کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
sniffer جان هر امضایی که در فرم اولیه کردی اون امضا باید در تمام مراحل کارت باشه و دیگه هم تغییرش نده
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
آیا دیپلم نظام جدید کار و دانش + 1 ترم دانشگاه فنی حرفه ای قابل قبوله؟
اگه نه ، 2 ترم چی؟
فکر نکنین دارم چونه می زنما
لطفاً همه پست هامو بخونین و یه فکری به حالم کنین!
ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته: سلام
آیا دیپلم نظام جدید کار و دانش + 1 ترم دانشگاه فنی حرفه ای قابل قبوله؟
اگه نه ، 2 ترم چی؟
فکر نکنین دارم چونه می زنما
لطفاً همه پست هامو بخونین و یه فکری به حالم کنین!
ممنونم.

یک ترم یا دو ترم مورد قبول نیست اصل برا اونا مدرکه در ضمن تحصیلات دانشگاهی به عنوان تحصیلات تکمیلی حساب میشه.
بهترین راه برای شما گرفتن مدرک پیش دانشگاهیه.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
سلام masih جان من هم از جمله افرادی هستم که نامه اول رو دریافت نکردم .اتفاقا همین امروز برای kcc نامه زدم از انکه بهت این جواب رو دادن خیلی خوشحالم احتمالا مورد من هم وضعیت تورو خواهد داشت تازه من یه مشکل دیگه هم دارم که تارخ تولدم رو یک سال تو ثبت نام اینترنتی اشتباه زدم ولی با مطالعه سفرنامه های دوستان 2009 خیلی به ریفیوز نشدنم امیدوار شدم.

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: masih
سلام mahmoud 2010عزیز
دوستم بهت تبریک میگم
امیدوارم همیشه همینطور خوش شانس باشی
موفق باشی
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mahmoud 2010
محمود 2010 سلام.
به نظر من بعد اینکه نامه اول رو براتون فرستادند موضوع یکسال اشتباه رو باهاشون در میان بگزارید تا مشکلی پیش نیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: mahmoud 2010
سلام
من چند سال پیش پسوند فامیلم رو برداشتم ولی تمام مدارک دبیرستان و دانشگاهم با اون پسوند هست.از اونجایی که در قسمت ملاحضات شناسنامه هست این مطلب رو میفهمن ؟مشکلی نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: سلام
من چند سال پیش پسوند فامیلم رو برداشتم ولی تمام مدارک دبیرستان و دانشگاهم با اون پسوند هست.از اونجایی که در قسمت ملاحضات شناسنامه هست این مطلب رو میفهمن ؟مشکلی نیست؟

نه مشکلی نیست چون قسمت ملاحضات شناسنامه هم ترجمه میشه و اونا این مطلب رو میفهمن اما باز برای محکم کاری مدارک مربوط به برداشتن پسوند فامیلتون رو ترجمه و با خودتون ببرید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
اخه مدرک خاصی ندارم .فقط توی ترجمه های شناسنامها قسمت ملاحضات ترجمه شده.برم از ثبت احوال گواهی بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:

من دیروز به کیسیسی ایمیل زدم برای تایید دریافت نامم ولی هنوز جواب نیومده
اینو بگم که من توی فرم ثبت نامم اچ اخر اسمم رو نگذاشتم ولی توی فرم ارسالی گزاشتم توی این ایمیل هم مثل فرم ثبت نامم اچ رو ننوشتم نظرتون چیه؟؟؟؟ هنوز جواب ندادن این کیسیسی هم ما رو گشت
پاسخ
تشکر کنندگان:
f.o نوشته: سلام:

من دیروز به کیسیسی ایمیل زدم برای تایید دریافت نامم ولی هنوز جواب نیومده
اینو بگم که من توی فرم ثبت نامم اچ اخر اسمم رو نگذاشتم ولی توی فرم ارسالی گزاشتم توی این ایمیل هم مثل فرم ثبت نامم اچ رو ننوشتم نظرتون چیه؟؟؟؟ هنوز جواب ندادن این کیسیسی هم ما رو گشت
در مورد ایمیل آیا وقتی ایمیل زدید یک ایمیل خودکار براتون اومد؟
اگه اومد نگران نباشید چون سرشون شلوغه شاید یکی دو روز بعد جوابتون رو بدند.
در مورد اسم کار درست رو انجام دادید اما حتما بعد از تایید دریافت مدارک توسط kcc یه ایمیل بهشون میزنید و در اون عنوان میکنید که در هنگام ثبت نام اینترنتی اسمتون رو اشتباه نوشتید و اسم صحیحتون رو هم مینویسید و از اون ایمیل و جواب kcc یه پرینت میگیرید برا روز مصاحبه
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: اخه مدرک خاصی ندارم .فقط توی ترجمه های شناسنامها قسمت ملاحضات ترجمه شده.برم از ثبت احوال گواهی بگیرم؟

با اینکه به نظر میاد همون توضیح تو قسمت ملاحضات کافی باشه
اما هر چی با دست پرتر برید بهترهWink
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady
سلام
من امروز رفتم برای ترجمه مدارک دارالترجمه گفت : مدارک موقت مثل مدرک موقت دیپلم و پیش دانشگاهی را ترجمه رسمی نمی کنیم و فقط ترجمه نیمه رسمی می کنیم و منم چون مشمولم دستم به جایی بند نیست به نظر شما کنسول این مدارک را (مدرک موقت + ترجمه نیمه رسمی )را از من قبول می کنه

شماره کیس: 2010AS00009xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: می 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان طبق شواهد بدست امده کارت واکسن بین المللی در حلال احمر همه شهر می توان گرفت و لازم نیست برای گرفتن ان به پاستور تهران مراجعه کرد.

شماره کیس: 2010AS00009xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: می 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:
مرسی سراوین جان از جوابت اره ایمیل اتوماتیک اومد واسم
من یه اشنا در امریکا دارم ولی می ترسیدم واسه اسپانسر شدن برای من قبول نکنه البته اوضاع مالیش خیلی خوبه ولی خوب گفتم شاید بترسه و فکر کنه من سربارش میشم خالصه بد از کلی مقدمه چینی در تماسهای قبلی امروز بش گفتم اونم خیلی راحت قبول کرد و گفت فرم رو دانلود می کنم و بت زنگ میزنم برای مشخساتت و برات با دی اچ ال می فرستم کلی خوشحال شدم و خیالم از اسپانسر هم راهت شد حالا فقط مونده ایمیل کیسیسی که تایید کنه بستم مشکلی نداره
امیدوارم مشکل اسپانسر همه حل شه
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان