موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند سوال مهم و واجب برای تازه رسیده ها مثل من:
1- جدی توضیح بدید این اینترنت صلواتی که مدتی بالا ازش صحبت شده دقیقا" چیه؟ جدی می پرسم ...
2-بین مراکز ارائه موبایل مقرون به صرفه ترین برای ما ها که فعلا" باید تا کار پیدا کردن از جیب بخوریم کدوم شرکت و کدوم پلان است (برای 2نفر)
3-تلفنهای prepaidکه گاها" ازشون در فروشگاهها یاد میشه و موجوده قضیه شون چیه؟
ممنون
مکسوپرمکس
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستایِ مهاجرسرا من برایِ خودمون از تیی موبیل موبایل خریدم و ازای تیی اند تیی تلفنِ خونه و برای ارتباط با ایران از یک شرکت ایرانی به نامه پلنت آنلاین پلن برای تماس با ایران خریدم فکر کنم همهٔ اینا یی که گفتم از همه ارزونتر و با کیفیت تره برای تماس با شرکت ایرانی به این شماره زنگ بزنید ۸۱۸۵۳۲۵۵۰۹ و با یه آقایی به نامه شهرام حرف بزنید به من خیلی کمک کرد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای کسانی که تازه دارن میان شنیدم هم میشه موبایل رو خودت بخری و هم میشه طرح سیم کارت با موبایل رو بگیری وقسطی پرداخت کنی ، من موبایل خودم رو تو سایت جی اس ام چک کرده ظاهرا اونجا کار نمیکنه میخواستم ببینم بنظرتون کدومش رو برای شروع بگیرم ؟
ممنون از توضیحات بالای دوستمون ولی راستش من خوندم یکم گستزدس میخواستم ببینم طبق تجربه چه سیستم مخابراتی رو پیشنهاد میکنید وبرای یه گوشی معمولی چقدر باید کنار بذارم و از فروشگاه باید بگیرم یا یایتی چیزی باید خرید کرد ؟ روالش چطوریه کلا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
تلفن:فمیلی پلن با کنترکت دوساله از ورایزون تماس و تکست بدون محدودیت اینترنت 1 گیگ با سرعت 4G نفری 40$ که با بیمه یک گوشی و مبلغی برای تبلت شده 120قبلا یک گوشی ابتدایی ورایزون داشتیم پری پید از تارگت خریده بودیم و یک گوشی از تی موبایل بدون کنترکت ماهانه55 دلار با اینترنت
تلفن خونه نداریم چون فعلا نیاز نداریم. اینترنت at&t mbps18ا فکر کنم بالاترین سرعت هست با تی وی u-vERSپلان متوسط FAMILY 200 که ماهانه85 دلار هست.
تلفنهای بین المللی را با گوگل انجام میدیم یا اسکایپ و ...
برنده 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-28 ساعت 20:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-28 ساعت 20:32 توسط Reza20002.)
(2014-03-26 ساعت 07:58)smu نوشته: تلفن:فمیلی پلن با کنترکت دوساله از ورایزون تماس و تکست بدون محدودیت اینترنت 1 گیگ با سرعت 4G نفری 40$ که با بیمه یک گوشی و مبلغی برای تبلت شده 120قبلا یک گوشی ابتدایی ورایزون داشتیم پری پید از تارگت خریده بودیم و یک گوشی از تی موبایل بدون کنترکت ماهانه55 دلار با اینترنت
تلفن خونه نداریم چون فعلا نیاز نداریم. اینترنت at&t mbps18ا فکر کنم بالاترین سرعت هست با تی وی u-vERSپلان متوسط FAMILY 200 که ماهانه85 دلار هست.
دوست عزیز
ما گوشی های سامسونگ گلکسی S3 داریم که 3G است.
اینها در آمریکا کار می کنند یا خیر؟
می خواستم برای ارتقا به 4G ، گلکسی نوت 3 از ایران بخرم اما نمی دونم درست است یا اینکه بگذارم در آمریکا گوشی جدید بخرم؟
ضمن اینکه گوشی اپل 5S را در یکی از پست ها دیدم نصف قیمتی که در ایران می فروشند است! آیا درست است؟
آیا اگر گوشی در آمریکا بخریم محدودیت استفاده فقط در امریکا را دارد؟
کلا برای استفاده در آمریکا شما آیفون را پیشنهاد می کنید یا سامسونگ؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-29 ساعت 15:07)lingni نوشته: الآن چیزی هم وجود داره به نام:
Stateside International Talk: $7.00 per Month
http://support.t-mobile.com/docs/DOC-2775
دوست عزیز
این Iran LAND LINE $0.44 , MOBILE $0.49 در سایت معرفی شده توسط شما چه معنی می دهد؟
آیا هزینه مکالمه در هر دقیقه است؟
پس اون 7 دلار در ماه چیه؟
آیا هزینه اشتراک سرویس است؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 10:09)smu نوشته: (2014-03-28 ساعت 20:13)Reza20002 نوشته: (2014-03-26 ساعت 07:58)smu نوشته: تلفن:فمیلی پلن با کنترکت دوساله از ورایزون تماس و تکست بدون محدودیت اینترنت 1 گیگ با سرعت 4G نفری 40$ که با بیمه یک گوشی و مبلغی برای تبلت شده 120قبلا یک گوشی ابتدایی ورایزون داشتیم پری پید از تارگت خریده بودیم و یک گوشی از تی موبایل بدون کنترکت ماهانه55 دلار با اینترنت
دوست عزیز
ما گوشی های سامسونگ گلکسی S3 داریم که 3G است.
اینها در آمریکا کار می کنند یا خیر؟
می خواستم برای ارتقا به 4G ، گلکسی نوت 3 از ایران بخرم اما نمی دونم درست است یا اینکه بگذارم در آمریکا گوشی جدید بخرم؟
ضمن اینکه گوشی اپل 5S را در یکی از پست ها دیدم نصف قیمتی که در ایران می فروشند است! آیا درست است؟
آیا اگر گوشی در آمریکا بخریم محدودیت استفاده فقط در آمریکا را دارد؟
کلا برای استفاده در آمریکا شما آیفون را پیشنهاد می کنید یا سامسونگ؟
با سلام
اتفاقا من در همین پلن یک گلکسی نوت3 4جی گرفتم(اینجا 3 جی ندیدم) . البته اینجا میگفتند این جدیدتر از ایفون 5 هست از ان گرانتر هم بود.
اصولا اگر گوشی را با پلن بخرید لاک هست تا پول کلی گوشی را بدید در حین کنترکت و بعدش ازاد هست هر زمان هم بخواهید با پرداخت مبلغ قابل ان لاک هست . اما در ورایزون من دو تا گزینه داشتم که از نظر
اقتصادی دومی به صرفه بود و انتخاب کردم 1- هر ماه بابت گوشی من همین سامسونگ مبلغی را میدادم که در انتهای کنرکت مبلغ کل گوشی میشد 799$و لی میتونستم بعد یک سال اپگرید کنم به هر گوشی که دلم میخواست .که من اهل ا پگرید نبودم.و 2- اول 299 تا میدادم و دیگه هیچی و بعد اتمام کنترکت اپگرید میکردم. در ضمن در هر دو حالت چون فمیلی پلن بود یک گوشی موتورلا به قیمت 500$ برای همسرم مجانی در امد که در انتهای دو سال ان لاک میشه.
در ضمن ایفون 5 را 700$ زده بود.یا همین حدود زده بود
در ضمن اینجا برعکس ایران که ایفون گرونتراز هر گوشی هستو مردم علاقه عجیبی به ایفون دارند. رقیب سرسختش در آمریکا سامسونگ هست .اینجا تا جایی که من دیدم مردم بیشتر سامسونگ ترجیح میدهندعلت دقیقش رو نمیدونم حتی در تلوزیون هم سامسونگ رو بیشتر نرجیح میدهند. علت ترجیح من اپلکیشن خاص اسکچ اپش بودکه به درد کارم میخوره که در مقایسه با برنامه های اسکچ اپ موجود خیلی قویتر هست و خاص سامسونگ هست و صفحه نمایش بزرگش که بعضا کار تبلت را میکنه.
البته تا جایی که من میدونم برای رفتن در کنترکت باید تایید و کردیت چک بشیدما هم اولش که امدیم چون کردیت هیستوری نداشتیم مجبور شدیم قیمت گوشی را نقدا و کامل بدیم و این کنترکت تقریبا بعد یکسال از ورودمان میشه و جالب بدونید که در حالی که برای پلن بدتر و گرانتر و حالت بدون کنترکت تی موبایل حتی بعد یک سال ما را تایید نکرد(تی موبایل پلن کنترکت دار خود را از امسال حذف کرده ولی برای فایننس گوشی همچنان کردیت چک میکند) همان روز ورایزون با بهترین شرایط ما را تایید کرد . و این بر میگردد به موسساتی که این شرکت ها برای کردیت چک رجوع میکنند.اگر چه اسکور ما و کردیت هیستور یمان اکسلنت بود و وقتی بعدا برای کاری به تی موبایل رفتیم و موضوع را فهمیدند گفتند این مشکل ما هست و اینگونه متاسفانه مارکت را از دست میدهیم زیرا موسساتی که ما با انها قرار داد داریم ملاک های غیر مفیدی را در کردیت چک لحاظ میکنند و ما مشتری هایمان را از دست میدهیم.
سلام
ممنون برای پاسخ مفیدت.
نتیجه گرفتم که بهتر است ما هنگاه ورود به آمریکا (ان شاءالله)گوشی های 4G داشته باشیم .
کلا سامسونگ از تکنولوژی بالاتری نسبت به آیفون چه در سخت افزار و چه در نرم افزار استفاده می کند و تنها عیب بزرگش ساخت گوشی با مواد ارزان (پلاستیک) است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم. ما سال گذشته که اومدیم یه سیم کارت h2o گرفتیم و باید شارژش می کردیم . از پارسال تقریبا ده ماه بلااستفاده بوده و حالا که باز اومدیم نمی دونم چطوری شارژش کنم.آشنایانمون هم مهربانانه آدرس سایتش رو دادن و گفتن اول باید فعالش کنید بعد شارژ.
کسی می دونه چطور انجام بدم؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.