موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خب نمیدونم، یعنی تا بحال این قضیه رو به این شدت ندیده بودم و نه باهاش برخورد داشتم.
البته خودم منتظر جواب پذیرش هستم.
/
میتونم بپرسم برای چه دانشگاهی اپلای کردین؟ و اگه ایرادی نداره رشته مورد نظرتون رو هم بگین ممنون میشم چون موضوع مهمی هست و احتمالا دیگرانی که بخوان وارد این پروسه بشند حتما باهاش برخورد خواهند داشت.
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز.شما موقیتت فرق داره.حتما تافلتون رو دادین که منتظر پذیرش هستید.من با لاتاری اومدم زبانم هم خوب نیست.یعنی خودم فکر میکنه خوبهها ولی ۴کلمه که با امریکای ها حرف میزانی پی به داغوون بودنش میبریم.البته راجع به خودم میگم.من رشتم هنر.داستان از این قراره که اگه زبانت خوب باشه که هیچی اگه خوب نباشه با گفتن اینکه من لیسانس دارم جز ضرر هیچی نمیبینی چونکه دولت کوچکترین کمک هزینه درسیم بهت نمیکنه چون میگه لیسانس داری زبانتم بده ولی اگه دیپلم نشون بدی و بگی میخوام تو کشورتون درس بخونم و واجد شرایط باشی کمک هزینه درسی کالجت رو هم میدن.واسه گرفتن لیسانس اگه آمریکا باشی دیگه تافل و GRE رو نمیگیرن.امتحان تعیین سطح و پیش نیاز زبان میدن که بخونی تا درستو ادامه بدی
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزيز اهل علم و دانش. ديدم بحث دانشگاه رفتن داغه خواستم شنيده هاي خودم را با شما به اشتراك بگذارم. از دوستان ديگه هم خواهش ميكنم كه تجربيات شخصي شون رو بگن بلكه بتونيم در اين زمينه يه جمع بندي درستي بكنيم.
براي گرفتن ليسانس در دانشگاههاي امريكا تا آنجا كه من از يكي از دوستان كه به تازگي شروع به تحصيل كرده شنيدم، احتياج به تافل نيست. يك امتحان ازتون ميگيرن بعد با توجه به نتيجه امتحان يكسري واحدهاي زبان را بايد در كالج بگذرانيد تا آماده رفتن به دانشگاه شويد. براي فوق ليسانس هم من با يكي از مشاورهاي ريچلند كالج صحبت كردم ايشان گفتند براي كسي كه گرين كارت دارد (نه ويزاي دانشجويي) امتحان تافل نيازي نيست اما استثناعاتي هم وجود دارد براي مثال بعضي از رشته ها مثل پاليتيك ظاهرا به تافل نياز دارد. قضيه ويزاي دانشجويي با كسي كه اقامت دائم دارد كاملا متفاوت است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يكنفر در مورد Black Friday سوال كرده بود. يكي از بچه هاي قديمي مهاجرسرا با نام rasarasa در قسمت زندگي در امريكا - تهيه امكانات اوليه زندگي - خريد كردن در امريكا: از كجا و چگونه خريد كنيم - تاپيك شماره 5 توضيحات بسيار مفصلي نوشته كه مفيد و بامزه است . توصيه مي كنم بخونينش
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
2010-11-28 ساعت 09:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-28 ساعت 09:54 توسط mahdis.)
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
حدود 2ماه و نیم فعالیتی نداشتم البته همسرم سعی کردن به دوستان اطلاعاتی برسونن و اگه بشه کمک کنن به هر حال ببخشید .
سفر خوبی نبود متاسفانه ، ولی خب به هر حال گذشت .
تعدادی از دوستان به دالاس اومدن ، اولا" به کلیه دوستانِ تازه وارد خوش آمد می گم و ثانیا" پوزش میخوام اگه نتونستم براتون مفید باشم و در آخر سعی در این داریم که انشالله در اولین فرصت با هماهنگی همه دوستان گردهمایی بزاریم و با همدیگه بیشتر آشنا میشیم . لطفا" در خصوص گردهمایی در دالاس ( برنامه ناهار ) هر کدوم از دوستان شرایطشون رو بگن که هر چه سریعتر این گردهمایی انجام بشه .
اولین بار بود که ما برای تکنس گیوینگ اینجا بودیم روز خیلی خوبی بود . یه مهمونی خونه یکی از آشناها که تعدادی از دوستان مهاجرسرا هم بودن خلاصه خوش گذشت جای همگی دوستان مهاجرسرایی خالی بود .
همگی موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مهدیس جان دوباره خوش آمدی امیدوارم که از این به بعد سفر های خوبی داشته باشی . نوشته هات مفید هستند. من هم یکی دوبار وقت همسرتون رو گرفتم و ایشون به سوالام جواب دادن. مهدیس جان اگر در بین آشنا های ایرانیتون پرستار داشتی لطفا معرفی کن من یه چند تا سوال دارم ازشون بپرسم. کسی که ایران درس خونده و اونجا کار میکنه. مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت مهدیس خانم و دوستان خوب دیگر
در مورد یادگیری زبان انگلیسی در محیط آمریکا سوالی داشتم و فکر میکنم تقریبا همه ما ایرانیها که قصد مهاجرت داریم به این مورد مینگریم . میخواستم از دوستانی که در آمریکا هستند سوال کنم که کسی که زبان انگلیسی آن در حد متوسط به پایین باشد بعد از چند ماه در آمریکا زبان آن راه میافتد ؟ منظور من از راه افتادن این است که به عنوان مثال در فروشگاه یا ادارات یا بانک و جاهای دیگر بتواند حداقل 80% کلمات را متوجه بشود و بتواند تقریبا به طور کامل جواب بدهد به طوری که دیگر استرسی برای برقراری ارتباط نداشته باشیم .
با تشکر از همه دوستان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما balot عزیز اگر سایت داره لینکشو بذاری ممنون میشم
شماره کیس:2010AS152**
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2009
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2009 تاریخ کارنت شدن کیس:march2010
تاریخ دریافت نامه دوم:هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه:may2010
تاریخ دریافت کلیرنس:پس از70روز .دریافت ویزا:5 اوت 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه...می خواستم بپرسم یه خونه دالاس دوخوابه ویلایی تقریبا خریدش چه قیمتیه...راستی تو این بهران اقتصاد و اینا قیمت خونه چقدر اونجا تغییر کرده...مرسی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سوال خوبيه، لطفاً دوستان قيمت خريد خونه اي رو كه در حال حاضر دارن اجاره اش رو پرداخت مي كنن بفرمايند.مثلاً قيمت نقدي يكخوابه 10 سال ساخت در پلينو؟!