موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه
پرسش: بردن نرم افزار برنامه های مهم که شرکت های ایرانی بدون پرداخت کپی رایت جهانی آنرا تکثیر میکنند آیا با مشکلاتی روبرو میشه ؟ و اگر انیطوره چه جور مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و کلاً توصییه کسانی که در این زمینه آشنا هستند چیه؟
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2010-01-09 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-09 ساعت 15:31 توسط Hamid55.)
(2010-01-09 ساعت 14:35)on foot نوشته: با سلام به همه
پرسش: بردن نرم افزار برنامه های مهم که شرکت های ایرانی بدون پرداخت کپی رایت جهانی آنرا تکثیر میکنند آیا با مشکلاتی روبرو میشه ؟ و اگر انیطوره چه جور مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و کلاً توصییه کسانی که در این زمینه آشنا هستند چیه؟
۲ کار را نباید انجام بدین که مشکل ساز میشه:
۱. تکثیر و فروش این جور نرم افزار ها
۲.آپدیت کردن نرم افزار بعد از وصل شدن به اینترنت.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-01-10 ساعت 02:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-10 ساعت 03:08 توسط kavoshgarnet.)
چون برای من امکان انتقال کل مبحث مربوط به کپی رایت به تاپیک جداگانه نیست از یکی از مدیران خواهش می کنم در صورت امکان این کار را انجام دهند.
----------------
Hojjat عزیز صحبت بر سر غیر مجاز بودن حمل یا تکثیر و یا استفاده از نرم افزار هستش وگرنه مشخص است که استفاده غیر مجاز حتا اگر نرم افزار اورجینال باشه و قانونی خریداری شده باشه مسئولیتش بر اساس موافقتنامه مورد اشاره به عهده خود استفاده کننده می باشد.
در صورتی که یک شرکت ایرانی نرم افزار اورژینال را تغییر بدهد و یا تغییر ندهد و فیلمی را زیر نویس کند و یا حتا به همان صورت اولیه تکثیر کند و تحت نام شرکت ثبت شده و آرم تجاری خود به فروش برساند من مصرف کننده متوجه اینکه این شرکت کپی رایت را رعایت کرده است و یا نکرده است نخواهم شد مگر در مورد بعضی از نرم افزارها به هنگام کنترل آنلاین سریال و یا آپدیت آن و حتا در این صورت نیز باز مسئولیتی به گردن من مصرف کننده نیست و من حق شکایت از شرکت مزبور را دارم (اما به دلیل اینکه ایران عضو کپی رایت بین المللی نیست قانون به نفع من رای صادر نخواهد کرد)
از طرف دیگر اگر من مصرف کننده از سی دی اورزینال بدون کپی رایت یک شرکت ثبت شده ایرانی استفاده شخصی بکنم هیچ شرکت خارجی در شکایت علیه من پیروز نخواهد شد.
در مورد تکثیر هم در مورد اورژینال آن هم غیر قانونی و غیر اخلاقی هستش چه برسد به تکثیر از نسخه غیر اورژینال.
اما استفاده حرفه ای که بعدا دوستمان در بالا اشاره کردند به طور یقین مصرف کننده را دچار مشکل خواهد کرد.
در مورد عدم عضویت ایران در کپی رایت بین المللی نیز کمی متفاوت است.
همانطوری که در لینک ویکی شما اشاره شده ایران از سالها پیش(قبل از انقلاب) در این مورد مناقشه داشته است و تا جایی که من یادم می آید بحث بر سر استفاده از منابع فرهنگی تاریخی ماست که بر اساس قوانین کپی رایت مشمول محصولات بیش از بیست سال نمی شود در حالی که محصولات فرهنگی ما مربوط به سده ها می شود. نمونه آن هم که اخیرا مورد اشاره ایران قرار گرفت فروش کتاب مولوی در آمریکا بود.
قبل از تشکیل WTO ایران از عضویت در سازمان کپی رایت بین المللی خودداری کرده بود و اگر موافقت می کرد آمریکا نمی توانست با آن مخالفت کند و دومی که در ویکی مورد اشاره بود اداره کپی رایت آمریکا بود که من اطلاع زیادی از آن ندارم. بحث عضویت در سازمان تجارت جهانی مقوله دیگری است که شامل قانون کپی رایت نیز می باشد و به دلیل طولانی شدن از ادامه صرفنظر می کنم. و شما اشارات خوبی به آن داشتید.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی حتی برنامه anti virus هم نمی تونیم آپدیت کنیم؟
اگه اینجوریه که نبریم سنگین تره