موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی میگه سن مهم نیست یکی دیگه میگه اگه 30 رد کردی اصلا نیا، یکی میگه حداقل قیمت اجاره تو منهتن 1500 واسه یه اتاق یکی دیگه میگه 600 یکی میگه اینجا مملکت سرمایه داری هست و یکی میگه برده داری ، یکی میگه من از صفر شروع کردم و هیچی نداشتم یمکی دیگا میگه اصلا بدون پول نمیییییشه اینجا شروع کرد یکی میگه اینجا خوردو خوراک ارزونه یکی دیگه میگه 2 برابر جاهای دیگس وووووو... واقعا دوستان درسته یه سری چیزا به ادمش بستگی داره ولی مثلا قیمت خوردوخوراک وبعضی چیزای دیگه ربطی به ادم نداره مثلا گوشت یا مرغ و .. مرغ در نیویورک 2 برابر مثلا پرتلند هست! یا دوستی دیگه فرمودن ارزونتر از جاهای دیگس تازه.. حالا اونی که این ها رو میخونه جز گیجی چی نصیبش میشه لطفا راهنمایی درست بفرمایید و از چیزی که اطلاع ندارید یا کاملا و دقیق نیست اصلا چیزی نگید خیلی بهتره تا این همه ضد و نقیض به وجود نیاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا جواب نمیدید! لطفا جواب سوال های منو یکی بده واقعا ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من واسه fall 2016 دنبال همخونه ای میگردم.دانشگاهم تو منهتنه.اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز. در مورد نیویورک اطلاعات می خواستم. برای دو نفر بدو ورود می خواستم بدونم هزینه ماهیانه چند دلار میشه ؟ با کرایه یک خونه یک خواب جای خوب ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-01 ساعت 14:17)nikijoun نوشته: سلام دوستان عزیز. در مورد نیویورک اطلاعات می خواستم. برای دو نفر بدو ورود می خواستم بدونم هزینه ماهیانه چند دلار میشه ؟ با کرایه یک خونه یک خواب جای خوب ؟
سوال منم هست
دوستانی که در اونجا زندگی میکنند لطف میکنند اگه پاسخ بدن
مرسی
?شماره کیس: 2017AS61XX
?تاریخ رویت قبولی:10 MAY
??تعداد افراد:1
?کنسولگری:ابوظبی
?تاریخ ارسال فرم:MAY 19
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-12 ساعت 00:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-12 ساعت 00:21 توسط ganboo.)
خیلی جالبه برام،تیتر زده ایالت نیویورک نه شهر نیویورک
شهر نیویورک در ایالت نیوجرسی هست.
بعد دوستان دارن از تجارب شون میگن در رابطه با موضوعی که ربطی به تایپیک نداره:دی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم امسال پاییز یا زمستان میام به نیویورک. کسی اگه دنبال همخانه میگرده لطفا پیغام بدین. متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای saeedm اگه ممکنه و اطلاعات دارید در مورد آپارتمان ارزون در اختیار من هم بگذارید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, من پنج سال پیش به آمریکا امدم, و در مهاجر سرا از تجربه بقیه دوستان زیاد استفاده کردم , از ابتدا به نیویورک آمدم اگر سوالی دارید از طریق ایمیل 40signdesign@gmail.com در تماس باشید امیدوارم بتونم کمکتون کنم