سلام، من امروز خواستم عکسهای این تاپیک را دوباره تماشا کنم، ولی متأسفانه بعضی از عکسها عوض شده بود، و یک سری عکسهای بی ربط به جای عکسهای آمریکا جاشون رو گرفته بود. خیلی تعجب کردم، گفتم از دوستان مطلع بپرسم، ماجرا چیه؟ از طرفی از دوستان خواهش میکنم اگر هم باز عکسی از ایالتهای مختلف دارند اینجا بگذارند، تا بقیه استفاده ببرند. دستتون درد نکنه!
عکسهای زیادی از نیویورک دارم.عکاس حرفهای نیستم ولی به عکاسی علاقه دارم.حجم هر عکسی که گرفتم بالاست (۲ مگا پیکسل).ولی نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم.چند بار سعی کردم ولی با خطایه حجم زیاد عکس مواجه شدم...دوستان راهنمایی کنند که چطور اینجا میتونم share کنم؟؟
2011-06-08 ساعت 20:35 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-08 ساعت 20:38 توسط idn.)
(2011-06-08 ساعت 04:26)alireza.DKN نوشته: عکسهای زیادی از نیویورک دارم.عکاس حرفهای نیستم ولی به عکاسی علاقه دارم.حجم هر عکسی که گرفتم بالاست (۲ مگا پیکسل).ولی نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم.چند بار سعی کردم ولی با خطایه حجم زیاد عکس مواجه شدم...دوستان راهنمایی کنند که چطور اینجا میتونم share کنم؟؟
وارد سایت http://img98.net/ بشید
خودش گزینه ی تغییر سایز عکس رو داره
(2011-06-08 ساعت 20:35)idn نوشته:
(2011-06-08 ساعت 04:26)alireza.DKN نوشته: عکسهای زیادی از نیویورک دارم.عکاس حرفهای نیستم ولی به عکاسی علاقه دارم.حجم هر عکسی که گرفتم بالاست (۲ مگا پیکسل).ولی نمیدونم چه جوری اینجا آپلود کنم.چند بار سعی کردم ولی با خطایه حجم زیاد عکس مواجه شدم...دوستان راهنمایی کنند که چطور اینجا میتونم share کنم؟؟
وارد سایت http://img98.net/ بشید
خودش گزینه ی تغییر سایز عکس رو داره
و یا با فتوشاپ وارد image-->size
بشید میتونید کم کنید
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
دوست عزيز راه آسونتري هم هست :
عکس را با paint باز کن >گزينه resize را بزن > بعد بر حسب درصد Horizantal و vertical را 70 % کن ، تيک maintain acpect ratio را هم بردار.
چند بار اينکارا بکن حجمش کم ميشه.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
2011-06-27 ساعت 22:23 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-28 ساعت 00:49 توسط nicole.gemini.)
دیروز من رفته بودم six flags magic mountain در valencia, ca این چند تا عکس هم گرفتم.. البته نمیشه از نزدیک و از زیر راید ها عکس خوبی گرفت چون ارتفاعشان زیاد است و در کادر نمیافتند... من 2 تا از این thrill ها را سوار شدم که بعد از پیاده شدن از دومی" superman " دیگه تقریبا به گریه افتاده بودم.. و دیگه جرات نکردم راید دیگری سوار شوم... خیلی ترسناکه.. من نمیدونم چطور بعضی ها جرات میکنند و همه را سوار میشوند....البته این superman هم میگفتند ششمین راید ترسناکه دنیاست.... و صدای زیادی هم داره بنظر میاد با قدرت یک موتور هواپیما کوچک براه میافته..... اولیش goliath بود که خوب بهتر بود.....گرچه نمیدونم چندبار 180 درجه چرخیدم!!!!... یک ویدئو هم از دومین رایدی که رفتم را از you tube گذاشتم....نمیدونم جای همه تون .... خالی یا نه!!!!!...... http://www.youtube.com/watch?v=3WQXxZmLMFQ
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
(2011-05-27 ساعت 21:51)Sahar-Germany نوشته: سلام، من امروز خواستم عکسهای این تاپیک را دوباره تماشا کنم، ولی متأسفانه بعضی از عکسها عوض شده بود، و یک سری عکسهای بی ربط به جای عکسهای آمریکا جاشون رو گرفته بود. خیلی تعجب کردم، گفتم از دوستان مطلع بپرسم، ماجرا چیه؟ از طرفی از دوستان خواهش میکنم اگر هم باز عکسی از ایالتهای مختلف دارند اینجا بگذارند، تا بقیه استفاده ببرند. دستتون درد نکنه!
دلیل سایت ایمیج 98 هست که کلن یک 4 ماهی میشه داره این کارا رو می کنه و هر دفعه یک عکس رندم رو به جای عکس اصلی نمایش میده
الان دیگه توی هیچ فرومی عکس توی این سایت نمی گذارند ولی دوستان توی این فروم هنوز این سایت رو تبلیغ می کنند ؟؟!
(2011-06-09 ساعت 15:31)farzad-it نوشته: دوست عزيز راه آسونتري هم هست :
عکس را با paint باز کن >گزينه resize را بزن > بعد بر حسب درصد Horizantal و vertical را 70 % کن ، تيک maintain acpect ratio را هم بردار.
با Paint نه، با Microsoft Picture manager
چرا نه؟
به خدا من با Paint اين کارا انجام ميدم.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
(2011-06-09 ساعت 15:31)farzad-it نوشته: دوست عزيز راه آسونتري هم هست :
با Paint نه، با Microsoft Picture manager
چرا نه؟
به خدا من با Paint اين کارا انجام ميدم.
با هردوی اینها میتوان این کار را انجام داد اما با Paint ویندوز کیفیت تصویر بشدت کاهش پیدا می کند. بهتر این است که با نرم افزار های پیشرفته تر مثل Photoshop این کار را انجام دهید که کیفیت تصویر به اندازه paint کاهش پیدا نکند.
البته بصورت آنلاین (بطور مثال در این سایت : http://www.shrinkpictures.com و این سایت : http://www.picresize.com) هم می توان این کار را انجام داد.
البته از مدیران عزیز سایت عذرخواهی می کنم بخاطر اینکه پست من با موضوع تاپیک ارتباطی نداشت.
سلام دوستان من این عکس را میزارم اما همه فکر میکنن از اینترنت گرفتم اما این عکس را در سفر قبلیم گرفتم بقیا عکسها هم توش خودم هستم اما اگه میخواستید بگید تا بفرستم
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
(2011-07-03 ساعت 23:27)mom نوشته: سلام دوستان من این عکس را میزارم اما همه فکر میکنن از اینترنت گرفتم اما این عکس را در سفر قبلیم گرفتم بقیا عکسها هم توش خودم هستم اما اگه میخواستید بگید تا بفرستم
واقعا تصویر بسیار زیبا و دیدنی است. وقتی منظره زیبا و دیدنی باشد عکاس حرفه ای نیازی نیست. عکس خودش زیبا می شود.
2011-08-04 ساعت 01:15 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-04 ساعت 01:17 توسط ابی22.)
من آمریکا نرفتم .... ولی بعد از ورود به آمریکا میرم ایالت جورجیا ... شهر آتلانتا ....... این عکسها هم از آتلانتا است ....
شهر آتلانتا ... ایالت جورجیا
دیدنی ترین آکواریوم
بریم یه بیس بال هم بزنیم
آتلانتا
آکواریوم بزرگ شهر آتلانتا
اینجا میشه آدرس من هر وقت اومدین بیایی پیش من یه سر بریم بیرون و چرخی بزنیم ....
من هي به دالاس نگاه مي كنم هي به شيكاگو !! هي در مورد اين تحقيق مي كنم هي در مورد اون !! يه دلم دالاسه يه دلم شيكاگو !!
ولي فكر مي كنم اگه بيام امريكا براي شروع برم دالاس و محدوده شهر هاي اروم پلانو و ايروينگ و فريسكو و اون طرف ها !! اينم عكس چند تا خونه از ديد ما رويايي و از ديد امريكايي معمولي در پلانو و اطراف :