کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
دوستان عزیز ما به یک مشکل جدی بر خوردیم که من تازه امروز فهمیدم میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید :
فامیلی بابای من توی پاسپورت و ویزا با هم تفاوت داره و تازه ما امروز که رفتیم بلیط هارو بگیریم متوجه شدیم .
فامیلی من و خواهرم در ویزا درسته و مال بابای من هم فامیلی رو مثل همون اسپل ویزای ما نوشته ولی نکته اینجاست که اسپل فامیلی من و خواهرم با بابام فرق داره توی پاسپورت برای ما با i نوشته برای بابام با y اگه ممکنه زودتر راهنماییم کنید .
از همه ممنون
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-14 ساعت 12:49)amooreza نوشته:  مرسی از راهنمائی تون ممنون اما یه سوال دیگه من مشکلات پزشکی نداشتم و مشکلات مالی و مخالفت های خانواده و اسپانیر و ... و حالا ای براشون قابل قبوله؟؟

دوست عزيز توي اين زمينه من در همين حد اطلاعات داشتم. به نظرم بهترين راه اينه با خود سفارت مشورت كنيد و بگيد مشكل اورژانسي داشتيد.
بازم اگه دوستان ديگه نظري دارن راهنمايي كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir78
(2010-09-14 ساعت 15:22)khashayar6310 نوشته:  دوستان عزیز ما به یک مشکل جدی بر خوردیم که من تازه امروز فهمیدم میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید :
فامیلی بابای من توی پاسپورت و ویزا با هم تفاوت داره و تازه ما امروز که رفتیم بلیط هارو بگیریم متوجه شدیم .
فامیلی من و خواهرم در ویزا درسته و مال بابای من هم فامیلی رو مثل همون اسپل ویزای ما نوشته ولی نکته اینجاست که اسپل فامیلی من و خواهرم با بابام فرق داره توی پاسپورت برای ما با i نوشته برای بابام با y اگه ممکنه زودتر راهنماییم کنید .
از همه ممنون
ای بابا نمیدونم
اخه چرا همون موقع چک نکردید؟Sad
حالا بذار دوستان نظرشونا بدن تا یک نتیجه اساسی بگیریم
ولی می ترسم از این طرف هم پرواز کنید تو فرودگاه LA بهتون گیر بدهند
و راه درست از نظر من هماهنگ کردن با KCC می باشد
که در صورت حضوری رفتن فکر کنم هم ان ها راحت تر متوجه بشند و هم خیلی کمتر زمان ببرد
این نظر شخصی من می باشد
ولی یکی دیگر از بچه ها هم در همین سایت به چنین مشکلی بر خورده بود ولی ایشان در امارات بود و متوجه این موضوع شده بود و زمانی که با KCC تماس گرفته بود گفته بودند پاسپورت خودش را ببره تا ویزا را براش اصلاح کنند
و سپهر هم از بچه های 2010 اصفهان به همین مشکل برخورده بود
و جالبه هنگامی که رفته بود ویزای اولی را باطل کرده بودند و یک ویزای دیگر با اسپل جدید در صفحه ی دیگری از پاس زده بودند
خشی جان این تجربه من در این زمینه
نکته:
سریعا پس از جمع اوری اطلاعات از دیگر کاربران با تجربه
نتیجه گیری کن و دست به کار بشو که دیر نشه

(2010-09-14 ساعت 12:49)amooreza نوشته:  مرسی از راهنمائی تون ممنون اما یه سوال دیگه من مشکلات پزشکی نداشتم و مشکلات مالی و مخالفت های خانواده و اسپانیر و ... و حالا ای براشون قابل قبوله؟؟

دوست من در اولین فرصت همین الان با سفارت تماس بگیر و بهشون بگو مورد اورژانسی داشتی و نمیتوانستی به دلیل مسائل پزشکی به موقع به مصاحبه بروی
و ازشون در خواست وقت جدید کن
و بعد هم یک برگه رسمی از یک بیمارستان بگیر مبنی بر این که سخت مریض بودی و خودتا به مصاحبه برسان
توصییه:
یک دقیقه هم زودتر بجنبی یک دقیقه است
چون خیلی دیره

پاسخ
تشکر کنندگان: khashayar6310
(2010-09-14 ساعت 11:16)satusa نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 11:04)amooreza نوشته:  سلام دوستان .
من یه مشکل بزرگ دارم و اون اینه که : من و همسرم در لاتاری 2010 قبول شدیم اما به دلیل مشکلات زیادی که برامون پیش اومد برای مصاحبه نرفتیم ترکیه(20 اردیبهشت) و اما حالا می خوایم بریم یه بارم نامه به kcc دادیم اما هنوز جوابی نیومده . به نظر شما ما باید چیکار کنیم با توجه به وقت کمی که داریم. کمکمون کنید. ممنون

شما بايد با آنكارا مكاتبه كنيد. بهتره تلفن بزنيد.
آيا اونموقع اعلام كرديد كه نميتونيد در مصاحبه شركت كنيد؟
ضمنا طبق اعلام سايت آنكارا هر گونه تغيير در زمان مصاحبه فقط در صورت مشكل جدي پزشكي و يا موارد اورژانسي با ارائه مدرك كافي امكان پذير هست.

منبع : سايت آنكارا

Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason

به نظرم شما سريعا با آنكارا تماس بگيريد و مشكلتون رو مطرح كنيد شايد توي اين چند روز بهتون وقت مصاحبه بدن
از بچه هاي قبلي ظاهرا كساني بودن كه توي زمان مصاحبه نرفتن و بعدا زمان جديد مصاحبه براشون تعيين شده.( فكر كنم ID: aadine . ميتونيد ازش بپرسيد)

سلام دوست عزیز من تاریخ مصاحبمو تغیر دادم مثل شما بعد از روز مصاحبم اقدام کردم هر دلیلی براشون زدم رو قبول نکردن و جواب ندادن منم مدارک پزشکی گرفتم و فرستادم بعد از 10 بار ایمیل زدن بالاخره جواب دادن فقط فکر مدارک پزشکی باشید.
(2010-09-14 ساعت 16:14)Amir78 نوشته:  
(2010-09-14 ساعت 15:22)khashayar6310 نوشته:  دوستان عزیز ما به یک مشکل جدی بر خوردیم که من تازه امروز فهمیدم میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید :
از همه ممنون
ای بابا نمیدونم
اخه چرا همون موقع چک نکردید؟Sad
حالا بذار دوستان نظرشونا بدن تا یک نتیجه اساسی بگیریم
ولی می ترسم از این طرف هم پرواز کنید تو فرودگاه LA بهتون گیر بدهند
و راه درست از نظر من هماهنگ کردن با KCC می باشد
که در صورت حضوری رفتن فکر کنم هم ان ها راحت تر متوجه بشند و هم خیلی کمتر زمان ببرد
این نظر شخصی من می باشد
ولی یکی دیگر از بچه ها هم در همین سایت به چنین مشکلی بر خورده بود ولی ایشان در امارات بود و متوجه این موضوع شده بود و زمانی که با KCC تماس گرفته بود گفته بودند پاسپورت خودش را ببره تا ویزا را براش اصلاح کنند
و سپهر هم از بچه های 2010 اصفهان به همین مشکل برخورده بود
و جالبه هنگامی که رفته بود ویزای اولی را باطل کرده بودند و یک ویزای دیگر با اسپل جدید در صفحه ی دیگری از پاس زده بودند
خشی جان این تجربه من در این زمینه
نکته:
سریعا پس از جمع اوری اطلاعات از دیگر کاربران با تجربه
نتیجه گیری کن و دست به کار بشو که دیر نشه

دوست من در اولین فرصت همین الان با سفارت تماس بگیر و بهشون بگو مورد اورژانسی داشتی و نمیتوانستی به دلیل مسائل پزشکی به موقع به مصاحبه بروی
و ازشون در خواست وقت جدید کن
و بعد هم یک برگه رسمی از یک بیمارستان بگیر مبنی بر این که سخت مریض بودی و خودتا به مصاحبه برسان
توصییه:
یک دقیقه هم زودتر بجنبی یک دقیقه است
چون خیلی دیره

خشایار جان من شماره 1نفرو تو آنکارا دارم که فک کنم بدونه چیکار باید بکنین .من وقتی ups مدارکمو اورد ویزام تو پاسپورتم نبود با این آقا رفتم سفارت با اونا صحبت کرد کارمو راه انداختن
پاسخ
تشکر کنندگان: khashayar6310
(2010-09-14 ساعت 11:04)amooreza نوشته:  سلام دوستان .
من یه مشکل بزرگ دارم و اون اینه که : من و همسرم در لاتاری 2010 قبول شدیم اما به دلیل مشکلات زیادی که برامون پیش اومد برای مصاحبه نرفتیم ترکیه(20 اردیبهشت) و اما حالا می خوایم بریم یه بارم نامه به kcc دادیم اما هنوز جوابی نیومده . به نظر شما ما باید چیکار کنیم با توجه به وقت کمی که داریم. کمکمون کنید. ممنون

در جدولی که کیس نامبرها و تاریخ مصاحبه رو برای سفارت آنکارا قید میکنه ودر 13 سپتامبر بازنگری شده و تا 15 سپتامبر هم میباشد،فقط برای 14 سپتامبر شخصی از ایران با کیس 8471 هست!!! و ضمنا" فراموش نکنید که از 15 سپتامبر هم به بعد مصاحبه نمیکنند پس بهتره شما شانستون رو در لاتاری 2012 یکبار دیگه امتحان کنید.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام به همه ی عزیزان خواستم یک مورد رو توضیح بدم :
با توجه به مشکلی که برای ما پیش امده بود { در چند پست بالاتر نوشتم } من یک ایمیل به kcc زدم و اینگونه جواب داد :
پروسه ی برندگان 2010 تا اخر سپتامبر بسته خواهد شد و بعد از ان هیچ اصلاحی صورت نخواهد گرفت ولی متاسفانه من ان ایمیل رو پاک کردم و متن اصلی را ندارم که در اختیار دوستان بگذارم .
و در انتها ما پاسپورت را به دبی فرستادیم .
خواستم این نکته را یاد اوری کنم که دوستانی که به هر دلیلی ویزا یا دیگر مدارک مربوط به لاتاری انها دچار مشکل است برای اصلاح آن زیاد وقت ندارند .
بیایید سریال قهوه ی تلخ رو کپی نکنیم تا با این کار کمکی کرده باشیم و فرهنگ سازی را از امروز شروع کنیم .

پاسخ
تشکر کنندگان: Amir78 ، Farshid22 ، aadine
سلام ، موقع رد شدن از پلیسراهه ۳ راهه خوی چون پاسپورتم ویزا توش بود همه جد و آبادم و آدرس و تلفن اینارو از من پرسیدن نوشتن تو یه دفتر بعد ولم کردن ، به نظرتون موقع خروج از کشور مشکلی برام درست نمیکنن که؟
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-17 ساعت 15:35)reignoffear18 نوشته:  سلام ، موقع رد شدن از پلیسراهه ۳ راهه خوی چون پاسپورتم ویزا توش بود همه جد و آبادم و آدرس و تلفن اینارو از من پرسیدن نوشتن تو یه دفتر بعد ولم کردن ، به نظرتون موقع خروج از کشور مشکلی برام درست نمیکنن که؟

سلام دوست عزیز
نگران نباش این کارا واسه مسائل امنیتی هست.طبیعیه Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18 ، Farshid22 ، Ashkan78
سلام. ممكنه لطفاً خيلي زود به من جواب دهيد. آبا عكس پرينت شده خانمها در ليبل ويزاي آمريكا در پاسپورت ايراني اگر بي حجاب باشد مشكلي ايجاد مي كند؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-18 ساعت 19:14)Taraneh نوشته:  سلام. ممكنه لطفاً خيلي زود به من جواب دهيد. آبا عكس پرينت شده خانمها در ليبل ويزاي آمريكا در پاسپورت ايراني اگر بي حجاب باشد مشكلي ايجاد مي كند؟

نه. عکس اکثر خانم های ایرانی بی حجاب هست و مشکلی هم پیش نمیاد.
نگران نباشید
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh ، farzad101 ، N.D ، بنيتا ، Ashkan78
Help Is Needed!
من برای تراک کردن ویزام تو سایت ups و در قسمت tracking in english شماره رو وارد می کنم اما پیغام می ده:
"Not all tracking information is available at this time.
Please try again later."
با توجه به این که اطلاعات اسم و هتل من در ups ثبت شده این جواب منطقی نیست. کسی می تونه راهنمایی کنه کجا می تونم پیگیری کنم؟
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان:
به همون مدير هتل بگيد براتون به شمارهاي كه روي قبضتون نوشته زنگ بزنه.اونا خودشون بلدن.بعد بهتون ميگه كه پاسپورتتون كجاست.
سلام دوستان
1سوال؟ويزاي من مشخصات من همش درسته.وقت اون اخر كيس نامبرم يه 01 اضافه شده.اون يعني اينكه من خودم برنده اصليم؟يا اشتباهيه؟بعدم شماره ويزام كدومه:؟فقط جز كيس نامبر يه registration numberداره.ويه شماره قرمز كه اون پايينشه و چيزي هم جلوش ننوشته.كدومش شماره ويزامه.ويزام ناقص نيست؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام

برای برنده اصلی به آخر Case Number عدد 01 اضافه می شه، برای همسرش 02، برای فرزندان 03 و ...

کامل کامله ویزات. نگران نباش.

اگه منظورت از شماره ویزا A-Number یا Alien Registeration Number هست، اونو می تونی خیلی راحت به عنوان Registeration Number روی ویزات پیدا کنی. فقط قبلش باید A0 اضافه کنی. مثلا اگه برات Regiteration Number رو 8226654 نوشتن، شماره ای که دنبالشی می شه: A08226654.

(2010-09-24 ساعت 15:14)بنيتا نوشته:  سلام دوستان
1سوال؟ويزاي من مشخصات من همش درسته.وقت اون اخر كيس نامبرم يه 01 اضافه شده.اون يعني اينكه من خودم برنده اصليم؟يا اشتباهيه؟بعدم شماره ويزام كدومه:؟فقط جز كيس نامبر يه registration numberداره.ويه شماره قرمز كه اون پايينشه و چيزي هم جلوش ننوشته.كدومش شماره ويزامه.ويزام ناقص نيست؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady ، بنيتا
دوستان عزیز؛ آیا از طرف سفارت (به هر دلیلی ) به آدرسها و تلفن هایی که از آمریکا در فرمهاتون قید کردید تماسی گرفته شده؟( قبل از دریافت ویزا ) مرسی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
پاسخ
تشکر کنندگان: mohnahi
افرادی که قصد رفت و برگشت به امریکا برای مدتی (نا)معینی رو دارند....

بدانند و آگاه باشند که:

سری دومی که داشتم از امریکا برمیگشتم، دیدم بعد از گذراندن همه مراحل چکینگ و بوردینگ، دم در هواپیما که میخواستم از اون بازویی وارد هواپیما بشیم 4-5 مامور گذاشتن که به صورت اتفاقی، افراد که کنار کشده و سوالاتی را ازشان میپرسند !!

با یکی از سوژه ها که ایرانی بود، صحبت کردم، گفت سوال ها این بود: (آماده باشید)

1- کی برمیگردین؟
2- مقصد نهاییتون کجاست؟
3- چرا میرین؟
4- چرا اومدین؟
5- چقدر پول دارید برمیگردونید؟

معمولا افراد انتخاب شده، زن و شوهر (زوج) بودند
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09