موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-06 ساعت 21:58)mohammad.maleki نوشته: (2011-08-06 ساعت 20:24)arvin2000 نوشته: تحصیل در بیشتر کشورهای پیشرفته برای اهالی اونجا رایگانه ولی بعد از فارغالتحصیلی باید قسطی پس بدن
ولی دانشجویان خارجی باید تمام و کمال شهریه شونو بدن
دوست عزیز توی این دنیا هیچ چیزی مجانی نیست
چرا
چیز مجانی هست فقط باید زرنگ باشید و بتونید اونو مجانی بدست بیارید
میشه مجانی تو بهترین دانشگاه تحصیل کرد ولی اول باید باور داشت دوم زرنگ باشه یعنی از فرصت ها خوب استفاده کنه
شما وقتی مجانی توی بهترین دانشگاهها درس خوندی به ما هم بگو
در دو صورت میدونم که میشه
1-اینکه سیتیزن باشید (که بعد از فارغ التحصیلی باید پس بدید)
2-شاگرد ممتاز اونجا باشید که بازم اولش باید خرج زیادی بکنید
بازم میگم که اگر راهی هست که من نمیدونم شما به من بگو
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 00:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 00:36 توسط ParsTrader.)
سلام
در بعضی از کشورهای اروپایی دانشگاههای مجانی زیادی وجود داره قبلا دانشگاههای سوئد مجانی بود که بعدن پولی شد
اما الان در اکثر دانشگاههای کشور فنلاند و نروژ تحصیل مجانی است .
بعضی از دانشگاههای المان و فرانسه هم مجانی هست که البته من اطلاع خیلی زیادی در مورد انها ندارم. اما با جستجو در اینترنت می تونید انها را شناسایی کنید .
لطفا در بحث ها از لحن مناسبتری استفاده کنید این سایت برای بالا بردن سطح معلومات ایرانیان در امر مهاجرت و تحصیل تاسیس شده از این فرصت نهایت استفاده را ببرید
توانا بود هرکه دانا بود
Knowledge is power
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 01:14)hassanrouhi نوشته: (2011-08-06 ساعت 22:32)arvin2000 نوشته: (2011-08-06 ساعت 21:58)mohammad.maleki نوشته: (2011-08-06 ساعت 20:24)arvin2000 نوشته: تحصیل در بیشتر کشورهای پیشرفته برای اهالی اونجا رایگانه ولی بعد از فارغالتحصیلی باید قسطی پس بدن
ولی دانشجویان خارجی باید تمام و کمال شهریه شونو بدن
دوست عزیز توی این دنیا هیچ چیزی مجانی نیست
چرا
چیز مجانی هست فقط باید زرنگ باشید و بتونید اونو مجانی بدست بیارید
میشه مجانی تو بهترین دانشگاه تحصیل کرد ولی اول باید باور داشت دوم زرنگ باشه یعنی از فرصت ها خوب استفاده کنه
شما وقتی مجانی توی بهترین دانشگاهها درس خوندی به ما هم بگو
در دو صورت میدونم که میشه
1-اینکه سیتیزن باشید (که بعد از فارغ التحصیلی باید پس بدید)
2-شاگرد ممتاز اونجا باشید که بازم اولش باید خرج زیادی بکنید
بازم میگم که اگر راهی هست که من نمیدونم شما به من بگو
سلام
همون طور که دوستمون گفتن تحصیل در دانشگاه های نروژرایگانه و بیشتر دانشگاه های فنلاند هم رایگانه!
در خیلی از دانشگاه های المان رایگانه و فقط چیزی در حدود 100یورو سالانه برای خدمات میگیرن.مابقی هم شهریه ای در حدود ترمی 500یورو دارند که بازم زیاد نیست.
اتریش هم خیلی از دانشگاه هاش شهریه ای در حدود ترمی 350یورو دارند.
بلژیک هم دانشگاه های ممتازی مثله K.U.Louvenشهریه ای برای خیلی از رشته ها در حدود سالی 500یورو داره.
میبینی که خیلی از دانشاه ها رایگان و یا با قیمت خیلی کم هست.
در ضمن خیلی از کشورها تحصیل توش رایگان و یا خیلی خیلی کم می افته.در ضمن در خیلی از جاها مثله کره اگه معدل ترمت معمولا از 16بالاتر بشه ترم بعد شهریه معاف میشی
میتونم پذیرش این دانشگاههارو بگیرم؟
شرایطش چیه؟
من دیپلم کار و دانش دارم
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.من فوق دیپلم گرافیک هستم و همسرم ترم 5 برق و الکترونیک آزاد .حالا میخایم بریم یه کشور اروپایی برای تحصیل(همسرم از اول برای کارشناسی بخونه و منم از کاردانی به کارشناسی) حدودا 50 60 میلیون هم پول داریم به نظر شما کدوم دانشگاه در کدوم کشور بریم که هم هزینمون کم باشه هم مدرک معتبر تر از ایران باشه و اینکه تحصیل به زبان انگلیسی باشه!
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید.مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
درباره ی کشور لتونی (لاتویا) کسی اطلاعاتی داره؟امنیتش چطوره؟هزینه ی زندگیش چطور؟
نیاز ضروری دارم به کمک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باور کنید ما ایرانیها هر جا پا بذاریم اونجا رو به گند میکشونیم.دورویی.دروغگویی.دزدی.چشم و هم چشمی.حسادت و...توخون ماست و حد و مرز هم نمیشناسه.ما هر جا بریم ایرانی هستیم و این خصلتهای بد باهامون میمونه.تا حالا دست کی رو گرفتیم؟تا حالا بدون چشم داشت برای کی کار کردیم؟میریم دکتر میشیم که پزش رو بدیم نه اینکه به مردم خدمت کنیم.میریم مهندس میشیم بجای اینکه از علممون توی پیشرفت استفاده کنیم دزدی یاد میگیریم.کاش من ایرانی نبودم.خودمون رو با این حرفا گول زدیم که ما دارای تمدن 3000ساله و از ایجور چیزا هستیم.الان چی داریم و کی هستیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کم هزینه ترین کشور اروپایی برای تحصیل در رشته زبان انگلیسی کجاست؟ و هزینه اش چقدر است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واسه محیط زیست تو مقطع دکتری پیشنهاد دوستان چیه؟هم از لحاظ علمی و هزینه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-24 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-24 ساعت 15:07 توسط taranoom.)
سلام. من 21 سالمه و میخام برا ارشد از ایران برم .و در رشته معماری درس میخونم . و الان ترم 6 هستم. معدلمم بالاس. میشه منو راهنمایی کنید. ترجیه میدم بورسیه بشم. زبان انگلیسی هم تا حدی بلدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پیدا کردن بورسبه توی مقطغ ارشد یه ذره سخته . دنبال دانشگاههای رایگان باشید به نظر من زودتر به جواب می رسید یا اگر وضع مالیتون اجازه نمیده فوق رو ایران بگیرید و برای دکترا با فاند یا اسکالرشیپ بیاید
موفق باشید