موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
ما عازم هستیم اگه خواستیم آدرسی رو که برای ارسال گرین کارت تو فرم ها نوشتیم عوض کنیم باید به کجا میل بزنیم؟
یاابنکه تو فرودگاه باید اعلام کنیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و سپاس از راهنمایی های خوبتون:
من آی دی کارد (بدون گواهینامه) گرفته ام در نورث کارولینا. یک ماهی آنجا ماندم و به ایران آمدم. الآن می خواهم به تگزاس بروم و در آنجا زندگی کنم. با توجه به این موضوع من اگر به اداره DMV تگزاس بروم و درخواست گواهینامه آنجا را بکنم. چه بر سر آی دی کارد نورث کارولاینای من می آید. آن را از من می گیرند؟ همان آی دی کارد من حتی در تگزاس خواهد بود؟ آی دی کارد جدید تگزاس را به من می دهند؟
در ضمن با اینکه من یک ماه بیشتر نورث کارولینا نبوده ام، آیا اگر به نورث کارولینا برم و مثلا به دانشگاهی در اونجا بگم که من رزیدنت نورث کارولینا هستم آیا اونها به صرف دیدن تاریخ روی آی دی کارد که مال فوریه 2010 (بیشتر از یک سال) هست و گفته من، حرف من رو قبول می کنند یا که نه با استفاده از ابزارهای دیگه ای که دارند مثلا تاریخ های ورود و خروج به آمریکا یا درخواست اجاره نامه ، قبض آب و برق این مساله رو چک می کنند تا مطمئن بشوند که من واقعا یک سال اونجا زندگی کرده ام؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی تون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم سوالم رو در جای مناسبی پرسیده باشم ، !
من هنوز مفهوم این کردیت کارت های ویزا یا مستر رو نفهمیدم ، چه لزومی داره ؟ ببینید شما درست مثلا تا 1000 دلار میتونید از جساب کردیت تون خرید کنید ، اما باید با سود 14 درصد فکر میکنم این پولو باز گردانید ، من فایده اش رو نیفهمم ! بهترن نیست همون کارت دبیت گرفته بشه ؟
کلا این کردیت کارت برای خرید خوانه و ... چه کاربردی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-03 ساعت 14:31)laili نوشته: اولیش در مورد :دادن آدرس به DHS
باید آدرس محل زندگیتون و در عرض 10 روز به این قسمت اطلاع دهید....
فرم AR-11 رو پر کنید این فرم مجانی در سایت در اختیار شما قرار میگیره و به طریق آنلاین هم باید این کار انجام بشه
اینم سایتش:www.uscis.gov
برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید
18003755238
دومیش در مورد گرفتن کارت سوشیال سکیوریتی است...اگه بعد از گذشت سه هفته براتون پست نشد میتونید از این طریق پیگیری کنید:
-
-find the social security office closest to you by
1-asking friends or neighbors where to find the nearest Social Ssecurity office
2-Calling 1 800 772 1213 1 800 772 1213 between 7 AM and 7 PM
information is given in English and Spanish.Free interpreter services are available.
Looking for the address in the blue pages of the phone book.
Looking on the Social Security Administration website at:www.socialsecurity.gov
If you dont speak english the social Security office can provide an interpreter free of charge to help you apply for a Social Security number.
Tell the person who answers the phone at 18007721213 that you dont speak English.They will find an interpreter to help on the phone.You can also get help from an enterpreter when you visit the Social Security office.
The Social Security Administration website contains helpful information for people new to the United States.A section of the website has information about Social Security in 14 languages.
امیدوارم کمکتون کنه.
سلام
آیا کسانی که ویزای تجاری/توریستی هم دارند میتونن سوشیال سکیوریتی بگیرن؟
مرسی
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اگر بالانس خودتون رو در زمان معین (استیتمنت دو دیت ) پرداخت کنید نیازی به دادن بهره نیست
در تکمیل مطلب خوب بالا با عرض پوزش
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
با توجه به این که برخی قوانین و یا زمان ها ممکنه تغییر کرده باشه، میشه لیست کارهایی که باید در بدو ورود به آمریکا باید انجام داد رو یکی از عزیزانی که اخیراً تشریف برده اند، به ترتیب بنویسند؟
متشکرم.
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
اندر وصف عجایب مهاجرسرا : من یادمه که این تاپیک رو من باز کرده بودم !!! ولی الان به اسم لیلی عزیز هست !!!! حتی من توی کنترل پنلم هم بهش دسترسی ندارم !!! البته حتما دوستان جهت تکمیل و آپدیت کردنش این کار رو کردن ولی فقط خواستم مراتب تعجب خودم رو اعلام کنم .
درهرصورت موفق باشید .
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این ID کد چیه و یا SSN فرق میکنه و به چه کاری میاد ؟ چون شنیدم تاریخ in state شدنمون رو از تاریخ اون حساب میکنند و چطور باید گرفتنش؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال داشتم اینکه من که برا اولین سفرم دارم میرم آمریکا و خیلی که زود بتونم بگیرم یه گرین کارد داشته باشم بیمه ی پزشکی میشم؟یعنی به فرض یه حادثه برا من اتفاق بیوفته من هزینه های درمانیم رو باید به قول خودمون آزاد حساب کنم؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اساتید محترم یه سئوال
1- چرا باید SSN رو مواظب باشیم کسی نفهمه؟ (چه سو استفاده هایی ممکنه بشه)
2- وقتی مجبوریم برای هر کاری اینSSN رو اعلام کنیم (برای اماکن دولتی و اشخاص مثل صاحب خانه و ...) چطور مطمئن بشیم که سو استفاده نخواهد شد از این شماره ما؟
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED