2010-02-07 ساعت 01:43
آقا حجت.. بسيار از گفته هاتون لذت بردم.. واقعا عرض ميكنم..
فل واقع! موجب شد بيشتر فكر كنم.. ازتون متشكرم..
من وقتي يه سكه رو 100 بار ميندازم هميشه نزديك به 50 50 شير يا
خط مياد.. غير از اينه!؟ ميتونين امتحان كنين.. اگر 1000 بار بندازين ديگه واقعا به 50 50 نزديك ميشه.. نميشه؟!
چند اتفاق 2 حالته(فقط اتفاقاي 2 حالترو عرض ميكنم) تو زندگيمون افتاده كه
يادمون مياد؟! خيلي زياد... مثل سكه بايد نزديك به 50 50 باشن ديگه..مگه نه؟! پس چرا نيستن؟!؟!
احتمالات تا جايي كه من ميدونم يه علمه كه شركتاي بزرگ دنيا بدون استفاده ازش به هيچ جايي نميرسن...
50-50 با 49-51 واسشون آسمون تا زمين فرق داره حتي براي 10 مورد مستقل..
من نميگم احتمالات اتفاقات رو به وجود ميارن!.. احتمالات علم برسي اتفاقاته..همين..كه با استفاده ازش ميشه پيش بيني كرد...
يه مثال.. احتمال اينكه شما يه ماشين تو قرعه كشي بانك برنده بشين چقده!؟
0.00001% يا كمتر..نه؟!
حالا بحث من اينه.. كه اين اتفاق با اين احتمال كنترل ميشه؟!!! به وسيله خدا يا تفكرات خودمون يا هرچي....آره يا نه فقط راندومه؟!
اين پيش بيني كه بهم ميخوره بعضي وقتا و ثابت ميكنه كنترل ميشن اتفاقا.
بازم مثال:
نشده پشت سر هم بد بياري و يا خوش بياري! بيارين؟!؟!
حتما شده... ياذتون نره واسه اين ميگم پشت سر هم چون ديگه اينجا مسقل نيستن..
احتمال 0.25 * 0.25 *0.25* 0.25 *0.25*0.25.......(18 تا از اينا در مورد امتحان فيزيك بنده لازم بود تا من 20 بگيرم)
طبق قوانين پيش بيني احتمالات بنده بايد بيشتر از 1000000000000 بار امتحان ميدادم و شانسي جواب ميدادم تا بلخره 20 بشم!
آره درست ميفرماييد شايد بازم نميشدم! شايدم خيلي زودتر ميشدم...
ولي ....... اين تن بميره...جون من! اين عجيب نيست؟!؟!!
ميدونمممممم عجيبه ولي شدنيييي......
بحث من سر همين عجيب بودنه... چرا اينطوري شد!؟
و 1000 ان مثال ديگه كه تويه ذهن خودتون و ديگر دوستان هست...
فكر اينو بكنين كه زماني اينقد قدرت داشته باشيم رو اتفاقات تاثير بزاريم كه بتونيم 20-30 بار پشت سر هم در سكه انداختن شير بياريم!!!
فل واقع! موجب شد بيشتر فكر كنم.. ازتون متشكرم..
من وقتي يه سكه رو 100 بار ميندازم هميشه نزديك به 50 50 شير يا
خط مياد.. غير از اينه!؟ ميتونين امتحان كنين.. اگر 1000 بار بندازين ديگه واقعا به 50 50 نزديك ميشه.. نميشه؟!
چند اتفاق 2 حالته(فقط اتفاقاي 2 حالترو عرض ميكنم) تو زندگيمون افتاده كه
يادمون مياد؟! خيلي زياد... مثل سكه بايد نزديك به 50 50 باشن ديگه..مگه نه؟! پس چرا نيستن؟!؟!
احتمالات تا جايي كه من ميدونم يه علمه كه شركتاي بزرگ دنيا بدون استفاده ازش به هيچ جايي نميرسن...
50-50 با 49-51 واسشون آسمون تا زمين فرق داره حتي براي 10 مورد مستقل..
من نميگم احتمالات اتفاقات رو به وجود ميارن!.. احتمالات علم برسي اتفاقاته..همين..كه با استفاده ازش ميشه پيش بيني كرد...
يه مثال.. احتمال اينكه شما يه ماشين تو قرعه كشي بانك برنده بشين چقده!؟
0.00001% يا كمتر..نه؟!
حالا بحث من اينه.. كه اين اتفاق با اين احتمال كنترل ميشه؟!!! به وسيله خدا يا تفكرات خودمون يا هرچي....آره يا نه فقط راندومه؟!
اين پيش بيني كه بهم ميخوره بعضي وقتا و ثابت ميكنه كنترل ميشن اتفاقا.
بازم مثال:
نشده پشت سر هم بد بياري و يا خوش بياري! بيارين؟!؟!
حتما شده... ياذتون نره واسه اين ميگم پشت سر هم چون ديگه اينجا مسقل نيستن..
احتمال 0.25 * 0.25 *0.25* 0.25 *0.25*0.25.......(18 تا از اينا در مورد امتحان فيزيك بنده لازم بود تا من 20 بگيرم)
طبق قوانين پيش بيني احتمالات بنده بايد بيشتر از 1000000000000 بار امتحان ميدادم و شانسي جواب ميدادم تا بلخره 20 بشم!
آره درست ميفرماييد شايد بازم نميشدم! شايدم خيلي زودتر ميشدم...
ولي ....... اين تن بميره...جون من! اين عجيب نيست؟!؟!!
ميدونمممممم عجيبه ولي شدنيييي......
بحث من سر همين عجيب بودنه... چرا اينطوري شد!؟
و 1000 ان مثال ديگه كه تويه ذهن خودتون و ديگر دوستان هست...
فكر اينو بكنين كه زماني اينقد قدرت داشته باشيم رو اتفاقات تاثير بزاريم كه بتونيم 20-30 بار پشت سر هم در سكه انداختن شير بياريم!!!
چيزي به اسم شانس وجود نداره