موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
وب سایت http://www.wildnatureimages.comیک سایت مصور بسیار جالب در رابطه با مناطق گردشگری و طبیعت آمریکا میباشد.
زندگی یعنی بخند، هر چند که غمگینی
ببخش، هر چند که مسکینی
فراموش کن، هر چند که دلگیری
این گونه بودن زیباست، هر چند که آسان نیست.
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باز هم سلام
این تارنما http://usa.ir یک وب سایت جامع در رابطه با زندگی در آمریکا ، تحصیل و همچنین دانشگاه های معتبر آمریکا به زبان فارسی میباشد.بازدید از این سایت خالی از لطف نیست.
زندگی یعنی بخند، هر چند که غمگینی
ببخش، هر چند که مسکینی
فراموش کن، هر چند که دلگیری
این گونه بودن زیباست، هر چند که آسان نیست.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من دنبال فروم های ایرانی های آمریکا مخصوصا لوس انجلس هستم کسی از دوستان سایتی انجمنی چیزی سراغ داره؟؟
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هم دنبال فورم های ایرانیها در مورد سانفرانسیسکو هستم که بتونم ارتباطاتتم رو با ایرا ن ی ای اونجا برقرار کنم کسی میشناسه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم من ویزای ir2 گرفتم سیتیزن میشم؟وقتی واسه من اقدام کردند که زیر 18 سال بودم اما الان نزدیک 21 سالمه؟و فرق ویزای IR2 و IR1 چیه؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
neighborhoodscout
این سایت میزان جرم وجنایت توشهرایه مختلف ومحله های ناامن رو مشخص میکنه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-08 ساعت 16:44
(2013-07-17 ساعت 18:56)j@vad نوشته: من دنبال فروم های ایرانی های آمریکا مخصوصا لوس انجلس هستم کسی از دوستان سایتی انجمنی چیزی سراغ داره؟؟
برو بالاا ...
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-13 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-14 ساعت 10:35 توسط golia.)
یکی از وبسایتهای مشهور برای دیدن آمار جرم و جنایت در شهرها و محلههای مختلف امریکا سایت http://www.crimereports.com/ هست. اگر Zip Code یا آدرس محل رو وارد کنید، روی نقشه محل و اطلاعات جرمها رو نمایش خواهد داد.
اگر میخواهید قبل از رسیدن به امریکا خونه اجاره کنید، اکیدا توصیه میکنم که به این وبسایت یا وبسایتهای مشابه سر بزنید و از میزان جرم و جنایت در محلهای که میخواهید خونه بگیرید اطلاع پیدا کنید و از محلههایی که میزان جرم و جنایت زیاده دوری کنید. البته در استفاده از این وبسایت به نوع جرم هم توجه داشته باشید. چون در امریکا خیلی از مسائل به پلیس گزارش داده میشه، شما در هر محلهای که نگاه کنید، ممکنه تعداد زیادی جرم مثل دزدیهای کوچیک ببینید ولی جرمهایی مثل دزدی مسلحه، قتل و امثال اینها اگر در منطقهای بیشتر از مناطق دیگه است، از اون منطقه خودداری کنید.
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست