کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دالاس، ایالت تگزاس
(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته:  سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...

عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .
موفق باشي
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، yalda91 ، qeshmi ، fariba_a ، gbtm ، pari pariaaa ، اریو ، mohamad92 ، markopolos ، alirezanz ، Memolk
(2014-06-21 ساعت 23:57)yalda91 نوشته:  من امروز مجبور شدم أسباب كشي كنم قرار بر فردا بود نتونستم بيام اما خيلي خوب ميشه اگه إز أين گرده هماهيهابذارين تا بيشتر أشنا بشيم

خانم يلدا، اينجا به خاطر گرفتاريهاي كاري هماهنگ كردن و هماهنگ شدن خيلي سخته، اما شدنيه.
مخصوصأ الان تابستونه و وقت گشت و گذار. ايشالله باز هماهنگ ميشيم.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohamad92 ، markopolos ، alirezanz
سلام به همه دوستان
یک واحد آپارتمان 1 خوابه در PLANO با شرایت عالی به علت جا به جایی واگذار میشود.
214-998-0673
شهاب.
پاسخ
تشکر کنندگان: odiseh ، golesang ، mohamad92
دوستان اگه کسی به این زودی عازم ایرانه لطفا به من اطلاع بدید یکی از دوستانم پاکتی دارن برای ایران
ممنونم ازتون
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، arashmoradi
سلام دوستان ما به زودي به اميد خدا عازم PLANO هستيم. لطفا اگه براتون ممكنه مناطق خوب اونجا رو براي زندگي خانوادگي كه هم دسترسي اش به فروشگاه هاي ايراني و خارجي راحت باشه و هم جاي خوبي براي زندگي باشن رو براي «اجاره» خونه به من معرفي كنين.

ممنون از لطفتون
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، mohamad92
(2014-06-24 ساعت 08:46)odiseh نوشته:  سلام دوستان ما به زودي به اميد خدا عازم PLANO هستيم. لطفا اگه براتون ممكنه مناطق خوب اونجا رو براي زندگي خانوادگي كه هم دسترسي اش به فروشگاه هاي ايراني و خارجي راحت باشه و هم جاي خوبي براي زندگي باشن رو براي «اجاره» خونه به من معرفي كنين.

ممنون از لطفتون

زیپ کدهای 75023 تا 25 رو میتونین در نظر بگیرین البته پلینو همه جاش تقریبا خوبه بسته به مجتمعش و ساکنین اون هست. به هرحال باید از نزدیک بررسی کنین.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: odiseh ، MAHDI2012 ، mohamad92 ، markopolos ، alirezanz ، Alex 2014
دوستان دالاس و حومه نمیخواید یک گردهمایی برگزار کنید تا همدیگرو ببینیم و چند ساعتی را با هم خوش بگذرونیم؟؟؟ بهتره یکی مسئول بشه و هماهنگی های لازم را انجام بده.
محمد فضلی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، armina-2014 ، odiseh ، javidk ، yalda91 ، shadi79 ، mohamad92 ، arashmoradi ، markopolos ، alirezanz
(2014-06-25 ساعت 04:57)Soap McTavish نوشته:  دوستان دالاس و حومه نمیخواید یک گردهمایی برگزار کنید تا همدیگرو ببینیم و چند ساعتی را با هم خوش بگذرونیم؟؟؟ بهتره یکی مسئول بشه و هماهنگی های لازم را انجام بده.
محمد فضلی

دوست عزیز من برای دو هفته ای دارم میرم بیرون دالاس ایشالله برگشتم اگه هنوز گردهمایی تشکیل نداده بودید با دوستانی که تمایل داشتن برنامه پیک نیک میزاریم
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: javidk ، yalda91 ، Soap McTavish ، shadi79 ، mohamad92 ، markopolos ، arashmoradi ، alirezanz
(2014-06-22 ساعت 01:42)sayeh_m نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته:  سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...

عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .
موفق باشي

دوستان به نظرم باید همگی بیان اینجا و تجربه کنن، واقعا موقعیت ها متفاوته، خیلی خیلی متفاوته، شیوه کار کردن با ایران فرق میکنه، سخت نیست، به نظر ایرانی و بعضا غیر امریکایی ممکنه سخت باشه، اما خودشون شکایتی ندارن از شیوه ی کار.
بهتره بجای اینکه بیایم اینجا و از سخت کار کردن و تعطیلی نداشتن اینجا گلایه کنیم، بهتره اصن نیام اینجا و اونموقع هم طبیعتا گلایه ای نداریم
دالاس واقعا جای عالی هستش برا شروع، سر هر تقاطعی 20 تا بیزنس و فست فود و فلان و بهمان هست. دنبال هرچی باشین پیداش خواهین کرد، شخصا بعد مدت خیلی کوتاهی کار پیدا کردم، حقوق عالی به نسبت اولین کار بم میدن، و کار آنچنان سختی هم که من قبل از اومدنم با توجه به مهاجرسرا فکر میکردم در حد کار کردن در " معدن سنگ " باشه نیست. بعد از یه مدت دو تا کمپانی بزرگ که تو زمینه IT فعالیت میکردن بم زنگ زدن، یکی رو بیخیال شدم، و دومی رو تو تستی که ازم گرفتن با 2% رد شدم و همین افراد به واسطه مدرکت بات تماس میگیرن، مطمئنا مدرک آشپزیتون به درد خواهد خورد، حداقلش اینه که با کسی که مدرک نداره فرق میکنی و یه سر و گردن ازش بالاتری و صد البته هم مهارتت مهمه.
اتفاقا دیروز با یه پیرمرد پاکستانی صحبت میکردم، یه آشپز توی یه فست فود خیلی معمولی و بی اسم و رسم گفت ماهی 2000تا در میاره و براش کافیه، بدون شک باید با همت زیاد دنبال خواستتون باشین، اگه به هدفتون ایمان داشته باشین پیشرفت رو هر روز تو زندگیتون احساس میکنین ... متاسفانه افرادی که میان اینجا و دووم نمیارن یا افرادی هستن که مثلا بعد از یکسال اینجا موندن به زندگی ایرانشون نگاه میکنن و شروع به مقایسه کردن میکنن و میبینن که به ربع اون هم نرسیدن، هم حق دارن و هم اشتباه کردن خوب طبیعیه که دووم نمیارن، هیچ زندگی 6 ماهه و یکساله ساخته نمیشه و یا افرادی که میان و دلشون برا چلو کباب و نون بربری تنگ میشه بعد یه مدت یه جا جمع میشن،اونا هم بعد یه مدت دل تنگی میکشن دووم نمیارن، خلاصه که دنبال هرچی که باشی بدستش میاری نمومش همسایه ایرانی ما هستش که با فکر و خلاقیتی که داره بیزنس خودشو زده و درامد عالی داره، و دلش هم برا چلو کباب تنگ نشده
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
(2014-06-25 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 01:42)sayeh_m نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته:  سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...

عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .
موفق باشي

دوستان به نظرم باید همگی بیان اینجا و تجربه کنن، واقعا موقعیت ها متفاوته، خیلی خیلی متفاوته، شیوه کار کردن با ایران فرق میکنه، سخت نیست، به نظر ایرانی و بعضا غیر آمریکایی ممکنه سخت باشه، اما خودشون شکایتی ندارن از شیوه ی کار.
بهتره بجای اینکه بیایم اینجا و از سخت کار کردن و تعطیلی نداشتن اینجا گلایه کنیم، بهتره اصن نیام اینجا و اونموقع هم طبیعتا گلایه ای نداریم
دالاس واقعا جای عالی هستش برا شروع، سر هر تقاطعی 20 تا بیزنس و فست فود و فلان و بهمان هست. دنبال هرچی باشین پیداش خواهین کرد، شخصا بعد مدت خیلی کوتاهی کار پیدا کردم، حقوق عالی به نسبت اولین کار بم میدن، و کار آنچنان سختی هم که من قبل از اومدنم با توجه به مهاجرسرا فکر میکردم در حد کار کردن در " معدن سنگ " باشه نیست. بعد از یه مدت دو تا کمپانی بزرگ که تو زمینه IT فعالیت میکردن بم زنگ زدن، یکی رو بیخیال شدم، و دومی رو تو تستی که ازم گرفتن با 2% رد شدم و همین افراد به واسطه مدرکت بات تماس میگیرن، مطمئنا مدرک آشپزیتون به درد خواهد خورد، حداقلش اینه که با کسی که مدرک نداره فرق میکنی و یه سر و گردن ازش بالاتری و صد البته هم مهارتت مهمه.
اتفاقا دیروز با یه پیرمرد پاکستانی صحبت میکردم، یه آشپز توی یه فست فود خیلی معمولی و بی اسم و رسم گفت ماهی 2000تا در میاره و براش کافیه، بدون شک باید با همت زیاد دنبال خواستتون باشین، اگه به هدفتون ایمان داشته باشین پیشرفت رو هر روز تو زندگیتون احساس میکنین ... متاسفانه افرادی که میان اینجا و دووم نمیارن یا افرادی هستن که مثلا بعد از یکسال اینجا موندن به زندگی ایرانشون نگاه میکنن و شروع به مقایسه کردن میکنن و میبینن که به ربع اون هم نرسیدن، هم حق دارن و هم اشتباه کردن خوب طبیعیه که دووم نمیارن، هیچ زندگی 6 ماهه و یکساله ساخته نمیشه و یا افرادی که میان و دلشون برا چلو کباب و نون بربری تنگ میشه بعد یه مدت یه جا جمع میشن، که اینجا هم یه جا هست اتحاد جماهیر بناید توحید بش میگن، اونا هم بعد یه مدت دل تنگی میکشن دووم نمیارن، خلاصه که دنبال هرچی که باشی بدستش میاری نمومش همسایه ایرانی ما هستش که با فکر و خلاقیتی که داره بیزنس خودشو زده و درامد عالی داره، و دلش هم برا چلو کباب تنگ نشده

ممنونم دوستان عزیز فقط جاداره از تفاوت زیاد جواب ها وضعیت من الان:

بعد از خوندن پاسخ sayeh:
ضربان قلبم: 2400 در ثانیه
امید به زندگیم: 0.0%
آمریکا از نگاه من: جهنم
----------------
بعد از خوندن پاسخ mohammad:
ضربان قلبم: 1 در ثانیه
امید به زندگیم: 4000%
آمریکا از نگاه من: بهشت

واقعا دلیل این همه تفاوت بین پاسخ ها در چی هست عزیزان...
پاسخ
تشکر کنندگان: moqadam ، Afshim553 ، Memolk
(2014-06-22 ساعت 04:17)samsamsam نوشته:  سلام به همه دوستان
یک واحد آپارتمان 1 خوابه در PLANO با شرایت عالی به علت جا به جایی واگذار میشود.
214-998-0673
شهاب.

سلام این اپارتمان کجای planoهست وقیمتش چقدر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Afshim553 ، mohamad92 ، arashmoradi
(2014-06-26 ساعت 09:50)hs6467 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 01:42)sayeh_m نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته:  سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...

عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ........

دوستان به نظرم باید همگی بیان اینجا و تجربه کنن، واقعا موقعیت ها متفاوته، خیلی خیلی متفاوته، شیوه کار کردن با ایران فرق میکنه ........

ممنونم دوستان عزیز فقط جاداره از تفاوت زیاد جواب ها وضعیت من الان:

بعد از خوندن پاسخ sayeh:
ضربان قلبم: 2400 در ثانیه
امید به زندگیم: 0.0%
آمریکا از نگاه من: جهنم
----------------
بعد از خوندن پاسخ mohammad:
ضربان قلبم: 1 در ثانیه
امید به زندگیم: 4000%
آمریکا از نگاه من: بهشت

واقعا دلیل این همه تفاوت بین پاسخ ها در چی هست عزیزان...

دوست عزیز علت تفاوت در پاسخها اینه که هرکسی از منظر و دیدگاه خودش و با توجه به تجربه و شرایط خودش جواب شما رو میده کسی که اومده اینجا یه شغل خوب پیدا کرده خوب معلومه جوابی به شما میده که امیدوار کننده هست و برعکسش کسی که شرایط براش خوب پیش نمیره جواب دلسرد کننده ای میده اینجا شما باید کار کنید یعنی وقتی 8 ساعت سرکار هستید اون 8 ساعت رو نمیتونید مثل کار کردن تو ایران بشینید پای اینترنت و اس ام اس بازی و خرید فروش ملک و جنس تلفنی و .... بلکه باید 8 ساعت واقعا کار مفید انجام بدید اگه کارتون سرپا هست شما نمیتونید حتی یکدقیقه بشینید مگر تو وقت استراحت اینه که برای ما ایرانیها که از ایران با اون شرایط راحت کاری میاییم اینجا خیلی سخت و عجیب و غیر قابل تحمله ولی برای آمریکاییها و یا مردم کشورهای پیشرفته خیلی مسئله عادیه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
پاسخ
تشکر کنندگان: pv-n ، shadi79 ، eybaba ، mohamad92 ، alirezanz ، Memolk ، moonwalk
(2014-06-25 ساعت 13:23)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-06-22 ساعت 01:42)sayeh_m نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:53)hs6467 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 20:31)hs6467 نوشته:  سلام دوستان،وقتتون بخیر، من اگه مدرک آشپزی درجه 1و2 فنی و حرفه ای رو بگیرم و واقعا بتونم آشپزی کنم آیا درصورت پیدا کردن کار در دالاس،بازهم باید سخت کارکنم؟یه چیز دیگه ام که تو تاپیک " آمریکا از خیال تا واقعیت" دیدم این بوده که همه جاش نوشتن آمریکا کار سخته دووم نمیاری نمیدونم صبح تاشب باید کارکنی و از این حرف ها،خداییش واقعیت داره این قضیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی گیج هستم...

عزیزان این همه به سوالات هم پاسخ دادید،یکی نبود لطف کنه به این سوالم پاسخ بده...؟
اينجا دكتر و مهندس و اشپز و غيره نداره ، همه بايد سخت كار كنن . خيلي سخت ! مدرك هم به هيچ دردي نميخوره ، بهترين مدرك رو هم داشته باشي اينجا بهش نگاه نميكنن ، بايد كار بلد باشي ، غذاي امريكايي و مکزیکی بلد باشي ، من تابحال نشنيدم كه كسي رو يكباره با حقوق بالا به عنوان اشپز استخدام كنن حتي اگر مدرك داشته باشي ، بايد از صفر شروع كني و البته شايد ( يك درصد ) بتوني تو يه رستوران ايراني كار پيدا كني كه اونم مطمين باش چندر غاز حقوق ميدن ! ايراني به راحتي پول به هموطن نميده ! يكي از بديهاي كار رستوران و البته فروشگاه اينه كه معمولاً تعطيلي اخر هفته نداري ، روزهاي تعطيل رسمي كشوررو هم بايد بري سركار ، مثلاً تو فروشگاه ، تنها تعطيلي كه وجود داره نصفه روز براي روز بوقلمون خوريه ! يه روز هم كريسمس تعطيله ! تازه همينم فكر نكنم رستورانها تعطيل باشن . البته نميدونم كي گفته كه دووم نمياري ، فكر نكنم كسي بتونه بگه كه دووم مياري يا نه ، نميشه براي همه يه نسخه پيچيد ، وقتي خودت اومدي و همه چيز رو از نزديك لمس كردي بعد ميتوني در مورد خودت قضاوت كني .
موفق باشي

دوستان به نظرم باید همگی بیان اینجا و تجربه کنن، واقعا موقعیت ها متفاوته، خیلی خیلی متفاوته، شیوه کار کردن با ایران فرق میکنه، سخت نیست، به نظر ایرانی و بعضا غیر آمریکایی ممکنه سخت باشه، اما خودشون شکایتی ندارن از شیوه ی کار.
بهتره بجای اینکه بیایم اینجا و از سخت کار کردن و تعطیلی نداشتن اینجا گلایه کنیم، بهتره اصن نیام اینجا و اونموقع هم طبیعتا گلایه ای نداریم
دالاس واقعا جای عالی هستش برا شروع، سر هر تقاطعی 20 تا بیزنس و فست فود و فلان و بهمان هست. دنبال هرچی باشین پیداش خواهین کرد، شخصا بعد مدت خیلی کوتاهی کار پیدا کردم، حقوق عالی به نسبت اولین کار بم میدن، و کار آنچنان سختی هم که من قبل از اومدنم با توجه به مهاجرسرا فکر میکردم در حد کار کردن در " معدن سنگ " باشه نیست. بعد از یه مدت دو تا کمپانی بزرگ که تو زمینه IT فعالیت میکردن بم زنگ زدن، یکی رو بیخیال شدم، و دومی رو تو تستی که ازم گرفتن با 2% رد شدم و همین افراد به واسطه مدرکت بات تماس میگیرن، مطمئنا مدرک آشپزیتون به درد خواهد خورد، حداقلش اینه که با کسی که مدرک نداره فرق میکنی و یه سر و گردن ازش بالاتری و صد البته هم مهارتت مهمه.
اتفاقا دیروز با یه پیرمرد پاکستانی صحبت میکردم، یه آشپز توی یه فست فود خیلی معمولی و بی اسم و رسم گفت ماهی 2000تا در میاره و براش کافیه، بدون شک باید با همت زیاد دنبال خواستتون باشین، اگه به هدفتون ایمان داشته باشین پیشرفت رو هر روز تو زندگیتون احساس میکنین ... متاسفانه افرادی که میان اینجا و دووم نمیارن یا افرادی هستن که مثلا بعد از یکسال اینجا موندن به زندگی ایرانشون نگاه میکنن و شروع به مقایسه کردن میکنن و میبینن که به ربع اون هم نرسیدن، هم حق دارن و هم اشتباه کردن خوب طبیعیه که دووم نمیارن، هیچ زندگی 6 ماهه و یکساله ساخته نمیشه و یا افرادی که میان و دلشون برا چلو کباب و نون بربری تنگ میشه بعد یه مدت یه جا جمع میشن، که اینجا هم یه جا هست اتحاد جماهیر بناید توحید بش میگن، اونا هم بعد یه مدت دل تنگی میکشن دووم نمیارن، خلاصه که دنبال هرچی که باشی بدستش میاری نمومش همسایه ایرانی ما هستش که با فکر و خلاقیتی که داره بیزنس خودشو زده و درامد عالی داره، و دلش هم برا چلو کباب تنگ نشده

من حرف sayeh رو تایید میکنم بچه هایی که با پول کم می یاند اینجا خیلی بدبختی می کشن اینجا فقط پولتو می شناسن وبس. اگر بخواهی بری تو فروشگاه کار کنی اون هم با ساعتی 8 دلار و به احتمال زیاد اون هم part time خیلی دستت بگیره 800 تا 900 در ماه اگر دنبال 2 تا کار باشی تا زندگیت بگذره دیگه بعد از مدتی به غلط کردن می افتی از بس کار می کنی و نمی فهمی چه باید کرد در ضمن به هموطن که زیاد اینجا م.ندن و بیزینس دارن اعتماد نکن چون پول نمیدن ایرانی به ایرانی پول نمیده این رو تو گوشتون فرو کنید وگول احوال پرسی که با هاتون می کنن نخورید
پاسخ
تشکر کنندگان: qeshmi ، mohamad2014 ، زری وحدتی ، mohamad92
سلام دوستان دالاس نشین
من مهندس عمران با مهارت چند نرم افزار هستم و در بررسی محل اقامت در امریکا هستم.
ی مدت در حرفه نجاری و کابینت سازی بودم و با نرم افزار طراحی کابینت هم آشنا.
با تفاصل فوق شروع زندگی در دالاس رو پیشنهاد میدید؟و اگر راهنمایی هست ک میتونید به من کند اون چی میتونه باشه با توجه به 2 -3 ماه وقتی که در ایران خواهم داشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، arashmoradi
دوستان دالاس نشین سلام
دو سوال دارم
یکی اینکه برای اجاره یک آلونک ساده ( منظورم یه آشپزخونه و حمام داشته باشه اتاق خواب نمیخوام) تو پلینو یا دالاس به مدت شش ماه باید کدام منطقه رو پیشنهاد میدید؟
دوما اینکه رطوبت هوای دالاس و پلینو در چه حده؟ اذیت کننده هست یا نه؟
با تشکر
ورود به امریکا: اکتبر2014







پاسخ
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان