موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-04 ساعت 03:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-04 ساعت 03:56 توسط kavoshgarnet.)
اين فاجعه است سايت ف.ي..لت.ر شده و با ضد ف.ي..ل.ت.ر هم نمي توانم راي بدهم
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-04 ساعت 07:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-04 ساعت 07:29 توسط lexington.)
با کمال تشکر از پیام عزیز و صدرای گرامی
در حقیقت چون بنده نمیدانستم به چه شکل این خبر رسانی را داشته باشم از آقایان درخواست کردم که به نحوی که صلاح میدانند، لطف فرموده و اقدام نمایند که از این بابت تشکر میکنم.در اینجا اجازه میخوام اطلاعات ناقصی که در این مورد بدستم رسیده است را با شما عزیزان به مشارکت بگذارم.
آنطوری که بحث است، سازمان ملل قصد دارد این جشن همیشه ایرانی(نوروز) را در تقویم بین المللی ثبت نماید و از آنجاکه کشورهای دیگر نیز همچون تاجیکستان و افغانستان و... هم نوروز را جشن میگیرند و متاسفانه متاسفانه، بدبختانه، شوربختانه، .... مدعیان ایرانی نمای ... بر ایران، عزا را بر هرشادی میپسندند و در حالیکه میدانند که خندان هنر است و گریاندن کار هر مرغ شومی است ولی چه کنند که دوام و بقای مادی و ....خود را در سیاهی جسته اند. در این وانفسا، سازمان ملل هم، ثبت این رخداد جهانی را به نام افغانستان خواهد نوشت؛ مگر اینکه یک میلیون امضای اینترنتی جمع آوری شود.
همانطور هم که میبینید؛ آنچه که برای آنان مهم نیست همین چیزهاست؛ ولی خدا نکنه که در قارقوزآباد سفلی روسری یک زنی از سرش بیفتد که واویلاست و عزای عظما. در تعجبم که حتی بعضی از این هموطنانم که به محض ذکر سخنی، دائم دم از کورش و داریوش و .... میزنند کجایند؟؟ گفته اند که از 70 میلیون ایرانی؛ حدود 5میلیون کاربر ثابت اینترنتی داریم و ماشالله فقط بیش از یک میلیون فقط توی آمریکا زندگی میکنند و الان دلواپس 400 هزارتا امضا هستیم در حالیکه هیچگونه مشکل و عواقبی ندارد.
فقط نیاز به اسم و فامیل و یک آدرس ایمیل دارد تا نامه ی رسید ثبت نام شما به آن ارسال شود. متاسفانه من از کامپیوتر سررشته ای ندارم وگرنه مثل یکی از هموطنانم که با استفاده از نام های مختلف و WI-FI های مختلف(که من نمیدونم چی چیه!؟) به دفعات ثبت نام کرده، اقدام به این کار به ظاهر نادرست میکردم. البته فقط و فقط در عوض عزیزانی که در ایران هستند و از نعمت اینترنت پر سرعت ت ت!!! بهره مند هستند و امکان ثبت نام ندارند
.
بیایید تا یکبار دیگر همه دست به دست هم دهیم و نشان دهیم که نه تنها خلیج فارس، همیشه فارس خواهد ماند؛ بلکه نوروز را همانطور که طی سالها نتوانستند از دل و روح ایرانیان بگیرند؛ در تقویم بین الملل هم نمیتوانند به نام کشوری دیگر ثبت کنند؛ ولو که ادعا کنند روزگاری تمام تاجیکستان و افغانستان و حتی ترکیه و قسمتی از اروپا ؛ بخش کوچکی از امپراطوری پرشیا بوده اند.
شما عزیزان جوان با تلاش خود کاری خواهید کرد که همچون ما ایرانیان نسل گذشته، شرمنده ی پاسخ فرزندانتان نخواهید شد؛ وقتی که میپرسند: چرا؟
میبخشید طولانی شد..........موفقیّت روزافزون نصیبتان باد.........روزهای پر ازسلامت و پیروزی را برایتان آرزو میکنم....بدرود...ارادتمند حمید
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
من هم ديشب با اينكه نزديك صبح بود و خسته بودم كمي نگران شدم اما با توجه به اينكه بيش از 614000 نفر تا آن لحظه امضا كرده بودند فرض بر صحت گرفتم. الان كمي توجه كردم از نظر نگارشي و ويرايشي اشتباه داشت مثلن F or با يك فاصله و دو سه مورد ديگر (آن هم در مركزي به اين مهمي و موضوعي مهمتر!!!). از دوستاني كه مي توانند حضوري به مركز فرهنگي مراجعه كنند يا تلفني سوال كنند و يا حتي ايميل بزنند و صحت و سقم آن را بپرسند.
البته در صورتي كه هدف درست باشد و حتي نتيجه هم ندهد اصل مطلب بسيار خوب است و قدرت نفوذ ايرانيان را نشان مي دهد و زيبايي ظاهر كار زياد مهم نيست. همه مي دانند كه افغانستان و تاجيكستان حتي اگر بسيج عمومي هم بدهند صد هزار راي آنلاين هم نمي توانند جمع كنند.
من خودم از سايت مركز فرهنگي بررسي ميكنم و در صورت صحت آنرا در امضاي خودم مي گذارم.
