موضوعها: 0
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
2010-08-27 ساعت 20:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-27 ساعت 20:56 توسط iust_software.)
سوت کف
کلیر شدم هوررررراااااااااااااااا
الان تازه دیدم
من چقدر باحالم اینقدر بیخیال دیده بودین =))
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیس نامبرها رو از سایت سفارت (لیستی که برای مصاحبه اعلام میشه) تهیه کردم. بعدش هم با شماره هایی که کلییر می شوند مقایسه کردم. البته، برای دو سه ماه که خودم درگیر پروسه مصاحبه و کلییرنس بودم، این شماره ها رو چک کردم (از بهمن 88 تا خرداد 89) . نتیجه:
فقط تعداد اندکی نیاز به پروسه کلییر نداشته اند (روز مصاحبه ویزا دریافت کرده اند) و می شود گفت بیش از 80 تا 90 درصد کلییرنس خورده اند و برگ آبی دریافت کرده اند.
به طور متوسط در دوره فوق (بهمن 88 تا خرداد 89) بین 39 تا 56 روز از تاریخ مصاحبه، نتیجه کلییرنس اعلام شده. البته چند نفری هم بودند که کمتر از 39 روز حتی یکنفر 12 روز (که ظاهرا دو بار مصاحبه داشته!) و البته تعدادی هم بیشتر از 55 روز منتظر کلییرنس بوده اند.
کلیرنس من 46 روزه از سفارت آنکارا اومد. (دلیل دریافت برگه آبی و داخل شدن در پروسه کلییرنس احتمالا رفتن به سربازی بوده)
راستی یکی از همسفرهایی که با ما برای مصاحبه (اواسط فروردین) همسفر بود، اواخر مرداد (بعد از 5/4 ماه) کلییر شد! پس خیلی نگران دیر شدن نباشید.
ضمنا طبق گفته پیش کسوت ها و سال بالایی ها! معمولا به ماه های آخر لاتاری (آخر سپتامبر) که نزدیک شویم، سرعت کلییرنس زیاد میشه!
ما هفته آینده عازم دالاس هستیم، امیدوارم هر چه زودتر همدیگه رو در بلاد ک.ف.ر ببینیم!
با آرزوی کلییر شدن همه اهالی مهاجرسرا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
برنده کیس یک ماه بعد از مصاحبه
نفر دوم 27 آگوست ( 107 روز بعد از مصاحبه )
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ما امروز کلیر شدیم اینم اطلاعاتمون:
مدرک تحصیلی برنده( خانم ) : مهندسی کامپیوتر نرم افزار
سربازی :-
شغل دولتی نداشتم
سفر خارجی : امارات . ترکیه
فرم 9سوالی به من ندادن
کلیرنس : روز مصاحبه 4 اوریل
اسپانسر مالی نداشتیم فقط حساب بانکی
مدرک تحصیلی (همسر) : دکتری دامپزشکی(کار بازرگانی دارو)
سربازی : معاف
شغل دولتی نداشتم
سفر خارجی : فرانسه . بلژیک . انگلستان . ترکیه . امارات
فرم 9سوالی به من ندادن
کلیرنس : 149 روزاز طریق ایمیل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما براي 12 jul رفتيم مصاحبه به ما تبريك گفت و براي كليرنس 2 تا 4 هفته گفت طول ميكشه ولي الان 50 روز گذشته و هنوز خبري نيست . خيلي نااميد شديم .
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان 10 ثانیه پیش از ابوظبی به من خبر رسید خانم یزدانی از بچه های 2010 هستند که امروز صبح در ابوظبی مصاحبه داشت
و خدا را شکر بدون کلیرنس ویزاشا گرفت
برای یاد اوری بیشتر:
دوستانی که در گرده همایی حضوری سوم اصفهان شرکت کردند میدانند: خانمی که هنر مند بود و نمونه کار هاشونا اورده بودند و مشکل اسپانسر داشتند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-03 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-03 ساعت 15:58 توسط amirhessam.)
سلام
من اصلا ً یادم نمیاد این نظر سنجی رو پر کرده باشم چون هنو منتظر کلیرنسم و الآن دیدم منم جزو اونهایی هستم که نوشته تا سپتامبر نیومد ویزا باطل شد!!!!! با قلب من بازی نکنین پاکش کنین.
یه سوال میدونید توی این سالها چند نفر بخاطر دیر اومدن کلیرنس نتونستن ویزا بگیرن و دلایلش چی بوده؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . بعد از 57 روز كليرينس ما آمد و خيلي خوشحال شديم . اميدوارم كه همه خوشحال بشوند . غير از اينطور انتظار هاي كشنده ما براي همه جور سختي آماده ايم .