شهرام هم نفسش از جاي گرم بلند ميشود )) . نه اصلا اينطور نيست . من هم خدمت شما صادقانه بگويم كه از لحاظ زبان شايد در حد ابتدايي هم بلد نباشم مكالمه كنم . باز هم شما ازاين لحاظ از بنده جلوتري . تازه اينكه چيزي نيست .جالبتر اينكه اگر خدا خواست برنده شدم بايد با همسر و دوفرزند ( چهار نفره ) به مصاحبه برويم اينهم يك نوع استرسي است كه به بنده وارد ميشود ولي بازهم خدا را شكر ميكنم ميگويم :خدايا هرچه خودت صلاح بنده ات را ميخواهي . كاوشگر جان راستي ماروهم در جريان كارت قرار بده . بهروزي و كاميابي شما و بچه هاي مهاجر سرا را از اهورمزدا خواستارم .
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم یه چرتکه ای انداختیم 2*10+5*6+2*5+40=80
10سال سابقه کار دارم
فوق لیسانسم
انگلیسیم درحد متوسطه(یک ترم هم در کالج زبان خوندم برای مکالمه و ...)
40 تومان هم که میتونم با خودم ببرم(من و خانمم و دو تا بچه)
ظاهرا 80 درمیاد. البته اگر این قانون هرنفر 10000دلار رو بردارن پول بیشتری میتونم ببرم و معادله به سمت صد و بالاتر میل خواهد کرد!!
وقتی تنهای تنها شدی بدان هنوز خدا هست.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2010-04-06 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-06 ساعت 23:42 توسط nicole.gemini.)
مهاجرینی که اینجا میایند، یا تحصیلات و تخصص دارند یا ندارند؛ آنهاییکه در ایران درس خوانده و دانشگاه رفته اند، خوب به محض ورود حتما اول میروند دنبال کاری که در رابطه با درسی که خوانده اند، باشد. اگر که کار مورد نظرشون را پیدا کردند و حقوقش و.... هم خوب بود؛ در جزو شغل های بقول این طرفی ها "هات" بود و آینده هم داشت که فبها المراد؛ ادامه اش میدهند. اگر غیر از این بود، که سعی میکنند سویچ کنند روی کاری که زیاد هم از رشته ی تحصیلی شون دور نباشه و درامدزا تر باشه.
آنهاییکه دانشگاه نرفته اند، ولی حرفه ایی بلدند، خوب وضعشون بد نیست. بخصوص اگر در زمینه تعمیرات کامپیوتر، اتومبیل، خیاطی، تاسیسات ساختمان کار بلدند، میتونند زود کار پیدا کنند. مخصوصا اینکه احتیاج نیست زبان انگلیسی شان خیلی هم قوی باشه.
آنهائیکه هیچ کدام از شرایط بالا را ندارند، باید خیلی پول داشته باشند تا بیایند اینجا و درس بخونند و کار یاد بگیرند و از پس انداز خرج کنند.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من با سه هزار دلار پول رفتم. البته می خواستم سه ماهه برگردم.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
این دیگه end ش بود!!!!
فرمول برای موفقیت !! بدون در نظر گرفتن اینکه ما انسانیم و خیلی پیچیده تر از این حرف ها
یک تایپیکی این جاها دیدم ، درمورد کارهایی بود که فقط یک ایرانی می تونه اون ها رو انجام بده ، حالا پیشنهاد می کنم این فرمول هم در آن تایپیک درج بفرمایید تا خط بطلانی باشه بر همه نظریه های مستکبرین غربی و شرقی در خصوص رموز موفقیت و پیچیدگی انسان و روان او!!!
اما از شوخی گذشته کار با مزه و جالبی بود