موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-03-02 ساعت 04:35)sepideh jan نوشته: (2016-03-01 ساعت 12:55)ps5 نوشته: (2016-03-01 ساعت 10:35)sepideh jan نوشته: سلام,یعنی فقط شوهرم سیتیزن هست ,من و پسرم هنوز نه!
کیس شما یکم پیچیده هست اما تعریف ساده برای اینکه پسر شما سیتیزن بشه اینه که :
یکی از والدین سیتیزن باشه و حداقل یکسال در آمریکا بوده باشه و مدرک داشته باشه که ثابت کنه (در مورد کیس شما پدر فکر کنم این مورد رو داره)
و یکی دیگه از والدین (تو کیس شما مادر) باید حداقل 5 سال در آمریکا بوده باشه و مدرک داشته باشه که بتونه ثابت کنه.
اما نکته جالب اینه که یه قانون دیگه هم داریم (Child Citizenship Act)که به مادر (شما) احتیاجی نداره و فقط به پدر (که سیتیزن هست) نگاه میکنن و سن پسرتون که تا وقتی زیر 18 باشه هیچ مشکلی نداره.
به نظر بنده شما پرونده رو بده به یه وکیل متوسط (خیلی هم کار بلد نمیخواد باشه ) و بقیه اش رو خودش انجام میده اگر بدونید چجوری جلو برید . همه مدارک رو داشته باشید و همه چیز رو سر موقع به دستشون برسونید پسرتون توی کم تر از یک ماه میتونه سیتیزنیش رو بگیره.
اما برای شما باید بگم هیچ راهی به جز صبر نیست چون مدتی که توی آمریکا بودید کم بوده.
خیلی ممنونم از جواب,ولی فکر نمیکنم کیسم پیچیده باشه,شوهرم سیتیزنه و برای ما اپلای کرد و اومدیم دیگه,حالا هم من و پسرم گرین کارت داریم,به نظر شما چرا پیچیدست؟
پیچیده است به خاطر اینکه ما 3 یا 4 تا ( و یا شاید هم بیشتر) قانون برای این مورد ها داریم و بعضی هاش در بعضی از استیت ها قابل قبول نیست و بعضی هاش مورد های کوچیکی داره که فقط خودشون میدونن.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
موضوعها: 1
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2016-03-24 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-24 ساعت 22:12 توسط shaan.)
تجربه Naturalization Interview
سرانجام پس از یک ماه انتظار وقت من فرا رسید و در روز ۱۷ March یعنی دقیقاً Saint Patrick Day من برای مصاحبه به مرکز USCIS در اکلاهما رفتم
پس از گذشتن از Security به داخل یک سالن انتظار بزرگ رفتم و دعوت نامه را به باجه مربوطه تحویل دادم سپس در سالن مجاور منتظر نشستم . بیشتر Applicant آن روز Asian و کمی هم Spanish بودند.
پس از حدود ۱۰ دقیقه انتظارOfficer مربوطه که یک خانم مهربان بود وارد سالن شد و اسم مرا صدا زد ، دختر تقریبا شوخ طبعی بود وی به خاطر Saint Patrick Day یک کلاه سبز سیلندری بر سر گذشته بود و لباس سبز پوشیده بود ، در راهرو منتهی به Office وی کمی در مورد Saint Patrick صحبت کردیم سپس از من خواست که دستم را بلند کنم و سوگند به راست گویی ادا کنم و پس از آن از من خواست که صندلیام را به جلو بکشم Because We Have Some Writings .کمی پروندهام را خواند گرین کارد و مدارکم را چک کرد و در مورد کار و اینکه چه مدت از آمریکا خارج بودهام پرسید. پس از آن از من خواست که این جمله را که روی یک کاغذ نوشته شده بود بخوانم و سپس از من خواست که همان جمله را بر روی کاغذ دیگری بنویسم.
California Has The Most People
کلا ۳ سوال Civic از من پرسید به قرار زیر:
Who Is The Founding Father of USA
Name Some OF USA Wars During 1900
Who Is The Chief Justice Of USA Now
در مرحله بعد چون من درخواست تغییر نام کرده بودم از من خواست تا ۳ برگه جدید را در رابطه با تغییر نام امضا کنم .در انتها گفت که همه چیز OK است و تنها ایراد این است که من فراموش کردهام ۲ قطعه عکس با مدارکم ارسال کنم ، به همین منظور یک برگه خروج به من داد که بتوانم مجددا همانروز برگردم و من بلافاصله به نزدیکترین Walgreen's رفتم و ۲ قطعهٔ Passport Picture گرفتم و به USCIS برگشتم که کلا ۲۰ دقیقه زمان برد.پس از دادن عکسها به وی از من خواست که روی آنها اسم جدیدم را امضا کنم و سپس نامه قبولی را به من داد و گفت که دعوت نامه Oath Ceremony را ظرف ۶۰ روز آینده دریافت خواهم کرد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض تبریک به شما سوالی دارم من و همسرم مدارکمون رو با هم پست کردیم میتونه اشکالی ایجاد کنه یا نه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من سوالی داشتم من 20 فوریه امتحان سیتی زنی دادم امتحانش رو قبول شدم اما آفیسر خیلی بداخلاق و بدبرخورد بود بعدش از من مدارک تکمیل خواست مثل سند ماشین و کارت اعتباری.. من 3 هفته پیش مدارک بردم دستی دادم حالا میخواستم ببینم آیا رد و قبول میکنه یا اینکه دوباره وقت مصاحبه میزاره چه مدت طول میکشه در کل جواب بده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-07 ساعت 14:16)maxsupermax نوشته: سلام
اصلا" خاصیت و فلسفه اجازه ارسال و تشکیل پرونده ازمون شهروندی آمریکا برای 90 روز پیش از موعد 5 سال چی هست؟ اونها پرونده و کار شما را که تا 5 سال رو پر نکرده باشید - با لحاظ همه اون ضوابط و ظرایف - را پروسه نخواهند کرد
سلام ، پرونده بررسی میشه در اون 90 روز قبل از موعد و حتی شما برای انگشت نگاری دعوت میشید. ولی آزمون و قسم در این 90 روز انجام نمیشه و با توجه به این که معمولا 5 تا 6 ماه هم طول میکشه پس امتحان 100% بعد از گذشتن از 5 سال هستش.
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش