موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1- من میخوام سازمو (ویولن )با خودم ببرم تو هواپیما . ایا مشکلی هست؟ جزو همون 8 کیلو بار که میشه ببریم داخل هواپیما حساب میشه یا نه؟
2- یه تعداد CD هم همراهمه . ممکنه چک کنن که تو CD ها چیه? یعنی میخوام بدونم به CD نرم افزار گیر میدن یا نه؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
اگر CD ها رو داخل بار بگذارید گیر نمیدن، اما اگر همراهتون باشه که ببرید داخل هواپیما نمیدونم! ساز هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه (به شرطی که وسط پرواز نیاز به تمرین نت نداشته باشین! )
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها،واسه همراه فرد برندهام فرستادن آخرین مدرک تحصیلی لازمه؟
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-01 ساعت 07:10)new king نوشته: بچه ها،واسه همراه فرد برندهام فرستادن آخرین مدرک تحصیلی لازمه؟
خير لازم نيست.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میتونه بگه که اشکال نداره من کپی ترجمه هارو فرستادم برای سفارت آنکارا بچه ها گفتن کپی فرستادن الان میبینم بعضی ها میگن اصل ترجمه رو باسد فرستاد کسی هست که کپی فرستاده باشه برای مصاحبه ؟ چه فرقی داره؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگه پلی کلینیک بنا به دلایلی نبودند بین ادرسهای داده شده کدام را پیشنهاد میکنید؟ و اونها چند روزه جواب میدهند؟
خیلی ممنونم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 13:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 13:11 توسط farzad101.)
(2010-06-01 ساعت 04:04)Hashem نوشته: (2010-05-31 ساعت 21:45)farzad101 نوشته: (2010-05-31 ساعت 21:00)Hashem نوشته: سلام دوستان ،
من امروز فایل های موقع ثبت نام اولیه را مرور میکردم دیدم که متاسفانه کشور محل زندگی را ۲ سال پیش اشتباه زدم و یک کشور دیگه را زده بودم ولی فرم ها و همه چیز به آدرس مالزی اومده.
Country Where You Live Today
البته الان دیگه پروندم از کی سی سی توی راه سفارته. به نظرتون اصلا به سفارت زودتر بگم یا نه ؟ شاید هم سفارت اصلا کاری نداشته باشه ؟
لطف کنید راهنمایی کنید.
الان تو مالزی زندگی می کنی ؟
آره، من از ۲ سال پیش مالزی زندگی میکنم اما کشور محل زندگی را اون زمان اشتباهی یک جای دیگه زده بودم!!!
يعني از سهميه كشور ديگه استفاده كردي براي لاتاري؟ اگه اينجوريه كه شايد مشكل پيدا كني البته اينجا بچه هاي ديگه هم بهتره يه نظري بدن و لي به نظر من به هرحال برو مصاحبه و قبل از همه چيز اينو بگو البته مي دوني كه وجه ويزا رو بايد قبل از مصاحبه پرداخت كني چه نتيجه مثبت باشه و چه منفي .
اگه توي سهميه لاتاري تاثيري نمي ذاره به نظرم موقع مصاحبه تو فرمات اصلاح كني مشكلي پيش نمياد
(2010-06-01 ساعت 11:02)farnaz.f نوشته: سلام دوستان
اگه پلی کلینیک بنا به دلایلی نبودند بین ادرسهای داده شده کدام را پیشنهاد میکنید؟ و اونها چند روزه جواب میدهند؟
خیلی ممنونم
والله نزديكترينش كلينيك ميد ايست است كه مال يه ايرانيه و البته يه كم گرونتره و جوابو هم يه روزه ميده
اينجارو ببين :
http://www.mideastpolyclinic.co.ae/
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-01 ساعت 10:21)alimmm نوشته: سلام
کسی میتونه بگه که اشکال نداره من کپی ترجمه هارو فرستادم برای سفارت آنکارا بچه ها گفتن کپی فرستادن الان میبینم بعضی ها میگن اصل ترجمه رو باسد فرستاد کسی هست که کپی فرستاده باشه برای مصاحبه ؟ چه فرقی داره؟
ممنون
مشکلی پیش نمیاد... خیلی ها کپی میفرستن
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی موقع مصاحبه ازش خواستن که رزومه بفرسته؟ به شوهرم گفتن رزومه بفرسته براشون. چرا رزومه خواستن؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 20:05 توسط mina_s.)
بله . از ما خواستن، ولی در روز مصاحبه . نه قبلش. در روز مصاحبه فرمی دادند که یک قسمتش رزومه بود
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من براي KCC ايميل زدم كه نامه اول شما بدست من نرسيده و من شماره كيس نامبر را نميدانم....
اين جوابو دادن ... لطفا ترجمه كنيد :
Thank you for your inquiry.
The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:
· DSP 122 completed for the principal applicant
· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
·One (1) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa
Any additional documents may be sent to KCC with your forms, or you may take those with you to the DV interview appointment.
The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.
چرا پي شماره كيس نامبرو ندادن ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-01 ساعت 20:19)Kaveh792004 نوشته: من براي KCC ايميل زدم كه نامه اول شما بدست من نرسيده و من شماره كيس نامبر را نميدانم....
اين جوابو دادن ... لطفا ترجمه كنيد :
Thank you for your inquiry.
The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:
· DSP 122 completed for the principal applicant
· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
·One (1) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa
Any additional documents may be sent to KCC with your forms, or you may take those with you to the DV interview appointment.
The omission of your case number on the forms will not affect the processing of your case. It is not necessary to submit additional forms to amend this mistake.
چرا پي شماره كيس نامبرو ندادن ؟
جمله آخری میگه ننوشتن شماره کیس تاثیری بر روی کار شما نداره
کمی عجیبه ولی من می گم وقتو تلف نکن و فرمارو بفرست با همون confirmation number
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010