کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-28 ساعت 13:03)Kaveh792004 نوشته:  يك سوال ديگه :

اگه فردي از اقوام توي خود آمريكا فرمها را براي من پر كنه و بفرسته ايرادي داره ؟ ... مشكلي پيش مياد ؟

بله که مشکل داره امضاء حتما باید ماله شما باشه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-28 ساعت 15:45)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. اون سایتی که میریم ببینیم کلیر شدیم اینه؟
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...urity.html
واسه من که کار نمی کنه. آدرس دقیقش چی هست؟

سلام فکرکنم این آدرس باشه :

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، mina_s ، nader
(2010-05-28 ساعت 18:54)farzad101 نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 15:45)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. اون سایتی که میریم ببینیم کلیر شدیم اینه؟

چاکریم

ممنون آقا فرزاد
یک سوال دیگهWink ! شماره ها که اعلام میشه تا چند وقت رو سایت هست؟ وقتی سایت آپدیت میشه اون شماره های قبلی پاک میشه و یکسری جدید میزنند؟یعنی منظورم اینه که ممکنه کسی کلیر بشه و از طریق سایت نفهمه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-28 ساعت 19:15)mina_s نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 18:54)farzad101 نوشته:  

چاکریم

ممنون آقا فرزاد
یک سوال دیگهWink ! شماره ها که اعلام میشه تا چند وقت رو سایت هست؟ وقتی سایت آپدیت میشه اون شماره های قبلی پاک میشه و یکسری جدید میزنند؟یعنی منظورم اینه که ممکنه کسی کلیر بشه و از طریق سایت نفهمه!

سلام
شرمنده اینو نمی دونم فکر کنم بچه های آنکارا باید جواب بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-05-28 ساعت 16:04)Hashem نوشته:  بچه‌ها برای دریافت نام دوم به صورت ایمیل، به کی سی‌ سی‌ ایمیل بزنیم یا سفارت؟ کدوم زودتر جواب میدن؟
الان جواب میدن اصلا یا زوده به نظرتون؟

اگه بهkcc بزنید جواب میده با سفارت تماس بگیرین. پس از اول به سفارت ایمیل بزنین. احتمالا دفعهٔ اول جوابش اینه که باید صبر کنید تا نامه بیاد ولی‌ شما منصرف نشید و دوباره ایمیل بزنید. بالاخره نامه رو با ایمیل براتون میفرسن. برای منم همین اتفاق افتاد.

موفق باشید.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem ، ساشا
سلام بچه‌ها من واسم یه مشکلی پیش اومده، ما بد از فرستادن فرمهای سری اول ازدواج کردیم،و بلافاصله به kcc اطلاع دادیم و فرمها رو دوباره پر کردیم و فرستادیم،اونا‌ام گفتن فرمتون رسیده،ولی الان که نامه دوم واسمون اومده فقط یک سری فرم واسمون فرستادن و فقط برای همسرم تاریخ مصاحبه تییین کردن(همسرم برنده اصلی بوده).به kcc دوباره ایمیل زدیم ولی‌ میگه مدارکتون رفته سفارت آنکارا.کسی‌ بوده که شرائط مشابه ما داشته باشه؟لطف کنید راهنمایی‌ کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
سوالی داشتم از خدمت اعضا محترم، من و همسرم هفته پیش آنکارا مصاحبه داشتیم. برگه آبی که داد فقط یک برگ بود به نام من و گفت هر وقط شماره تو سایت بود پاس خودت و خانمت بیار برا ویزا.یکی از دوستان موقع مصاحبه تو ابوظبی به خودش و خانمش هر کدوم یک برگه آبی دادن. دوستانی که انکارا مصاحبه رفتن می تونن کمک کنن؟به یک خانواده یک برگه آبی میدن یا به هد نفر یک برگه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-29 ساعت 09:55)new king نوشته:  سلام بچه‌ها من واسم یه مشکلی پیش اومده، ما بد از فرستادن فرمهای سری اول ازدواج کردیم،و بلافاصله به kcc اطلاع دادیم و فرمها رو دوباره پر کردیم و فرستادیم،اونا‌ام گفتن فرمتون رسیده،ولی الان که نامه دوم واسمون اومده فقط یک سری فرم واسمون فرستادن و فقط برای همسرم تاریخ مصاحبه تییین کردن(همسرم برنده اصلی بوده).به kcc دوباره ایمیل زدیم ولی‌ میگه مدارکتون رفته سفارت آنکارا.کسی‌ بوده که شرائط مشابه ما داشته باشه؟لطف کنید راهنمایی‌ کنید

برای ما هم همینطور بود. فقط اسم من بود. اشکالی نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: new king ، Shahoo52 ، گاتا
سلام دوستان

اگر کسی آدرس سایت UPS رو داره ممنون میشم برام بذاره.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-29 ساعت 12:31)Ali58 نوشته:  سلام دوستان

اگر کسی آدرس سایت UPS رو داره ممنون میشم برام بذاره.

www.ups.com.tr
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali58
دوستان

من مدرك گواهي موقت فوق ليسانسم به دليل داشتن بدهي به دانشگاه قابل ترجمه نيست و امروز دارالترجمه گفت كه فقط ميتوانيد يك ترجمه روي برگه سفيد داشته باشيد ( نه سربرگ دار ) و بدون هيچگونه مهري !

با اين تفاسير ، در فرمهاي DS230, 122 مدركم را فوق بزنم يا ليسانس ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-29 ساعت 11:02)msnazi نوشته:  
(2010-05-29 ساعت 09:55)new king نوشته:  سلام بچه‌ها من واسم یه مشکلی پیش اومده، ما بد از فرستادن فرمهای سری اول ازدواج کردیم،و بلافاصله به kcc اطلاع دادیم و فرمها رو دوباره پر کردیم و فرستادیم،اونا‌ام گفتن فرمتون رسیده،ولی الان که نامه دوم واسمون اومده فقط یک سری فرم واسمون فرستادن و فقط برای همسرم تاریخ مصاحبه تییین کردن(همسرم برنده اصلی بوده).به kcc دوباره ایمیل زدیم ولی‌ میگه مدارکتون رفته سفارت آنکارا.کسی‌ بوده که شرائط مشابه ما داشته باشه؟لطف کنید راهنمایی‌ کنید

برای ما هم همینطور بود. فقط اسم من بود. اشکالی نداره.
محسن جان مشکل حل شد؟
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-29 ساعت 15:02)Kaveh792004 نوشته:  دوستان

من مدرك گواهي موقت فوق ليسانسم به دليل داشتن بدهي به دانشگاه قابل ترجمه نيست و امروز دارالترجمه گفت كه فقط ميتوانيد يك ترجمه روي برگه سفيد داشته باشيد ( نه سربرگ دار ) و بدون هيچگونه مهري !

با اين تفاسير ، در فرمهاي DS230, 122 مدركم را فوق بزنم يا ليسانس ؟

مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم کمکی به پرونده شما نمی کنه. همون لیسانس هم کفایت می کنه.

موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Kaveh792004
(2010-05-29 ساعت 10:51)amin_555 نوشته:  سلام
سوالی داشتم از خدمت اعضا محترم، من و همسرم هفته پیش آنکارا مصاحبه داشتیم. برگه آبی که داد فقط یک برگ بود به نام من و گفت هر وقط شماره تو سایت بود پاس خودت و خانمت بیار برا ویزا.یکی از دوستان موقع مصاحبه تو ابوظبی به خودش و خانمش هر کدوم یک برگه آبی دادن. دوستانی که انکارا مصاحبه رفتن می تونن کمک کنن؟به یک خانواده یک برگه آبی میدن یا به هد نفر یک برگه؟؟

سلام

ما ابوظبی مصاحبه داشتیم و فقط به من کلیرنس خورد و چون ویزای خانمم آماده بود و گفتیم صبر می کنیم تا با هم بگیریم آفیسر گفت من اگر الان ویزا ی خانم و بچه هاتونو ندم بایدحتما یک دلیل ذکر کنم و خلاصه یه برگه آبی به من جدا داد و دلیلش روتو برگه زد " پروسه اداری" و یه برگه آبی به خانمم داد و توش دلیلش رو نوشت " نبودن پاسپورت" که یعنی هر وقت پاسپورت بیارن ویزا رو می دن .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . ما هم هفته پیش آنکارا مصاحبه داشتیم و یک برگ آبی گرفتیم. همون یک برگ برای 2 نفر هست چون تو یک قسمتش نوشته تعداد افراد متقاضی 2 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان ، گاتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان