کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-08-03 ساعت 09:00)dramezani نوشته:  سلام
یک سوال داشتم خواهش میکنم هر کسی میدونه جواب بده . خانم من بعنوان برنده اعلام شده و ما کلا یک پاسپورت خانوادگی داریم (4 نفر). تو پاسپورت من بعنوان سرپرست خانواده هستم . این موضوع در روز مصاحبه اشکالی بوجود نمیاره ؟

در روز مصاحبه اشکالی پیش نمیاد ولی بهتره که 4 نفرتون برای پاسپورت جداگانه اقدام کنید ، پسر من 5 سالشه وما پاسپورت جدا براش گرفتیم چون بعدا ممکنه بخواد با یکی از والدین سفر کنه ، یا مثلا همسرتون بخواد بدون شما سفر کنه .
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز من به آدرس CA-Ankara@state.gov ایمیل زدم وسریع پاسخ دادند.
(2010-08-02 ساعت 18:21)mehdijamshid نوشته:  سلام. من دو بار به KCC و سفارت آمریکا در آنکارا به آدرسهای kccdv@state.gov و webmaster_ankara@state.gov ایمیل فرستادم که نامه دوم رو برام ایمیل کنن. اما بعد حدود 12 روز هنوز خبری نشده. متن ایمیل هم این بوده:

Case Number : 2010AS00029XXX
First name: XXX
Last name : XXX
Date of birth : XXX
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam

I was informed by KCC that my interview at the American
Consulate/Embassy of Ankara is scheduled on Sep. XXX 2010, 08:15 Am.
But I have not received any 2nd letter from you yet. Could you please
send an electronic format of my 2nd letter to this Email address?
I do appreciate if you provide me this information.

Sincerely Yours

XXX XXX

به نظرتون جواب دادن به این ایمیل خیلی طول نکشیده؟ و حالا غیر از انتظار، چه میشه کرد؟
[/quote]
دوست عزیز سلام
داخل نامه ی دوم هیچ مدرک خاصی وجود نداره که نگرانش باشید.

کل نامه ی دوم رو از اینجا
.doc   PACKET DIVERSITY VISA INSTRUCTIONS.doc (اندازه 138 KB / تعداد دانلود: 104) -->
.doc   PACKET DIVERSITY VISA INSTRUCTIONS.doc (اندازه 138 KB / تعداد دانلود: 104) دانلود کنید. وقت مصاحبه هم که با ایمیل احتمالا گرفتید. حتی اگر نگرفته باشین 1 ماه مونده به زمان مصاحبه توی سایت سفارت زمان مصاحبه تون رو اعلام میکنن.
پس اصصصصصللللاااا نگران نباشید
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، mehdijamshid
دوست عزيز اگر تاريخ مصاحبه مشخص شده كافيه كه مداركتون رو طبق اطلاعاتي كه كه در تاپيك مربوطه اومده آماده و كپي آنها رو به آدرس سفاذت ارسال كنيد،اصلا منتظر نامه دوم نباشيد چون اصلا اونجا ازشما نامه دوم رو نمي خوان ،هرچه سريعتر مدارك رو ارسال كنيد چون 15 روز قبل از مصاحبه بايد به دستشون برسه
با اميد موفقيت
Smile
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-03 ساعت 15:32)pouya.pouya نوشته:  سلام دوست عزیز من به آدرس CA-Ankara@state.gov ایمیل زدم وسریع پاسخ دادند.
(2010-08-02 ساعت 18:21)mehdijamshid نوشته:  سلام. من دو بار به KCC و سفارت آمریکا در آنکارا به آدرسهای kccdv@state.gov و webmaster_ankara@state.gov ایمیل فرستادم که نامه دوم رو برام ایمیل کنن. اما بعد حدود 12 روز هنوز خبری نشده. متن ایمیل هم این بوده:

Case Number : 2010AS00029XXX
First name: XXX
Last name : XXX
Date of birth : XXX
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/Madam

I was informed by KCC that my interview at the American
Consulate/Embassy of Ankara is scheduled on Sep. XXX 2010, 08:15 Am.
But I have not received any 2nd letter from you yet. Could you please
send an electronic format of my 2nd letter to this Email address?
I do appreciate if you provide me this information.

Sincerely Yours

XXX XXX

به نظرتون جواب دادن به این ایمیل خیلی طول نکشیده؟ و حالا غیر از انتظار، چه میشه کرد؟
دوست عزیز سلام
داخل نامه ی دوم هیچ مدرک خاصی وجود نداره که نگرانش باشید.

کل نامه ی دوم رو از اینجا دانلود کنید. وقت مصاحبه هم که با ایمیل احتمالا گرفتید. حتی اگر نگرفته باشین 1 ماه مونده به زمان مصاحبه توی سایت سفارت زمان مصاحبه تون رو اعلام میکنن.
پس اصصصصصللللاااا نگران نباشید
[/quote]

خدا به همه دوستان عزیز که همینجوری به ما روحیه میدن خیر بده. الان دیگه توپ توپ شدم Big Grin.
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. همسر من برنده اصلي است. در فرمهاي DS_230 و DSP-122 شغل تمام وقت او را ذكر كرديم و از شغل ديگر او كه به صورت Freelance مي باشد و تابع زمان مشحصي نيست چيزي ننوشتيم ولي در فرم ضميمه نامه دوم كه entire employment history را مي خواست، آن را درج كرديم و فرستاديم. آيا
نمي گويند چرا در نامه اول ننوشتيد؟ آيا بايد قبل از قسم خوردن اين نكته را بگوييم؟  
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. این سوال رو اینجا هم مطرح می کنم شاید زودتر کسی جوا بده. کسی میدونه که فرم 9 سوالی رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان.
من میخوام مدارک لازم رو به سفارت آمریکا در آنکارا ارسال کنم. خواستم آدرس سفارت رو چک کنم:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Ataturk Blvd. 110
06100 Kavaklidere
Ankara, Turkey

همینه؟ درسته؟ Big Grin
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 21:23)اليزا نوشته:  
(2010-08-04 ساعت 19:45)mehdijamshid نوشته:  با سلام به همه دوستان.
من میخوام مدارک لازم رو به سفارت آمریکا در آنکارا ارسال کنم. خواستم آدرس سفارت رو چک کنم:
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Consular Section
Immigrant Visa Unit
Ataturk Blvd. 110
06100 Kavaklidere
Ankara, Turkey

همینه؟ درسته؟ Big Grin
درسته همینه ولی چرا بعضی نوشته ها عقب جلو شده؟
U.S EMBASSY ANKARA
IMMIGRANT VISA UNIT
110 ATATURK BOLULEVARD KAVAKLIDERE
ANKARA06100 TURKEY
بچه هایی که شرایط مشابه منو دارن لطفا جواب بدن
فامیلی من و شوهرم هر دو تامون دو بخشی هست. نامه اول که اومد بین دو بخش فامیلی برنده فاصله (اسپیس) نداشت. فرمهای سری اول را که فرستادم من هم فاصله بین دو سیلاب نگذاشتم . حالا که پاسپورت را نگاه میکنم میبینم فامیلی شوهرم را فاصله دار نوشته و فامیل منو بدون فاصله. فکر میکنید این میتونه مشکلی واسه مصاحبه پیش بیاره؟؟؟؟ تو را خدا اگه کسی این اشتباه را داشته و ویزاشو گرفته بهم بگه . شنبه میخوام مدارک را پست کنم ترکیه فکر میکنید نامه ای هم بفرستم و مشکل را توضیح بدم؟؟؟

فامیلی من هم 2 بخشی هست و دقیقا همین شرایط برای من هم پیش اومد، ولی این مورد اصلا اشکال محسوب نمی شه که بخواد جای نگرانی داشته باشه، به نظر من اصلا هیچ اشاره ای به این مورد نکن.

پاسخ
تشکر کنندگان: اليزا
(2010-08-03 ساعت 09:00)dramezani نوشته:  سلام
یک سوال داشتم خواهش میکنم هر کسی میدونه جواب بده . خانم من بعنوان برنده اعلام شده و ما کلا یک پاسپورت خانوادگی داریم (4 نفر). تو پاسپورت من بعنوان سرپرست خانواده هستم . این موضوع در روز مصاحبه اشکالی بوجود نمیاره ؟
حتما واسه همه مجزا پاسپورت بگیر چون ویزابرای هر نفر جداس وپول هر نفر کامل باید پرداخت بشه پس برو دنبال پاس الباقی
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 16:53)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. این سوال رو اینجا هم مطرح می کنم شاید زودتر کسی جواب بده. کسی میدونه که فرم 9 سوالی رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.
هیچکس نمیتونه راهنمایی کنه؟
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز ایا راهی هست که من قبل از این که برم ویزامو بگیرم بفهمم تا کی می تونم ایران بمونم ؟
به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت و بپرسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-05 ساعت 14:28)SRB نوشته:  سلام دوستان عزیز ایا راهی هست که من قبل از این که برم ویزامو بگیرم بفهمم تا کی می تونم ایران بمونم ؟
به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت و بپرسم؟

ویزای شما تا آخر تاریخ مدیکال اعتبار داردتوی برگه ابی قید شده این موضوع
پاسخ
تشکر کنندگان: SRB
(2010-08-04 ساعت 16:53)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. این سوال رو اینجا هم مطرح می کنم شاید زودتر کسی جوا بده. کسی میدونه که فرم 9 سوالی رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.

shgh57 عزیز. نقل وقول ضمیمه رو مطالعه کن جوابا تو پیدا می کنی

فایل‌های پیوست
.docx   ???? ?? ???? ??? 9 ?????.docx (اندازه 14.76 KB / تعداد دانلود: 195)
پاسخ
تشکر کنندگان: shgh57
درسته ولی امکان داره به دلیله اینکه مدت کلیرنسمون 4 ماه طول کشید اونها زمانه بیشتری برای رفتن به امریکا بدن بهمون.وما مجبور بشیم مدیکالمون رو تمدید کنیم ایا راهی هست بری اینکه بفهمم تا کی می تونم ایران بمونم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-08-04 ساعت 16:53)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. این سوال رو اینجا هم مطرح می کنم شاید زودتر کسی جوا بده. کسی میدونه که فرم 9 سوالی رو چطوری پر کنیم؟ و اطلاعات داخلش چقدر مهم هست؟ مثلا سوال کرده از کدوم port می خواهید وارد امریکا بشید؟ کجا می خواهید کار کنید و چه کاری؟ (من که هنوز نه بلیط گرفتم و نه دنبال کار گشتم!) و دعوت نامه از اسپانسر خواسته! و سوال شماره 9 رو که اصلا نفهمیدم! لطفا کمک کنید.

سلام
سوال آخر درباره ی شماره کارت بازرگانیه ( اگر تاجرید و دارید شمارش رو بنویسید)
شما الان نمیدونید به کجای آمریکا میخواین برین؟ فکر کنم بدونین... حتی اگر قصد دائم ندارید همون گیتی رو که برای ورود مدنظر دارید بنویسید.
درباره ی کار هم دقیقا همینی که گفتین رو بگید. که هنوز نمیدونید توی چه شرکتی مشغول به کار خواهید شد.
از اسپانسرتون دعوت نامه نخواسته. فقط پرسیده با هزینه ی خودتون میرید یا کس دیگه که اگر کس دیگه ای داره هزینتون رو حمایت میکنه باید مدارک مربوطه اش رو هم بهشون بدید.
موفق باشید
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: To USA ، shgh57