موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام... من نمیدونم از این مطلب شوکه بشم،سکته بزنم یا خود کشی کنم از نا امیدی...
دوستی تو یکی از پستهای تقریبا قدیمی نوشته بود:
اینکارهای دم دستی فروشگاه و رستوران و مکدونالد و... که میگن تو دالاس یا هرجای دیگه آمریکا هست ساعتی 7 یا 8 دلار در هفته فقط 20 ساعت بهت کار میدن..!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه شدین دوستان ((((فقط 20 ساعت در هفته))))).....!!!!
خواهش می کنم یه عزیزی که تجربه خوبی تو زندگی در دالاس داره من رو راهنمایی کنه...؟؟؟ یعنی درآمد ماهی نهایت 640 دلار..؟؟؟
وهزینه ماهانه 1200 یا 1300 دلار؟؟؟ هنگ و سکته و همه رو باهم به جا آوردم.... توروخدا راهنماییم کنین دوستان عزیزم...
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-14 ساعت 13:45)hs6467 نوشته: سلام... من نمیدونم از این مطلب شوکه بشم،سکته بزنم یا خود کشی کنم از نا امیدی...
دوستی تو یکی از پستهای تقریبا قدیمی نوشته بود:
اینکارهای دم دستی فروشگاه و رستوران و مکدونالد و... که میگن تو دالاس یا هرجای دیگه آمریکا هست ساعتی 7 یا 8 دلار در هفته فقط 20 ساعت بهت کار میدن..!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه شدین دوستان ((((فقط 20 ساعت در هفته))))).....!!!!
خواهش می کنم یه عزیزی که تجربه خوبی تو زندگی در دالاس داره من رو راهنمایی کنه...؟؟؟ یعنی درآمد ماهی نهایت 640 دلار..؟؟؟
وهزینه ماهانه 1200 یا 1300 دلار؟؟؟ هنگ و سکته و همه رو باهم به جا آوردم.... توروخدا راهنماییم کنین دوستان عزیزم...
دوست عزیز برای شروع به شما کار پاره وقت میدن هفته ای 10-15 ساعت که کمترین حقوق از 7.25$ شروع میشه و شما همزمان میتونید با هماهنگی 2-3 شغل داشته باشید و اگه از کارتون خوششون بیاد ساعتهاتون رو بالا میبرن و همچنین حقوقتون رو و فروشگاهها بسته به شرایط خودشون حقوقشون هست من کمترینش رو گفتم مثلا والمارت معمولا با 8-9 دلار شروعش هست که بازم بستگی به دپارتمانش داره
برای شروع بله سخته و شاید نگذره به همین دلیله که میگن با یه پول خوب از ایران بیاید که دو سه ماهه اول از جیب باید خورد و مخصوصا ماه اول که شما یکسری هزینه های ثابت هم دارید مثل ماشین ، بیمه هاتون ، وسایل خونه و ...
ولی نگران نباشید به زودی راه می افتید و رو غلطک می افتید ( غلطکم درسته؟! )
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
آیا کسی اطلاعی از میشیگان داره؟
کار ، زندگی ، آب و هوا ، ایرانیها ، قوانین ، و ...
ممنون میشم اطلاعی بدنن
با تشکر از لطفتون و احترام
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ماه اول ممکنه برای تهیه محل زندگی خرید ماشین گرفتن گواهینامه بازکردن حساب بانکی و غیرو آنقدر کار داشته باشین که نمی تونید کار را شروع بکنید ولی با تجربه اخیر خودم ، سه هفته بعد از ورود در دالاس میشه کار پیدا کرد. البته باید بلافاصله بعد از ورود برای فروشگاهها فرم استخدام بگذارید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 11:27)janatirad نوشته: با سلام به همه ی دوستان گل هماجر سرا
موضوعی دیدم که فکر میکنم گفتنش خالی از لطف نیست (یا امیدوارم نباشه !)
داشتم سایتهای کاریابی آ م ر ی ک ا رو با توجه به تخصصم (طراحی قطعات و قالبهای صنعتی) میدیدم که یه جدول جالب دیدم
با توجه به جدول فوق :
1- آیا جایی در مهاجرسرا داریم که در دوستان بیشتر در مورد میشیگان صحبت کرده باشن؟
2- اگر نه ، ممکنه مدیران محترم لطف کنن و این فضا رو ایجاد کنن؟
3- دوستان اهل مکانیک و صنعت که نگران کاریابی هستن یه نگاه به تکزاس بندازن یکم روحیه بگیرن
با احترام
بسیار ممنون از شما دوست عزیز
والا ما افتادیم تو کالیفرنیا در صورتیکه شوهرم مکانیک خونده و اصلا اینجا کاری نیست براش
حالا در به در دنبال اینیم که از اینجا بریم میشیگان یا اوهایو
منم ممنون میشم اگه تاپیک میشیگان باز شه و پر رنگ بشه. یعنی واقعا هیچ کس از بچه های مهاجرسرا تو میشگان یا اوهایو نیست که بتونه به ما کمک کنه و اطلاعات مفیدش رو در اختیار ما ها قرار بده؟؟؟؟؟؟
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز mozhgangh ممنون که اطلاع دادید
دوستان عزیز و محترم مهاجرسرایی لطفا دقت کنن حتی یه جمله مثل اینی که :
والا ما افتادیم تو کالیفرنیا در صورتیکه شوهرم مکانیک خونده و اصلا اینجا کاری نیست براش
حالا در به در دنبال اینیم که از اینجا بریم میشیگان یا اوهایو
واقعا واقعا واقعا واقعا کمک کننده هست .
دوستان خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره (هر چند مختصر) یا اگه تاپیکی میتونه باز بشه لطفا دریغ نکنید .
سپاسگذار شما .
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر هموطنان عزیز، من یک مرد جوان مجرّد هستم که در اسرع وقت نیاز به یک همخانه برای اجاره یک خانه یا آپارتمان مشترک در قسمت شمالی دالاس یا شهرکهای اطراف مثل پلینو دارم. من کار تمام وقت دارم و سیگار نمیکشم و رفت و آمد خیلی کمی دارم. اگر نیاز به اطلاعات دیگری داشتید لطفا با تلفن زیر تماس بگیرید من در خدمت شما هستم. ضمنا اگر نیاز به کسی به عنوان معرّف داشتید میتوانم یک سری از دوستان ایرانی را که احتمالا میشناسید، معرفی کنم. از لطف و محبت شما بینهایت سپاسگزارم. تلفن من : ۶۰۵۴-۴۶۴-۴۶۹