موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
به نظر شما تغيير نام خانوداگي(منظورم حذف پسوند نيست)، ميتونه تاثيري در روند دريافت ويزا داشته باشه؟ آيا كسي بوده كه به اين خاطر رد شده باشه؟
من همراه نامه اول، ترجمه رسمي شناسنامه م رو هم فرستادم. چند بار هم ايميل زدم گفتن در حال پروسس هست. اما ايميل آخر جواب داد كه مچ نيست و من دوباره ايميل زدم و جريان رو گفتم. هنوز جوابي ندادن.
اگه نظر دارين بگين ممنون ميشم.
موفق باشيد
Impossible n'est pas français!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه
این بند های 6 و 9 تو نامه 2 یعنی چی؟ لطفا" راهنماییم کیند
در مورد بند 8 من که تا حالا زندان نرفتم باید چه کنم ؟ بازم باید مدرکی چیزی جور کنم؟
این مدرک سابقه پلیس هم که دیگه برا ایران لازم نیست نه؟
6. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member
8. COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a certified copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty.
9. CONTACT INFORMATION: Please fill out the contact form provided in this packet.
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-18 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-18 ساعت 14:30 توسط matinam.)
(2010-01-17 ساعت 11:46)seravin نوشته: (2010-01-17 ساعت 11:43)gmah نوشته: سلام دوستان
منظور از full photocopy of passport در نامه دوم چیه؟ یعنی از تمام صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید هم کپی بفرستیم؟
ممنون
درسته باید از تمام صفحات پاسپورت حتی سفید هم کپی بفرستید
سلام در نامه دوم من اصلا كلمه full وجود ندارد
(2010-01-18 ساعت 12:53)sepehr_sp نوشته: سلام خدمت همه
این بند های 6 و 9 تو نامه 2 یعنی چی؟ لطفا" راهنماییم کیند
در مورد بند 8 من که تا حالا زندان نرفتم باید چه کنم ؟ بازم باید مدرکی چیزی جور کنم؟
این مدرک سابقه پلیس هم که دیگه برا ایران لازم نیست نه؟
6. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member
8. COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a certified copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty.
9. CONTACT INFORMATION: Please fill out the contact form provided in this packet.
سلام چرا در نامه دوم من اين آيتمها وجود ندارد؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من یه سوال داشتم:
الان جایی خوندم که یکی از مواردی که باعث باطل شدن گرین کارت میشه این هستش که در مدت زمانی که بعد از گرفتن گرین کارت اگر در خارج از امریکا زندگی میکنین اظهارنامه مالیاتی ارائه ندین. یعنی مثلا من که بعد گرفتن گرین کارت میخوام بیام ایران 2-1 سال(با پاسپورت سفید) باید مالیات بدم چیزی؟
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آيا زماني كه براي مديكال مي رويم بايد ناشتا باشيم؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم وقتی برای مصاحبه میرویم
1. ایا از جاهایی که کار کردیم و یا داریم کار میکنیم نامه ای باید بگیریم و یا رزومه کاری هم باید ببریم و یا فقط به صورت شفاهی می پرسن که کجاها کار کردی و احتیاجی به سند و مدرک نیست؟.در صورتی که اون شرایط دیپلم به بالا را هم دارم.
2.ایا سابقه دفترچه تامین اجتماعی قابل تر جمه هست؟و اصلا احتیاجی هست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سئوا ل از اوناییی که مصاحبه رفتن
من مدرک لیسانسم موقت و هنوز اصلش نیومده و برا مارچ کارنت شدم آیا فقط ترجمه بدون تایید وزارت علوم قابل تایید هستش؟ من چیکار کنم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اونهايي كه قبل از ما كارنت شدن و وقت مصاحبه گرفتن مي شه بگن ايميل مربوط به زمان مصاحبه رو كه به كي سي سي مي فرستيم چند روزه جواب مي دن؟ ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نامم روزه مصاحبه دستم رسيده من 4روز قبلش فهميدم تاريخمو زنگم زدم آنكارا ولي گفتن خط تلفنهاي داخلي خرابه كسي هست كه بتونه به من كمك كنه و بگه مشكلي ايجاد ميكنه برام . نميدونم از چه راهي سريعتر تاريخو عوض كنم؟
2010AS0000259#