کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-06-29 ساعت 12:19)sanaz2010 نوشته:  دوستان يه سئوال تكراري اگر كسي سه شنبه مصاحبه داشته باشه آنكارا به نظرتون خيلي بي احتياطي اگر يكشنبه با ايران اير برم و دوشنبه مديكال و حتي اگر جواب رو بهم ندادند براشون ببرم بعدا (مي ترسم چون تقريبا آخر آگوسته ريسك باشه )از طرفي هم اگر بخوام هفته قبلش پنج شنبه برم چند روز تعطيلي بيخودي اونجا هستم

ساناز خانم افراد زیادی بودن که روزهای بعد از مصاحبه و یا بعد از ظهر همون روز جواب مدیکال رو بردن. دوستمون alphabeta و کسای دیگه. ازشون بپرسین.
براشون هیچ مشکلی هم پیش نیومد. شما با همون پرواز یکشنبه میتونید برید.

(2010-06-29 ساعت 12:46)R.F نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 11:10)pouya.pouya نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 00:15)R.F نوشته:  .....
بله تا 6ماه بعدش مهلت دارید,
تاریخ شروع ویزای شما از تاریخ مدیکالتون هست.
سلام.
اطاعاتی که من دارم به این صورته که از تاریخ صدور ویزا 6 ماه مهلت خروج دارین.
به موازات این نباید بیشتر از 6 ماه از آزمایشهای پزشکیتون گذشته باشه و اگر گذشته باشه بهید مجدد آزمایش پزشکی انجام بدید(البته از دوستان با تجربه تر میخوام اگر اشتباه میگم اصلاح کنن)

پویا جان اون مهلت 6ماهه از تاریخ صدور ویزا نیست. بلکه از تاریخ مدیکال هست.

چون هنوز برای خیلی از دوستان این مسئله جا نیفتاده من با یه مثال توضیح میدم:

یه نفر پنج شنبه 24june مصاحبه داره و در تاریخ دوشنبه 21june هم برای انجام کارهای مدیکال رفته. اگه این فرد بدون کلیر بخواد ویزاشو بگیره تاریخ رو ویزاش به این شکل نوشته شده:

تاریخ شروع:
IV Issue Date 25june 2010 (من این مثال رو بر اساس ویزای خودم زدم. واسه من فردای تاریخ مصاحبم ویزا صادر شده, حالا ممکن واسه بعضی ها همون روز صادر بشه و تاریخ همون روز رو بخوره.)

تاریخ پایان:
IV Expires On 21december 2010

همونطور که میبینید تاریخ ویزا از مدیکال نوشته نشده , اما مهلت 6ماهه ی اون(Expire) از تاریخ مدیکال محاسبه شده.

در مورد انجام دوباره مدیکال هم برای دوستانی هست که کلیرشون بیشتر از 6ماه طول میکشه و در نتیجه جواب مدیکالشون دیگه اعتبار نداره و باید دوباره برای کارهای پزشکی مراجعه کنند.
و مهلت 6ماهشون از زمان مدیکال مجددشون حساب میشه.

رزای عزیز
فکر میکنم استنباط پویا پویا صحیحتر باشه.
ویزایی که به ما میدن حداکثر میتونه 6 ماه اعتبار داشته باشه ولی اعتبا رش همزمان با اعتبار مدیکال محدود میشه. پس اگه کسی بخواد از حداکثر اعتبار ویزا استفاده کنه، میتونه قبل از دریافت ویزا یک بار دیگه مدیکال انجام بده و مهلت اعتبار ویزاش رو به 6 ماه برسونه.
این جمله از نامه دوم:
The validity of your immigrant visa will be limited with the validity of your medical report. An immigrant visa is valid for a maximum of six months from the date of issuance. Applicants must travel and apply for admission to the United States before their immigrant visas expire.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، sanaz2010 ، aadine ، hamed_gh
سلام
مصاحبه من روز August 24 تعیین شده...بنظر دوستان این تاریخ یه مقدار دیر نیست؟ میترسم تا اونموقع ویزاها تموم بشه و سر ما بی کلاه بمونه!!!
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-30 ساعت 09:24)apoornaki نوشته:  سلام
مصاحبه من روز August 24 تعیین شده...بنظر دوستان این تاریخ یه مقدار دیر نیست؟ میترسم تا اونموقع ویزاها تموم بشه و سر ما بی کلاه بمونه!!!

ويزا تموم نمي شه
ولي سعي كن مداركت كامل باشه كه مشكلي پيدا نكني
فقط اگه كليرنس هم بخوري يه ماه بيشتر وقت نداري چون تا 30 سپتامبر ويزا صادر مي شه .
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: azin ، apoornaki ، sam_hash ، aadine
(2010-06-30 ساعت 08:45)Eskandari نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 12:46)R.F نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 11:10)pouya.pouya نوشته:  
(2010-06-29 ساعت 00:15)R.F نوشته:  .....
بله تا 6ماه بعدش مهلت دارید,
تاریخ شروع ویزای شما از تاریخ مدیکالتون هست.
سلام.
اطاعاتی که من دارم به این صورته که از تاریخ صدور ویزا 6 ماه مهلت خروج دارین.
به موازات این نباید بیشتر از 6 ماه از آزمایشهای پزشکیتون گذشته باشه و اگر گذشته باشه بهید مجدد آزمایش پزشکی انجام بدید(البته از دوستان با تجربه تر میخوام اگر اشتباه میگم اصلاح کنن)

پویا جان اون مهلت 6ماهه از تاریخ صدور ویزا نیست. بلکه از تاریخ مدیکال هست.

چون هنوز برای خیلی از دوستان این مسئله جا نیفتاده من با یه مثال توضیح میدم:

یه نفر پنج شنبه 24june مصاحبه داره و در تاریخ دوشنبه 21june هم برای انجام کارهای مدیکال رفته. اگه این فرد بدون کلیر بخواد ویزاشو بگیره تاریخ رو ویزاش به این شکل نوشته شده:

تاریخ شروع:
IV Issue Date 25june 2010 (من این مثال رو بر اساس ویزای خودم زدم. واسه من فردای تاریخ مصاحبم ویزا صادر شده, حالا ممکن واسه بعضی ها همون روز صادر بشه و تاریخ همون روز رو بخوره.)

تاریخ پایان:
IV Expires On 21december 2010

همونطور که میبینید تاریخ ویزا از مدیکال نوشته نشده , اما مهلت 6ماهه ی اون(Expire) از تاریخ مدیکال محاسبه شده.

در مورد انجام دوباره مدیکال هم برای دوستانی هست که کلیرشون بیشتر از 6ماه طول میکشه و در نتیجه جواب مدیکالشون دیگه اعتبار نداره و باید دوباره برای کارهای پزشکی مراجعه کنند.
و مهلت 6ماهشون از زمان مدیکال مجددشون حساب میشه.

رزای عزیز
فکر میکنم استنباط پویا پویا صحیحتر باشه.
ویزایی که به ما میدن حداکثر میتونه 6 ماه اعتبار داشته باشه ولی اعتبا رش همزمان با اعتبار مدیکال محدود میشه. پس اگه کسی بخواد از حداکثر اعتبار ویزا استفاده کنه، میتونه قبل از دریافت ویزا یک بار دیگه مدیکال انجام بده و مهلت اعتبار ویزاش رو به 6 ماه برسونه.
این جمله از نامه دوم:
The validity of your immigrant visa will be limited with the validity of your medical report. An immigrant visa is valid for a maximum of six months from the date of issuance. Applicants must travel and apply for admission to the United States before their immigrant visas expire.

خوب آقای اسکندری عزیز منم همونو گفتم! بله حرف شما صحیح که هر کی بخواد از حداکثر اعتبار ویزاش استفاده کنه میتونه دوباره مدیکال بده و از اون تاریخ شروع بشه. اما صحبت پویا و بعدش من, اصلا در این مورد نبود.
من این جمله پویا جان رو اصلاح کردم و در موردش توضیح دادم. "از تاریخ صدور ویزا 6 ماه مهلت خروج دارین". که 6ماه رو از مدیکال حساب می کنن نه هر تاریخی که ویزا صادر بشه و ...(توضیحاتی که تو پست قبلم دادم.)

امیدوارم دیگه شک و شبهه در این مورد بر طرف شده باشه. موفق باشید Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari ، aadine ، azin ، pouya.pouya
سلام
یه سوال خدمتتون داشتم اگر یه نفر تو دفتر ریاست جمهوری کار کنه برای ویزاش ممکنه دچار مشکل بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-30 ساعت 09:24)apoornaki نوشته:  سلام

فرم هاتون رو کی فرستاده بودید؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: azin
سلام دوستان.خسته نباشید.من تازه تو این انجمن عضو شدم..راستش چندتا سوال دارم که ممنمون میشم اگه جواب بدین..
اول میخواستم بپرسم که current شدن دقیقا یعنی چی؟
دوم.وقتی که current بشم واسه محل و تاریخ مصاحبه برام نامه میاد؟
سوم اینکه من تو فرم های سری اول محل مصاحبه ام رو زدم ابوظبی و لی حالا چون فکر می کنم که هزینه اش زیاد میشه میخوام تغییرش بدم به انکارا.باید چیکار کنم؟؟؟
یه سوال دیگه هوم داشتم که یادم رفت بپرسم...
به نظر شما با این کیس نامبری که من دارم(2667x) امکان ویزا گرفتن هست؟؟؟چند درصد؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-02 ساعت 01:10)ArashPH نوشته:  سلام دوستان.خسته نباشید.من تازه تو این انجمن عضو شدم..راستش چندتا سوال دارم که ممنمون میشم اگه جواب بدین..
سوم اینکه من تو فرم های سری اول محل مصاحبه ام رو زدم ابوظبی و لی حالا چون فکر می کنم که هزینه اش زیاد میشه میخوام تغییرش بدم به انکارا.باید چیکار کنم؟؟؟
به نظر شما با این کیس نامبری که من دارم(2667x) امکان ویزا گرفتن هست؟؟؟چند درصد؟؟؟
سلام
1- هر ماه کا سی سی طی یک ویزا بولتن برای ماههای آینده اعلام میکند که چه شماره هایی باید برای مصاحبه بروند. شماره کیس شما برای آگست اعلام شده. حتما تاپیک ها رو مطالعه کنید و به کا سی سی ایمیل بزنید تا تاریخ مصاحبتونو بگیرید.
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5019.html
2-بله نامه میاد ولی ممکن هست دیر برسه برای همین باید سریع ایمیل بزنید.
3- برای تغییر محل مصاحبه باید با کاسی سی مکاتبه کنید. البته شاید الان دیگه مدارک شما به ابوظبی ارسال شده باشه.
و مطمئن باشید اگه مدارکتونو درست و کامل ارائه بدید ویزا میگیرید پس این فرصت رو از دست ندید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-07-02 ساعت 01:10)ArashPH نوشته:  سلام دوستان.خسته نباشید.من تازه تو این انجمن عضو شدم..راستش چندتا سوال دارم که ممنمون میشم اگه جواب بدین..

قطعا 100%.موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash
سلام
دوستانی که رفتن مصاحبه میشه راجع به فرمهایی که بعد از مصاحبه میدن که پر کنیم(چه کلیرنس بخوریم چه بریم برای UPS ایشالا) توضیح بدن؟
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
راستی یک سوال دیگه
تو سایته دکترungan برای شنبه ها اصلا جا نمیده.
مگه شنبه ها دکتر تعطیله؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-02 ساعت 08:46)fatemehtm نوشته:  سلام
دوستانی که رفتن مصاحبه میشه راجع به فرمهایی که بعد از مصاحبه میدن که پر کنیم(چه کلیرنس بخوریم چه بریم برای UPS ایشالا) توضیح بدن؟
متشکرم
دوست عزیز، اگه برین UPS ان شاء الله که اصلاً نیاز به هیچ فرم پر کردنی ندارین، همون جا میرین، نفری 12 لیر پرداخت می کنین، فردا یا پس فرداش هم پاسپورتتون میاد هتل! اگر کلیرنس بخورین که باز هم در 90% موارد نیاز به هیچ فرم پرکردنی نیست، یک برگه آبی رنگ میگیرین و برمیگردین منتظر کلیرشدن میمونید! در 10% موارد، اگه تحصیلات بالا، کارشناسی ارشد یا بالاتر، یا حتی سابقه کار طولانی مدت در رشته های حساس داشته باشید، اونجا یک فرم 9 سئوالی بهتون میدن که باید برگردید، جوابهاتون رو براشون ایمیل کنید! در مورد اون فرم 9 سئوالی هم در تاپیک کلیرنس مفصل بحث شده، خود فرم رو هم در یکی از پستهای قبلیم گذاشتم!
موفق باشید!
(2010-07-02 ساعت 09:25)fatemehtm نوشته:  راستی یک سوال دیگه
تو سایته دکترungan برای شنبه ها اصلا جا نمیده.
مگه شنبه ها دکتر تعطیله؟
مطب دکتر شنبه ها بازه،(رفرانس خود سایت دکتر اونگان)! شاید وقتهاش از قبل پر شده!Tongue
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: fatemehtm ، sam_hash ، aadine ، sanaz2010 ، hamed_gh
سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .
بعدشم دلیل رد شدنش باید باشه دیگه یا بگن بهم درسته؟
سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .
پاسخ
تشکر کنندگان:
بعد از گرفتن فرمها توسط KCC و اعلام رسيدن ، تا زمان چك كردن و اعلام مچ بودن آنها ، چقدر طول ميكشه ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-02 ساعت 14:54)alimmm نوشته:  سلام بچه ها من الان مدرکمو ups آورده ولی‌ ویزا توش نخورده ولی‌ همچی‌ هست گفتن توش که پاکته زردو باز نکنینو تاریخ ویزارو چک کنین اونایی‌ که رد شدن روز مصاحبه بشون گفتن یا بعدش گفتن .

شما رد نشدی آقا، مطمئن باش. اشتباه شده. وقتی پاکت زرد گرفتی یعنی تمومه. برو سفارت در اسرع وقت
(2010-07-02 ساعت 15:46)Kaveh792004 نوشته:  بعد از گرفتن فرمها توسط KCC و اعلام رسيدن ، تا زمان چك كردن و اعلام مچ بودن آنها ، چقدر طول ميكشه ؟

خیلی!Big Grin

برای من فکر کنم یه 3-2 ماهی طول کشید تا بگن acceptable for the continuation of your visa processing
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، Shahoo52 ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان