موضوعها: 6
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پیشنهاد میکنم که هر کس تو هر category ثبت نام کرده یک نمونه از فرمهای تکمیل شده اش رو اینجا بزاره تا بقیه بتونن استفاده کنن.
واسه قرعه کشی لاتاری آمریکا چون پر کردن فرمها ساده است. مشکل کمتر بوجود میاد ولی در مورد کانادا وکلا (مخصوصا داخل ایران) از این مساله دارن سوء استفاده میکنن (هزینه وکیل از 6000 دلار شروع میشه فقط برای پر کردن فرمی که تمام مواردش توی سایت اداره مهاجرت کانادا وجود داره)، در حالی که اگه یکم وقت بزاریم پر کردن فرمها اصلا کاری نداره
من خودم تازه شروع به ثبت نام کردم (skill worker). حتما اگه پروسه اش رو تموم کنم یک نمونه فرم اینجا میزارم
تا قبل از اون خواهش میکنم اونایی که تجربه بیشتر دارن حتما با من تماس بگیرن
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هنوز فرمهات تموم نشده پسر؟ چهار ماه داره می شه که؟؟؟
اگه تموم کردی بذار ولی یک نکته آخه این همه اطلاعات ریز یک نفر رو میخوای در اختیار دیگران بذاری؟؟ به نظرم باید روی اطلاعات خط بکشی تا واضح نباشه. البته واقعا خود فرم رو پر کردن مشکل نیست جمعاوری اطلاعات و مرتب و منظم کردنشون و همچنین وظایف شغلی و غیره هست که کار اصلیه مخصوصا اگه مثل من مشاور مدیریت باشی و هزطار تا سابقه کار مشاورهای و موقت داشته باشی
بدرود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر میشه لطف کنید نمونه فرم پر شده برای skillworker کبک را بگذارید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
این تاپیک با توجه به عنوان خیلی خوبی که داره اطلاعات خیلی کمی در مورد فرمهای مربوط به skill worker و نحوه پرکردنشون داره ایکاش دوستانی که فرمها رو پر کردن یا دارن پر میکنن اطلاعات بیشتری میدادن از جمله :
1- از کجا میشه خود فرمهارو دانلود کرد؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
روز همگی به خیر
دوستان من تازه واردم و نمی دونم چجوری باید سوال کرد.
پس اگر ایرادی بود ببخشید
سوال:
من اگر تافل داشته باشم و بنا به دلایلی بخام برای کانادا اقدام کنم ، این درسته که مدرک تافل من رو معادل می کنن با آیلتز؟
اگر نه چه کاری می تونم بکنم؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به كساني كه ميخواهند براي كبك در كانادا اقدام كنند توصيه ميكنم اين كار رو خودشون و بدن وكيل انجام بدهند چون پروسه اين كار راحت است و به وكيل نيازي نيست. من سال قبل براي كبك اقدام كردم و ارديبهشت ماه مصاحبه داشتم و الان هم منتظرم تا مديكال و ويزام رو دريافت كنم. اگه سوالي در اين زمينه داشتيد تا جايي كه بتونم كمكتون ميكنم. (پروسه اقدم تا دريافت ويزا حدودا 2 سال طول مي كشه )
اگر در مورد پر كردن فرم ها مشكلي داريد لطفا مشخصا سوالتون رو بگوييد .
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر همه عزیزان
کسی می تونه نمونه پر شده فرمی که تو هواپیما می دن و نمونه پر شده فرم ssn رو اینجا بذاره؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من می خوام خودم برا کبک اقدام کنم مدرک تحصیلی من فوق دیپلم حسابداری هست
می خواستم بدونم توی فرمهای کبک باید اسم diploma رو چی بنویسم
در ضمن mony order رو می خوام از دوبی بگیرم برا گرفتنش چه اطلاعاتی باید بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
متاسفانه من توی فرم اپلیکیشن شماره پاسپورت رو یادم رفت بنویسم و خالی گذاشتم مونده و فرستادم رفت.حالا چیکار کنم بنظرتون چی میشه مدارکم رو برمی گردونن ؟؟
باتوجه به اینکه کپی برابر اصل خود پاسپورت رو فرستادم ؟؟