موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من نمیفهمم مگه پولتون زیادی کرده ؟برید ارزون ترین گواهینامه ی بین المللی رو بگیرید بهتره.چون اینجا خیلی نمیتونید با اون رانندگی کنید و در هر صورت بعد از اومدن سوشیال باید برید گواهینامه بگیرید.حالا 195 هزار تومان و این قیمتها رو خواهشا بذارید بیائین اینجا به دردتون میخوره.اگه اشتباه نکنم توی خیابون مهناز عباس آباد سازمان اتوموبیل رانی کشور براتون با 35 هزار تومان و اعتبار یک ساله گواهینامه ی بین المللی صادر میکنند.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
من الان دقیق تر نگاه کردم....شما درست میگی ترجمه گواهینامه را میدهد. به هر حال با گواهینامه ایران تا چند ماه میشه در امریکا بستگی به قوانین ایالتی رانندگی کرد. من حتی با اصل گواهینامه ایران ماشین اجاره کرده ا م و طرف از من پرسید که تاریخ اعتبار را تا کی نوشته؟ همین.
(2010-01-20 ساعت 06:54)SamiraN نوشته: (2010-01-19 ساعت 10:10)Hamid55 نوشته: میتونید تو امریکا هم گواهینامه ایرانیتون را بین المللی کنید. این لینک را ببنید.
http://www.idlicense.com/
حتی میتونید اسکن گواهینامه ایران و عکس ، امضا را براشون از طریق ایمیل بفرستید و ظرف ۲۴ ساعت گواهینامه بین المللی تا ۱۰ سال اعتبار آماده میشه و به آدرس تون پست میشه. اعتبار گواهینامه بین المللی ایران ۱ ساله هست..من شنیدم بعضی از آژانس های مسافرتی تو ایران هم گواهینامه بین المللی شبیه این چیزی که من لینکشو فرستادم میدن و کلی هم تبلیغ میکنن که از اتریش ، امریکا ، خارج میاد ولی خب هزینش خیلی بالاتر از این حرفاست.....
این سایت زو نگاه کزدم. ولی این که ترجمهء گواهینامه هست و گواهینامه بین المللی نیست. فکز کنم که این یک سایت دارالترچمه هست و نه صادر کنندهء گواهینامهء بین المللی.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کانون اتومبیلرانی ایران نفاتری را در سطح شهر تعیین کرده تا در محلی نزدیکتر به منزلتان بتوانید گواهینامه را دریافت کنید.مثلا برای غرب تهران در ایت اله کاشانی -بلوار اباذر است.با تماس با کانون شما را راهنمایی میکنند.هزینه اش هم همان نرخ کانون است
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
من یک چیز ریزی یادم افتاد که اینجا لازمه و خودم با اینکه قصد اوردنش رو داشتم یادم رفت بیارم .اون چیزی نیست جز لیبل فارسی برای کیبورد.حالا من مجبور شدم روی دکمه های کیبورد ،با نوار چسب کاغذی ،حروف فارسی رو بچسبونم که بتونم فارسی تایپ کنم!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از کارهای خیلی مهم قبل از سفر گرفتن اینترنت بانک است.چون بعد از گذشت چند ماه اگر پولهایتون و نیاورده باشید به فکر آوردن خواهید افتاد و تنها راه آوردن آن واریز به حساب فرد مورد اعتماد شما از طریق اینترنت بانک است و پس از آن حواله به حساب شما در آمریکا ......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
در تکمیل حرف دوستمون در مورد مترجم همراه بگم که بهترین نمونه اون ،اطلس سخنگو هست که دفتر مرکزی فروش اون ضلع جنوبی میدون هفت تیر کنار مانتو فروشی کندلوس هست من یه نمونه دارم و راضی هستم
قیمتها هم از صدو خورده ای تا چهار صد هزار تومان متغیره
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can