موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
طبق وعده که دادم خدمت دوستان راجع بیمه و اپلیکیشن مربوطه بعد از مقداری بررسی به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اپلای دانلود کردن فرم و پرینت و پر کردن دستی و ارسال به ادرس مربوطه هست. من خودم این کارو انجام دادم و فرستادم و فعلا مدرکی هم ضمیمه اون درخواست نشده بود در فرم که بفرستم. به نظرم راه اسانتری بود تا انلاین و چند دقیقه بیشتر طول نکشید البته من در تقسیم بندی خویش فرما اپلای کردم که باز ساده تر هم بود. اگر حقوق ماهانه میگیرید قبل از اپلای کردن باید فرم های مربوطه دبلیو 2 و غیره رو داشته باشین دم دست و اطلاعاتش رو وارد کنین.
شنیدم که سایت برای اپلای انلاین هم خیلی وضع بهتری الان پیدا کرده اما توصیه این هست که باید در یک نشست انجام بشه و سیو کردن برای مراحل بعد و بازگشت مجدد ممکنه جواب نده (این در حد شنیده هست)
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد دستمزد دارید، بگید . مثلا حداقل دسمزد در دالاس چقدره ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='soheilbadami' pid='447489' dateline='1386227870']
طبق وعده که دادم خدمت دوستان راجع بیمه و اپلیکیشن مربوطه بعد از مقداری بررسی به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اپلای دانلود کردن فرم و پرینت و پر کردن دستی و ارسال به ادرس مربوطه هست. من خودم این کارو انجام دادم و فرستادم و فعلا مدرکی هم ضمیمه اون درخواست نشده بود در فرم که بفرستم. به نظرم راه اسانتری بود تا انلاین و چند دقیقه بیشتر طول نکشید البته من در تقسیم بندی خویش فرما اپلای کردم که باز ساده تر هم بود. اگر حقوق ماهانه میگیرید قبل از اپلای کردن باید فرم های مربوطه دبلیو 2 و غیره رو داشته باشین دم دست و اطلاعاتش رو وارد کنین.
شنیدم که سایت برای اپلای انلاین هم خیلی وضع بهتری الان پیدا کرده اما توصیه این هست که باید در یک نشست انجام بشه و سیو کردن برای مراحل بعد و بازگشت مجدد ممکنه جواب نده (این در حد شنیده هست)
موفق باشید
سلام آقا سهیل - فرم را چطوری میشه بدست بیاریم؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-06 ساعت 22:30)ali039 نوشته: سلام آقا سهیل - فرم را چطوری میشه بدست بیاریم؟
https://www.healthcare.gov/how-do-i-appl...-coverage/
در این ادرس لینک برای دانلودش هست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-09 ساعت 14:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-09 ساعت 14:46 توسط shiraz2013.)
سلام دوستان
آب وهوای دالاس الان چجوره؟
کسی خانه برای اجاره در دالاس سراغ داره؟
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-09 ساعت 20:23)maxsupermax نوشته: (2013-12-09 ساعت 14:45)shiraz2013 نوشته: سلام دوستان
علیک السلام
آب و هوا عالی بوده و هست!
دلار رو بگو چه قدر داری تا برات خونه خالی کنیم عزیز!!!
همه رقم هست همه مدل همه جا
بالاشهر پایین شهر وسط شهر جوووون بخواه
(هر کی ندونه فکر میکنه من بنگاهیم )
ولی همیشه خونه همه جا در دسترسه بسته به مکان و قیمت اورت پیدا میشه!
حدودا 1000-1200$ چه جور خانه ای میشه اجاره کرد؟
با تشکر
2013AS89XX-آنکار_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-09 ساعت 20:35)shiraz2013 نوشته: (2013-12-09 ساعت 20:23)maxsupermax نوشته: (2013-12-09 ساعت 14:45)shiraz2013 نوشته: سلام دوستان
علیک السلام
آب و هوا عالی بوده و هست!
دلار رو بگو چه قدر داری تا برات خونه خالی کنیم عزیز!!!
همه رقم هست همه مدل همه جا
بالاشهر پایین شهر وسط شهر جوووون بخواه
(هر کی ندونه فکر میکنه من بنگاهیم )
ولی همیشه خونه همه جا در دسترسه بسته به مکان و قیمت اورت پیدا میشه!
حدودا 1000-1200$ چه جور خانه ای میشه اجاره کرد؟
با تشکر
دوست عزیز با این مبلغ اجاره ماهیانه میتونید در منطقه پلینو غربی یک آپارتمان دو خوابه خوب اجاره کنید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب بادامي
خوبيد؟ اين لينك آدرس health insurance marketplace هاست.صفحه ١٨ مربوط به دالاسه.الان كه باهاشون چت كردم گفتن كه ميتونيد اونجا حضوري اپلاي كنيد.ولي يكم شك دارم فكر ميكنم بيشتر براي راهنمايي و جواب دادن به سؤالات باشه.
http://healthlawanswers.aarp.org/sites/d...ors-tx.pdf
شما اطلاعي داريد؟ اون لينك هم كه داديد فكر كنم صفحه رو پيدا نميكنه.يا من سيستمم مشكل داره؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 08:18)nina22 نوشته: سلام جناب بادامي
خوبيد؟ اين لينك آدرس health insurance marketplace هاست.صفحه ١٨ مربوط به دالاسه.الان كه باهاشون چت كردم گفتن كه ميتونيد اونجا حضوري اپلاي كنيد.ولي يكم شك دارم فكر ميكنم بيشتر براي راهنمايي و جواب دادن به سؤالات باشه.
http://healthlawanswers.aarp.org/sites/d...ors-tx.pdf
شما اطلاعي داريد؟ اون لينك هم كه داديد فكر كنم صفحه رو پيدا نميكنه.يا من سيستمم مشكل داره؟
یکی از راهها اپلای حضوری هست در مکانهایی که معرفی شده برای هر منطقه و اگر نزدیکتون باشه بد نیست
در مورد لینک هم درست میگید و صفحه رو برداشتن علتش رو نمیدونم شاید زمان برای اپلای دستی تمام شده باشه. میتونین از طریق چت جویای لینک پی دی اف بشید و اگر مشکلی باشه بهتون خواهد گفت یا ایمیل بدید و دخواست لینکش رو کنید.