موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوره آرایشگاه مو ،ابرو و رنگ خیلی کاربرد داره درسته که باید اینجا دوره بگذرانید ولی وقتی مهارت کافی داشته باشید بعد از گرفتن مدرک براحتی کار پیدا میکنید واگر وارد باشید خودتون میتوانید مستقل کار کنید درآمدش عالیه کوتاهی مو از 25 تا 50 دلار بطور متوسط . من خانم ایرانی میشناسم که فقط کار بند و ابرو انجام میده تمام صورت وابرو 50 دالر و روزی حداقل 10 تا مشتری داره ایشون حتی مدرک هم نگرفته فقط بر حسب تجربه تو یک آرایشگاه هندی کار گرفته البته من درباره لسآنجلس حرف نمیزنم، در ضمن یک جایی هم هست که صاحبش هندیه و فقط کار واکس مو انجام میدن و همیشه سرشان شلوغ هست، به اینکارها فکر کنید ضرر نداره واگرایی در ایران دوره بگذرانید و مهارت کافی داشته باشید وعد بیایید اینجا مدرک بگیرید بقول خودمون نون تون تو روغنه!،،
رتبه:
2
2 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-14 ساعت 02:23)soufia نوشته: دوره آرایشگاه مو ،ابرو و رنگ خیلی کاربرد داره درسته که باید اینجا دوره بگذرانید ولی وقتی مهارت کافی داشته باشید بعد از گرفتن مدرک براحتی کار پیدا میکنید واگر وارد باشید خودتون میتوانید مستقل کار کنید درآمدش عالیه کوتاهی مو از 25 تا 50 دلار بطور متوسط . من خانم ایرانی میشناسم که فقط کار بند و ابرو انجام میده تمام صورت وابرو 50 دالر و روزی حداقل 10 تا مشتری داره ایشون حتی مدرک هم نگرفته فقط بر حسب تجربه تو یک آرایشگاه هندی کار گرفته البته من درباره لسآنجلس حرف نمیزنم، در ضمن یک جایی هم هست که صاحبش هندیه و فقط کار واکس مو انجام میدن و همیشه سرشان شلوغ هست، به اینکارها فکر کنید ضرر نداره واگرایی در ایران دوره بگذرانید و مهارت کافی داشته باشید وعد بیایید اینجا مدرک بگیرید بقول خودمون نون تون تو روغنه!،،
دوست عزیز لطف میکنید بگید شما کجا هستید.خانم من آرایشگره و کارش خوبه.اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
با تشکر
شماره کیس: 31xx تاریخ رویت قبولی: 8jun
کنسولگری: ankara تعداد افراد منظور در کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 24jul کارنت شدن کیس: 18nov
مصاحبه: 7jan ویزا یه ضرب
دریافت ویزا: 13 jan ورود به آمریکا: 21 apr دریافت گرین کارت: jun 22
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من در جنوب آمریکا هستم Memphis. خیلی عالیه اگر زبانشان در حد متوسط باشه و بیان اینجا مدرک بگیرند براحتی کار میکنن. بالاخره یکی دوسال اول هر کاری سخته ولی اینکار آینده خوبی داره. یک آرایشگاه میشناسم که زن و شوهر فیلیپینی صاحبش هستن و کارشان نسبت به آرایشگاه ایران پایینتر ولی همیشه شلوغن و خیلی خوب درآمد دارن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یک سوال داشتم اگر جواب داده بشه به من کمک بزرگی می کنه
آن هایی که مدرک دانشگاهی ندارند چه مدرک کوتاه مدتی می تواند برایشان شغل ایجاد کند ؟
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
سلام خدمت همه دوستان...
اگه بخوام یه کارواش واسه خودم بزنم، به نظر شماهایی که الان در امریکا زندگی میکنید،
1-بیزینس سود دهی هست یا نه؟
2-برای راه اندازی یه کارواش در حد معمول تقریبا چقدر باید هزینه کرد؟
3-شستشوی هر ماشین چند دلاره؟
4-این بیزینس در کدام ایالت یا شهر موفق تره؟
5-نوع اکثر کارواشها و طرز کارشون مثه کارواشای توی ایرانه (ابپاشی و کف و سپس ابکشی و خشک کردن) یا مثلا تمام اتوماتیک و غیره هستند؟
6-فرهنگ مردم به این شکله که خودشون ماشینشونو بشورن یا ببرن کارواش و اینکه چقد به نظافت ماشیناشون اهمیت میدن و از همه مهمتر شرایط محیطی طوری هست که ماشینا زود به زود کثیف شن و نیاز به کارواش داشته باشن؟
نظر خودم بیشتر روی دالاس-فورت وورثه
واقعا پیشاپیش خیلی خیلی از کمکها و راهنمایی هاتون متشکرم.
رتبه:
7
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز،
اگر برای خودتون یا آشنایانتون به دنبال کار میگردید، من در منطقه Rancho Bernardo در نزدیکی سن دیگو یک کار در زمینه Retail (فروشگاه) سراغ دارم. حقوق مینیمم میدهند و بصورت تمام وقت استخدام میکنند. 40 ساعت در هفته نیاز دارند مگر اینکه خودتون کمتر بخواهید. معمولا هم کسی رو به این راحتی اخراج نمیکنند. اگر بخواهید با پرداخت حق بیمه میتونید از بیمه پزشکی و دندانپزشکی بهره مند شوید. اگر تمایل داشتید، به من پیام خصوصی بدهید.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...
اوضاع کار دوربینهای مدار بسته و اعلام حریق اونجا چطوره؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]