موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
من نروژ نبودم . یه مهاجر عزیز میتونه بیشتر توضیح بده . در ثانی مگه امریکا و انگلیس رو مردم میچرخونن یا اینکه کلید خزانه دست مردمه ؟ شما در زمان مهاجرت انتظار داشتی بیارن بریزن تو جیب مبارک ؟ من بارها گفتم هر کسی که برای پولدار شدن قصد مهاجرت داره سخت در اشتباهه . چرا که هیچ جا مثل ایران نمیشه پول درآورد . اما اگه هدف آرامشه و حمایت و امکانات اجتماعی اون بحثش جداست . نظرتون بسیار بسیار محترم اما همه با درایت خودشون اقدام به مهاجرت میکنن
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود می خواستم بدونم واقعا داشتن مدرک دانشگاه آزاد اونم ازیه جای دور افتاده ایران، برای گرفتن ویزای تحصیل در نروژ تایید نمی شه؟ خواهش می کنم اگه اطلاعاتی دارید بگید.خیلی امیدوار بودم از طریق ویزای تحصیلی همراه همسرم به نروژ بریم و با پیدا کردن کارفرمای درست و حسابی ویزا رو تبدیل بهskill worke
Like the sun we will live to rise
Like the sun we will live and die
And then ignite again
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2013-07-25 ساعت 00:52)گلنسا نوشته: سلام و درود می خواستم بدونم واقعا داشتن مدرک دانشگاه آزاد اونم ازیه جای دور افتاده ایران، برای گرفتن ویزای تحصیل در نروژ تایید نمی شه؟ خواهش می کنم اگه اطلاعاتی دارید بگید.خیلی امیدوار بودم از طریق ویزای تحصیلی همراه همسرم به نروژ بریم و با پیدا کردن کارفرمای درست و حسابی ویزا رو تبدیل بهskill worke
هرمدرکی که تو ایران گرفتین و مورد تایید وزارت علوم ایران باشه ، همه جای دنیا ارزش داره. فرقی هم نداره ، ازاد ، دولتی ، غیر انتفاعی و..... . فقط باید مورد تایید وزارت علوم باشه.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من یه سوالی دارم آیا برای مهاجرت به نروژ هم مثل کانادا یا استرالیا امتیاز بندیو اینها وجود داره؟ یا فقط میشه اقامت ویزای کار و یا تحصیل گرفت؟
ایا هیچ گروه وکالتی هست که وکیل مهاجرتی به نروژ باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من داراي فرزندي 7 ساله هستم كه در زمان تولد به خاطر بي توجهي در اتاق عمل دچار كمبود اكسيژن و آسيب مغزي شده براي درمان بايد بازتواني بشه .
همسرم پرستاره و با توجه به وضعيت بالاي رفاه اجتماعي كشورهاي منطقه اسكانديناوي زندگي در اونجا رو به ما پيشنهاد دادن اگه امكان داره ما رو راهنمائي كنيد .
متشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لیسانس نقاشی دارم و مدرک تمام کارهای مربوط به عکاسی رو هم دارم الآن هم آتلیه عکاسی دارم. نامزدم هم لیسانس عمران داره میخواهم بدونم ما می توانیم از طریق کاری وارد نروژ بشیم و اگه می تونیم باید چه اقداماتی انجام بدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید من یه سوالی داشتم من شنیدم اگه به صورت غیر قانونی وارد نروز بشیم اونجا یه مدت حدود شش ماه تو اردوگاه نگه میدارن و بعدش بعد از اموزش زبان و بقیه کارا بهمون اجازه کار تو اون کشور رو میدن ایا این جریان از اساس واقعیت داره؟در ضمن من هیچ تخصصی ندارم و فقط مبلغی به اندازه 50 میلیون دارم.ایا امکان اقامت گرفتن برای من وجود داره؟