SIMAي گرامي به نظر من اگر اين به نفع كشور ديگري نباشه و حتي قبلا هم ثبت شده باشه باز بد نيست البته من از موضوع ثبت آن را نديدم . فقط بحث آوردن در تقويم سازمان ملل بود. اشتباه مي كنم؟
موضوعها: 1
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-04 ساعت 16:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-19 ساعت 12:14 توسط shahram1347.)
(2010-02-04 ساعت 07:04)lexington نوشته: در تعجبم که حتی بعضی از این هموطنانم که به محض ذکر سخنی، دائم دم از کورش و داریوش و .... میزنند کجایند؟؟ گفته اند که از 70 میلیون ایرانی؛ حدود 5میلیون کاربر ثابت اینترنتی داریم و ماشالله فقط بیش از یک میلیون فقط توی آمریکا زندگی میکنند و الان دلواپس 400 هزارتا امضا هستیم در حالیکه هیچگونه مشکل و عواقبی ندارد.
آقا حميد گل چرا ناراحتي عزيز دل برادر ما اينجائيم ، نترس ، تا من حقير و كاوشگر خان بزرگوار را داري غم نخور. من به نداي شما لبيك گفتم و 100هزار نيروي كمكي پياده و 20هزارگارد زرهي و 15 هزار كماندار زبده سايت سرزمين پارسيان http://www.sarzaminparsian.net را از دوست گرامي ام درفش كاوياني ( مدير كل محترم سايت) جهت امضا نمودن طومار دريافت كردم
اين هم عين جملات بنده در سايت فوق
نقل قول:با درود خدمت دوستان ميهن پرست
با عرض پوزش از هموندان گرامي ،سخنم را با اندوه فراوان شروع مينمايم.
اخيرا انجمن ايرانيان كاليفرنيا طوماري جهت اعتراض به عمل سازمان ملل براي ثبت جهاني نوروز باستاني اين يادگار معنوي نياكان ما را به نام افغانستان تهيه نموده است . كافي است . ((ثبت جهاني نوروز به نام افغانستان)) را در موتور جستجوگر گوگل ثبت كنيد و نتيجه را ببيند.
هموندان گرامي همانطور كه ما اجازه نداديم نام جعلي خليج عربي جايگزين نام زيباي خليج هميشگي فارس شود . اينبار همت بخرج داده و جهت امضاي طومار بالا، هموطنانمان ( حداقل يك ميليون امضا) را ياري دهيد . با عرض پوزش از دوست بزرگوارم جناب درفش كاوياني و ديگر دوستان . آنقدر ناراحت هستم و بخود ميگويم : تا ديروز تركيه مولوي را از ما به تاراج برد و كشورهاي حاشيه خليج فارس ، خواستند نام خليج فارس را به نام جعلي عربي تغيير دهند كه در اين امر ناكام ماندند . پس بر ماست كه نسبت به اين امر سكوت نكرده و نگذاريم فرهنگ ديرينه كشور عزيزمان (پرشيا) به يغما رود. دوستان گرامي. بنده به سهم خود پنج بار با اسامي مختلف و ايميل هاي ساختگي طومار را امضا نمودم . آمار امضا كنندگان تا اين تاريخ 615108 نفر ميباشد
اينهم آدرس جهت امضا نمودن. وقت تنگ است دوستان
http://www.petitiononline.com/norouz
هموندان گرامي در صورت ....ف ....L .... I.....ت....ر شدن .به آدرس زير مراجعه كرده و سپس آدرس بالا را وارد كنيد و طومار را امضا نمائيد
https://parsp........r.......o.......x........y.info
توجه نمائيد دوستان با هر نوع p.....r.....o.....x........y باز نميشود.
پيروزي شما فرزندان ايران زمين را از اهورمزدا خواستارم. بدرود
(( اهورمزدا، اين سرزمين را ، از سپاه دشمن ، ديو دروغ ، خشكسالي بپاياد))
داريوش اول هخامنشي
جا دارد از حساسيت شما و دوستان تشكر نمايم و بويژه از پيام خان عزيز كه اين خبر را به صدرا رساند .پيروز باشيد
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]
موضوعها: 1
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-04 ساعت 18:00)@Š!M نوشته: (2010-02-04 ساعت 16:39)kavoshgarnet نوشته: شما راي داديد؟
ممنون بابت تحقیق
من رای دادم و مشکلی نداشت.اگه این همون پتیشین 300 هزار امضا باشه که منم قبلا رای دادم بنابراین بقول شما باید پیام تکراری بده که پیامی برای من نداد!!!
چه پیامی به شما میده که امضاتون ثبت نمیشه؟؟
سلام خدمت شيما خانم گرامي و دوست عزيز كاوشگر و همه دوستان
من خودم تا آلان حدود 15 بار با اسامي و ايميلهاي من درآوردي امضا كردم و مشكلي برايم پيش نيامد. بازهم وقت كنم امضا ميكنم
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم نهایتا آی پی ها رو چک می کنن برای اطمینان از حقیقی بودن تعداد امضاها.اپه اینجوری باشه هر پتیشینی رو میشه براحتی براش کلی امضا جمع کرد؟؟؟ البته حتی امکان تغییر آی پی و کلکهای دیگه هم هست.نمیدونم مطمئن نیستم ولی حدس میزنم کنترل می کنن
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
خود من با سه تا ایمیل مختلف دیگه هم امروز رای دادم .
از اونجایی که بدلیل خاصی اینترنت من فی...ل...ت..ر نداره خیلی راحت تونستم اینکار رو کنم و امضا هام هم اضافه شد.